Strach mít třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.8.24 20:36

Byla jsem ve stejné situaci, akorát teda jsme ho chtěli hodně. Ale taky problém v minulém těhotenství, věk atd. Šli jsme do toho. První trimestr to bylo velké štěstí. Teď jsem ve druhém a je to jedna zdravotní komplikace za druhou, fakt si vybíráme smůlu. Nezbývá než věřit, že to dobře dopadne a to jsem si pak nastokrát jistá, že budeme šťastní moc a už nic nebudeme řešit. Na druhou stranu vědět, že budou zase ty blbé komplikace, nevím jestli bych do toho šla, jsem úplně na nervy a moc se bojím, jak tohle dopadne :( Každopádně ale to je asi ve spoustě těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
30791
30.8.24 21:21

Mame tri a jsem rada, ze rychle po sobe a nestihla jsem vymyslet coby kdyby, proste jsem byla najednou tehotna. Ale tri teda byly v planu. No, a po mnoha letech bych rekla - jo, je to fakt hezke, ale sakra narocne. A to vsechno okoli zdravi me nici uplne nejvic - hlavne jsme si toho posledni dobou dost vyzrali i my rodice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
30.8.24 22:08
@Anonymní píše: Více

Chápu, kladla jsem si úplně stejné otázky, ale to se může pokazit i u prvního nebo druhého těhotenství, porodu. Mně třeba v prvním trimestru bylo příšerně zle, musela jsem být na neschopence. Ve třetím trimestru mě zase bolel každý krok. Velkou oporou mi byl manžel, který se staral o starší holky jak jen mohl, ale má náročnou práci a vracel se domu až okolo 18h. Přesto všechno jsem šťastná, že jsou tři.
Jo a momentálně si starší holky už téměř 14 dní předávaji nějakého střevního bacila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí