Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím Vás všechny!
V poslední době se potýkám s problémem strií na bocích, na stehnech a na zadečku. Nevím co s tím, nemáte nějaké ověřené krémy z Avonu, které jsou ještě stále v prodeji? Již jsem hledala, ale nějak se v tom nemohu zorientovat. Děkuji za reakce a rady!
Obávám se, že na to ti žádná kosmetika nepomůže, jen to časem vybledne a bude mít stejnou barvu jako zbytek kůže, nic víc.
a Avon už vůbec ne ![]()
Taky si myslím, že kupovat na to kosmetiku, jsou vyhozené peníze.
No tak to jste mně moc nepotěšily
a neznáte nějaké rady co to aspoň trochu skryjí?
Krémy bohužel nepomůžou strie odstranit nebo zabránit jejich tvoření
@Lucca59 píše:
No tak to jste mně moc nepotěšilya neznáte nějaké rady co to aspoň trochu skryjí?
oblečení?
vážně - co bys taky myslela? patlat si make-up všude? ono to fakt vybledne, pokud jsou čerstvé, pouze strie nejsou problém, problém je vytahaná kůže po porodu + strie, tak to neber nijak tragicky ![]()
Mně jde hlavně o to, že když chci v létě chodit v něakých kraťasech, tak to jde docela dost vidět a je mi to nepříjemné..
Tak zadek ti z kraťasů snad nekouká, boky to taky schová no a se zbytkem nic nenaděláš, max. delší kraťasy… jako fakt jediná rada je, smířit se s tím
kdyby žádná co má strie nebo žilky, křečáky a já nevím co ještě, nenosila kraťasy, tak mají v létě kalhoty prakticky všechny
Jestli je ti to nepříjemné, tak to nenos, pokud to nosit chceš, smiř se s tím, nikdo není dokonalý ![]()
@Lucca59 na již vytvořené strie už nic moc nezabere. Mám strie po prvním těhotenství na bocích, jednu takovou velkou a hlubokou a pár na zadku, ale neřeším. Jsou to partie, který jsou většinou na veřejnosti zakrytý látkou a i kdyby ne, tak je mi šumák, jestli někoho pohoršuju nebo ne
@Šarlota4 píše:
Bez na laser
Ten ale nevezme ty větší strie a oblast, kde ta kůže je zasažena více, ne?
@minoe no ja mam po diteti veliky na brise a muj gyndak rikal, ze to zkusime na kousku a uvidime jak to bude reagovat. Rikal, ze to muze jit a taky nemusi. Jinak cele bricho mi vycislil na 10.000 coz neni takova palka na Prahu a rozsah jizev. Mam to fakl ekl.
A máš foto jak ten povrch kůže byl po tom laseru? Jinak 10000,– je fakt dost.. jak to dlouho trvalo než to vyčistil?