Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bamboole píše:
Praskla lebka se nebude manifestovat bouli, boule je praskla ceva, ktera krvaci do prostoru nad lebou a ma tam malo mista, proto se vybouli. Lebka jako kost by mela vydrzet hodne.
Prasklá lebka se klidně manifestovat boulí bude, no pro lékaře jsou možná tyhle 2 boule něčím jiné a rozlišitelné a možná tomu neříkají boule, ale pro laika to prostě boule je a umí být celkem výrazná.
Na druhou stranu souhlasím s tím, že se to nijak neléčí a jen se sleduje, zda dítko nevykazuje nějaké známky krvácení do mozku či jiné neurologické poškození.
@Jana45 Asi takhle, gauč mi přijde dost nízký na to, abych někam jezdila (a to doma máme dlažbu), ale pokud máš obavy, tak na ten RTG dojeď.
Jen vam chci napsat že jsem byla dnes u doktorky ta mu tu hlavičku prohledla. A to co se mi nezdalo na te hlavičce je pry šev. Takže to není od toho padu a maly je v pořadku. Jsem šťastna a hodně jsem se poučila.
@Jana45 píše:
Jen vam chci napsat že jsem byla dnes u doktorky ta mu tu hlavičku prohledla. A to co se mi nezdalo na te hlavičce je pry šev. Takže to není od toho padu a maly je v pořadku. Jsem šťastna a hodně jsem se poučila.
Tak to je super, máš jistotu, že je malý v pořádku
![]()
Ono se asi v drtivé většině případů nic nestane, ale člověk je po návštěvě lékaře klidnější a za to to stojí
fajn, že je to ok ![]()
Pekny den, mam na Vas takovy dotaz maly pred 14 dny spadl na kvetinac na hranu. Plakal ale behem 5 minut ok. Zadne zvraceni nic. Ale po 14 dnech jsem si vsimla, ze kdyz se zamraci ma tam ryhu. Myslite, ze jsem neco podcenila? Maly pada porad na hlavu… je to fakt na zblazneni. Stalo se Vam, ze po bouli zustala ryha?