Strašíte děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
25.11.14 18:55

Tak to video je síla 8o tam bych své děti nikdy nevzala, ale já bych tam šla hned, fakt super show :palec:
jinak ti čerti na fotce jsou taky drsný :mrgreen: my byli minulý rok na takové besídce kde byli jen dětský čerti, naše tenkrát skoro tříletačka byla nadšená, pak k nám přišel brácha v masce a to malá řvala dost, tak jsme čerta vyhodili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
25.11.14 18:57

Jo a třeba můj mladší brácha si dodneška pamatuje, že jsme si s druhým bráchou nasadili upíří zuby a jedinkrát na něj vybafli… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.11.14 19:00

@Gorgeous ty voleee, tohle potkat, tak se po… a to beze srandy…
Já malou nestraším, nechci aby se bála.
Sousedka jejich malou straší vším možným(čerti už od srpna, ježibaba, bubák, pán,…) a ta je pak ze všeho vyjukaná a bojí se :zed: Nejhorší je, že pak sousedka straší i naši malou a nemůže pochopit, když se ohradím, že jí nestraším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.11.14 19:02

@Gorgeous nestraším a strašení nesnáším. Přijde mi to ubohé od rodičů či lidí, kteří dítě neumí zvládnout nějak jinak a uchylují se k takovýmhle ubohostem. Moje děti vědí, že je to maska a pod ní člověk.. A nic jim to neubírá na tom, že si Mikuláše s čertem užijí a zdravě se zabojí, aby je pán v té masce čerta do toho pytle přeci jen nestrčil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
25.11.14 19:04

Nestraším a nikdy jsem nestrašila. Sama nesnáším horory.
Dcera má celkem trauma i z toho, že před 2 lety ve školce jim „převlečený“ čert řekl, že má notýsek, kde má zapsané všechny jejich hříchy - to vědomí, že někde jsou sepsány všechny její prohřešky :P. Od té doby nechce chodit na žádné besídky pořádané v tomto období… teď už je ve škole a vymýšlí, že ten den, co bude chodit Mikuláš s čertem nechce do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
25.11.14 19:06

Jediné strašení, ke kterému se uchyluji je, že nechám odhlásit všechny dětské kanály :mrgreen: a to zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.11.14 19:07

Nestraším, nejsem debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.11.14 19:09

http://www.cermnaveslezsku.cz/image.php?…

U nás chodí tihle.
Ne, děti nestraším, nikdy jsem nestrašila. A i když obě děti ví, kdo se skrývá pod těmito maskami, přesto má to mladší dítko „psotník“. Stačí když zarachotí čerti řetězama a je vymalováno :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.11.14 19:14

U nas je to tak, ze i kdyz detem vtloukam do hlavy, ze ceri nejsou atd, tak se syn stejne ujistuje, ze k nam zadny cert s Mikulasem neprijde.

Jo a na horory taky nekoukam, bojim se, ne takovy ten prijemny strach, ale totalni panika, hruza, des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
25.11.14 19:17

@Gorgeous ty se líbí nejstaršímu, furt a ně kouká a nedávno je pustil naší nejmladší a ona ted pořád chodí a dělá zvuky co dělají :mrgreen: ale už jsme jí říkala že dětem co zlobí nosí čerti uhlí a brambory a jediné za co zaslouží nějaký dárek od čertů je že nemá pleny :mrgreen:, zítra manžel volá kamarádovi jestli by zase nepřišel, byl tady loni a to vali byla malá tak se s nim i fotila a nejstarší nahnáno ml a letos už prý jestli zase přijde a pamatuje si že mu čert loni říkal že příští rok vezme i bráchu a ten je hodně naštvaej :mrgreen: ale jinak se dárky nechávali za dveřma a právě nejstarší měl největší radost z dopisu od lucifera a pak salámu od čerta, loni bohužel neměli tak na něj vzpomíná ještě letos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.11.14 19:19

Ne, nestrašíme, ani čerty, ani tmou, bubáky apod. Spíš se je snažíme naučit, že se takových věcí nemusí bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.11.14 19:24

Loni měl manžel volno a koupili jsme svítící rohy a manžel jakoby venku mával ve tmě těmi rohy a nepustil čerta blíž a jakoby ho přepral a vzal mu svítící rohy a nadílku pro děti. Děti na celé to divadlo koukali jen z okna a smáli se. Letos má manžel masku čerta. Malinko je postraší, ale sundá před nimi masku a děti dostanou k nadílce letos i masku a čertovské vidle. Nemám ale přecitlivělý děti. Já jako dítě jsem měla ráda tento svátek. Líbil se mi ten adrenalin před večerem, ale bylo mi nepříjemné, když na mě mluvil čert a byl moc blízko. Děláme divadlo, ale čert do baráku nesmí. K masce řekneme, že si jen táta hraje na čerta a že si můžou taky na něj hrát a že byli hodní a opravdového čerta nepustíme do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
25.11.14 19:26

Dcera čerty přímo zbožňuje a celkově má strašidla ráda. Jediné čím strašíme, že jí čerti s Mikuldou přinesou místo sladké odměny uhlí, ale má nás na háku, to jí budou teprve 2 a půl a vždycky nám odpoví, že teda holt jo :D K nám chodí roztomilí a hodní čertíci. Nikoho koho neznám bych k ní nepustila a strašení se mi obecně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
25.11.14 19:27

Ne nestrašim. Slíbila jsem že k nám domu nesmí žádní bubáci, čerti, a všechny příšery. Syn po první zkušenosti s čertem ve školce začal koktat. Na mikulášskou klidně jdeme ale domu nám nic nesmí, to je pro příšerky tabu. :lol:
Postašim max tak něčim reálnym - vběhneš do silnice a přejede tě auto, jdeme do lesa musim tě postříkat proti klíšťatům aby tě nekouslo, nebo občas vyhrožuju vařečkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
25.11.14 19:32

Holky jsme nestrašili. Čerti u nás nikdy nebyli.Ve výchově jsme snažili být pevní a přísní. Drželi jsme pravidlo-nehubovat a nedomlouvat na veřejnosti. Vše jsme řešili v klidu a soukromí. Dětské chyby, nejsou těžké hříchy-aby musely do pekla. Když si dítě vytvoří špatné návyky-je na nás, abychom je včas odhalili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí