Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucka1111 píše:
Tak kvůli pohovorům fakt vycházky nepíši. Vycházky píši pokud to umožňuje zdravotní stav. Ale že bych přizpůsobovala vycházky pohovorům, to fakt ne.
Napíše ji normálně vycházky, takže nějaký ten pohovor by v tom čase určitě stihla.
@Anonymní píše:
Ahoj. Dělam v ženském kolektivu. Jedna kolegyně mi hrozně vadí. Kdysi na mě byla hodně sprostá, vyjela na mě. Jsem její nadřízená, tak jsem to řešila dál. No to je už pryč. Ted se bavíme ohledně práce normálně. Jsem v práci v permanentním stresu, musí se stíhat víc věcí najednou atd. Nestiham vše sledovat, záruky, číst emaily a plnit tyto příkazy, řídit kolektiv, jsem takové spíš tele. Chtela bych být raznej typ.Id září jsem na marodce, která se mi teď prodloužila o covid. Jinak už bych makala. Vůbec se do práce netěším, nejsem nemakačenko. Jenže ten kolektiv, šílený stres, furt přesčas, a šéfka má furt výhrady na něco. Desim se návratu. Uprimne říkám, že bych ten covid nejradši protáhla, že řeknu doktorovi po telefonu že ještě kašlu, mám rýmu atd. Nebude mu to napadne? jiná práce tu není takže jsem v pasti
Prosím tě a s čím marodíš 4 měsíce?
Když jiná práce není, tak ti asi nezbyde než se zatnout a vydržet tam
Snad je vždycky nějaká možnost ke změně.