Student a mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak to prrr… Rozejít se každopádně můžeme.. tuto variantu nikdy nevylučuji. ale kdybych měla brát ohledy jen na to jestli spolu za pár let budem či nikoli tak se nehnu z místa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím na kolik miminko a i starší děti vyjdou. naštěstí mám spoustu maminek kolem sebe takže vím jaké to jsou výdaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindsayM já už mlčím.Dobře rada:můžeš si vzít mateřskou přes tvého manžela/přítele.
- Citovat
- Upravit
@LindsayM jenze ono uz nepujde jen o tebe ale predevsim o to male a o budoucnosti sveho ditete by mel premyslet kazdy. co manzelky ,,generalu,, kteri je denne buzeruji nebo tyraji? bije nase deti ale co, snad je nezabije, nad tim nema cenu premyslet,..
- Citovat
- Upravit
@LindsayM píše:
já vím na kolik miminko a i starší děti vyjdou. naštěstí mám spoustu maminek kolem sebe takže vím jaké to jsou výdaje
Vidiš tak se můžeš zeptat „i“ jich. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lilišák teprve uděláme (TP v srpnu
) ale ano, přece nepůjdu na 4letej rodičák. finance nutně nepotřebujem, jen chceme rychle po sobě dvě děti, abych netvrdla třeba 8 let doma… a zas tak solidární s ostatními, co to platí ze svých daní, že bych vzala 4letej a po dvou letech (takže vyčerpané jen půlce peněz) si pořídila druhý, aby to stát tolik nestálo, to nejsem
to už bych byla moc blbá, zvlášť když k tomu už není potřeba „obcházení“ v podobě výměny pečujícího rodiče, ale stačí jen prostě vyplnit formulář, kterej vyplňuju tak jako tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Breuovi píše:
@LindsayM já už mlčím.Dobře rada:můžeš si vzít mateřskou přes tvého manžela/přítele.
mateřskou ne, jen vyšší a tím kratší rodičák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindsayM
Ta zajímavá dedukce vychází z vlastní zkušenosti, a to nejen mé, ale řady dalších absolventů. Mně po vejšce nevzali hned, čekala jsem až do prosince. Takže půl roku. Moji spolužáci to měli také tak. Pokud teda už někde nepracovali a nedělali si školu kvůli tomu, aby tam, kde byli, zůstali.
Jo a kamarádka taky počala dítě s panem dokonalým, který nosil peníze domů, ona nemusela nic, o všechno se postaral… teď spolu nejsou a dítěti nekoupí ani čokoládu. Má novou rodinu a ta stará ho od základu nezajímá.
Proto je dobrý myslet na všechno… předem.
- Citovat
- Upravit
@Lilišák píše:
@LindsayM jenze ono uz nepujde jen o tebe ale predevsim o to male a o budoucnosti sveho ditete by mel premyslet kazdy. co manzelky ,,generalu,, kteri je denne buzeruji nebo tyraji? bije nase deti ale co, snad je nezabije, nad tim nema cenu premyslet,..
to je zbytečné,to už by se mohlo brát jako rýpání,mám s tím zkušenosti.Reálně chceš otevřít člověku oči a pak na tebe utočí že zeš rejpalka.Tak proto už přitakávám abych nerýpala.
Příspěvek upraven 05.06.12 v 16:40
- Citovat
- Upravit
to také dělám:) Sem jsem zavítala jen kvůli těm příspěvkům, když jsem čerstvě absolvovala:) nějaká rady sem zde pochytila a teď už snad jít:) a ohledne materske pres tatinka, zde mi bylo receno ze pres tatinka jde vzit jen rodicovsky prispevek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevím jestli u vás v kraji je práce víc ale u nás práce neni.. Pracák ani žádné práce nenabízí, je plno. mají místa jen pro IT a pro instalatery a kuchare.. a lidi z vysokou, bohuzel nikam nezapadam.. Denne doufam že konečně práci najdu, ale stále nic:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz: tříletý rodičák je nyní pouze 6100,–?
A ještě jeden dotaz: pokud bychom měli druhé dítě a mladší ještě nebyly tři roky,automaticky přihlašuji mladší dítě a znovu volím variantu, s tím,že mám k dispo 220 000,– a mohu si je rozložit,jak chci já? (a každé tři měsíce délku mohu měnit)-říkám to správně? ![]()
Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindsayM prostě člověk je jiný a budou komentáře ze dvou stran.Někomu to bude jedno jak si uděláš tak budeš mít a řekne jo jdi do toho,podpoří tě v tom protože ten člověk by to tak třeba neudělal ale tvá věc.A druhý ti chce reálně otevřít oči jaká je realita ale to už je bráno jako rýpání.Mě kdyby na druhých nezáleželo tak píšu jo,jdi do toho udělej to tak a tak máš pravdu.
a vduchu bych si řekla však je to tvůj život ne můj,když si ho po..ereš tak můj nepo..ale tady to jinak nejde.
- Citovat
- Upravit
@adeeelia jsi v diskuzi „student a mateřská“ - většina studentů, téměř všichni, nemají nárok na mateřskou. a tak pak prostě rozpočítáváš 220000 na danej počet měsíců. pokud 3 roky, tak 36. a tak to vyjde na 6111/měs. nevím, co na tom všecky překvapuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PjckjsANEBjája a to jste udelali pres tatinka?