Střídavá péče po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
19.2.12 12:26

jj, kojí, díky za informace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIXER22
19.2.12 17:57

střídavka

Dobrý den

Soudkyně už jsou zvyklé, že maminka u soudu na tatínka vytahuje vše možné od domácího násilí po drogy a pedofilii. Mám to taky za sebou a střídavou péči máme i tak soudně nařízenou jak jsem chtěl. Pokud budete na partnera kydat hodně špíny, může se vám stát, že dítě soud svěří do jeho péče, takové případy znám a je jich čím dál více (s odkazem na zákon o rodině a ustanovení o schopnosti se s druhým rodičem dohodnout). Pokud je to takový gauner jak píšete, soudkyně se vás bude ptát jak jste mohla být tak nezodpovědná a udělala si s ním dítě. Jinak znám případy nařízení střídavé péče u jednoročních dvojčat a už to není výjimka. Jo a to že nejsou manželé nehraje vůbec žádnou roli.

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
19.2.12 19:42
MIXER22 píše:
Mám to taky za sebou a střídavou péči máme i tak soudně nařízenou jak jsem chtěl.

Mohu požádat o kontakt na Vás? Pokud jste registrován, klidně pomocí soukromé zprávy. V současné době usiluji o střídavou péči pro 2 a 4 letá děvčata a rád bych měl co nejvíce informací. Díky.

• Citovat
  • Upravit
MIXER22
19.2.12 20:44

Klidně Vám poradím. Poradil jsem více lidem, někteří už střídavku také mají. Hodně jsem se o to zajímal, mám hodně informací a judikátů Ústavního soudu, který je střídavce podle jeho rozhodnutí hodně nakloněn. Písněte mi soukromou zprávu.

• Citovat
  • Upravit
2745
20.2.12 00:25

...

Dobrá judikatura ohledně střídavé i výlučné péče je tady:
 http://www.iustin.cz/art.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...