Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
Soudkyně už jsou zvyklé, že maminka u soudu na tatínka vytahuje vše možné od domácího násilí po drogy a pedofilii. Mám to taky za sebou a střídavou péči máme i tak soudně nařízenou jak jsem chtěl. Pokud budete na partnera kydat hodně špíny, může se vám stát, že dítě soud svěří do jeho péče, takové případy znám a je jich čím dál více (s odkazem na zákon o rodině a ustanovení o schopnosti se s druhým rodičem dohodnout). Pokud je to takový gauner jak píšete, soudkyně se vás bude ptát jak jste mohla být tak nezodpovědná a udělala si s ním dítě. Jinak znám případy nařízení střídavé péče u jednoročních dvojčat a už to není výjimka. Jo a to že nejsou manželé nehraje vůbec žádnou roli.
MIXER22 píše:
Mám to taky za sebou a střídavou péči máme i tak soudně nařízenou jak jsem chtěl.
Mohu požádat o kontakt na Vás? Pokud jste registrován, klidně pomocí soukromé zprávy. V současné době usiluji o střídavou péči pro 2 a 4 letá děvčata a rád bych měl co nejvíce informací. Díky.
Klidně Vám poradím. Poradil jsem více lidem, někteří už střídavku také mají. Hodně jsem se o to zajímal, mám hodně informací a judikátů Ústavního soudu, který je střídavce podle jeho rozhodnutí hodně nakloněn. Písněte mi soukromou zprávu.
Dobrá judikatura ohledně střídavé i výlučné péče je tady:
http://www.iustin.cz/art.asp?…