Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
8.11.06 21:44

Tinuvien: :D objasním záhadu :D Je mi 28. Po základce sem nastoupila na učňák a po něm na střední kde sem dělala nástavbu (maturitu) a na té nástávbě se mnou začla mlátit puberta tak že sem v 17l přerušila školu a odešla z domu, tak teď to doháním, ale ta zatrvrdlá puberta mi zatím zůstává :lol: Metříky mám správně. Starší dceru sem tahala v pupku v 19l.

A když sme u toho studování tak já se ještě učím hrát na bicí, soukromně s učitelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
8.11.06 22:18

Ahoj Jani a ostatní,

já studuju kombinovaně dva bakalářské obory a taky jsem před diplomkou a státnicema. Ale hrůza - zasekla jsem se na diplomce a ne a ne se pohnout. Už ji dokonale nenávidím, nesnáším, otravuje mi život. Potřebovala bych nakopnout, ale nevím jak.

Můj problém je, že nemám ani hlídací babičky, ani tety, ani kamarádky. Jsem 60 km od rodiny a ještě víc od kamarádek :cry: .

Klobouk dolů před všema, co se s dítětem vyhecovaly. Já chci takyyyyyy!

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.11.06 22:33

Ahoj všechny,

upřímě obdivuju všechny, které dodělají VŠ nebo jinou školu při dítěti. Já má hotové 2 VŠ, které jsem studovala současně, ještě jsem k tomu pracovala. A teď, kdy mám 2 měsíční mimčo, nejsem schopná vůbec ničeho. Dělám postgradual a chybí mi doktorská státnice a disertace. Nemůžu se k tomu dokopat. :D :x Asi to budu muset zabodnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
9.11.06 11:18

Bebet,

já jsem měla školu na rok přerušenou a vracela jsem se zpátky, když bylo Matějovi 10 měsíců, dřív bych si ti vůbec neuměla představit. Matěj byl dost svérázné miminko, co se týče spaní a vyžadování pozornosti, takže tě obdivuju, že vůbec něco zvládáš s půlročním miminkem…Uvidíš, že se nakonec vybičuješ a diplomku budeš mít brzo z krku.

Holky, taky by mě zajímalo, jaké studujete obory. Já dělám speciální pedagogiku, specializace logopedie a surdopedie (a pracovní vyučování :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
9.11.06 11:27

BEBET, tak to jsme na tom s tou prací úplně stejně!!! Já ji taky nenávidím, nevím, co tam psát a to, co napíšu, mi přijde nemožné… Je to hrozné! Už to chci mít za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.11.06 13:37

Píšete práci, já bych měla taky začít, mě se tak nechce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.11.06 15:31

Tak já ani pořadně už nevím jak se ten můj obor jmenuje (hledat se mi to nechce) takže myslím že " technicko-správní a hospodářské činnosti " prostě mam účetnictví, obchodní korespondeci, management a ekonomiku, právo… No však přesný popis oboru budu mít už brzy (doufám) na Maturitním vysvědčení :D

A do prváku už sem nastoupila těhu, chodila sem až do porodu a po porodu sem si dala šeštinedělí a „hurááá“ do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.11.06 17:05

Sany - tak už rozumím :D

Já studuju učitelství pro SŠ kombinace HV - ZSV (základy společenských věd). NAštěstí mám rovnou magisterské, takře bych měla psát diplomku až budou Marimu 4. To už snad nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.11.06 18:58
Tinuvien píše:
Sany - tak už rozumím :DJá studuju učitelství pro SŠ kombinace HV - ZSV (základy společenských věd). NAštěstí mám rovnou magisterské, takře bych měla psát diplomku až budou Marimu 4. To už snad nějak půjde.

pokud nebudeš mít další dítě tak jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.11.06 21:46

mamamilo nebudu, mám tělísko na pět let :D Další bude až někdy pak. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.11.06 22:20
Tinuvien píše:
mamamilo nebudu, mám tělísko na pět let :D Další bude až někdy pak. 8)

tak to můžeš vesele psát…já u toho všeho ještě plodim děti :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
9.11.06 22:39

AHojky, právě jsem dodělala seminárku, kterou mám zítra odevzdat a jdu se odreagovat…no a koukám, že tu je taky školní nálada…
Je mi 21, mám ročního prcka a studuju dálkově spec. pedagogiku, jsem ve druháku......Malý byl klidné dítko, takže teď s láskou vzpomínám na loňský klid při miminku. Teď všude poletuje a musím mu stát pořád za zadkem, takže všechno smolím přes poledne, když spí a po večerech. Ale jde to, no uvidíme za rok (čeká mě bakalářka a zkoušky) :?
Jsem ráda, že v tom nejsem sama…přeju všem hodně zdaru při učení :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.11.06 23:04
VerouS píše:
AHojky, právě jsem dodělala seminárku, kterou mám zítra odevzdat a jdu se odreagovat…no a koukám, že tu je taky školní nálada…
Je mi 21, mám ročního prcka a studuju dálkově spec. pedagogiku, jsem ve druháku......Malý byl klidné dítko, takže teď s láskou vzpomínám na loňský klid při miminku. Teď všude poletuje a musím mu stát pořád za zadkem, takže všechno smolím přes poledne, když spí a po večerech. Ale jde to, no uvidíme za rok (čeká mě bakalářka a zkoušky) :?
Jsem ráda, že v tom nejsem sama…přeju všem hodně zdaru při učení :lol: :lol: :lol: :lol:

vítej v klubu smažilek přes poledne a večer, já mám rostáka co už mi do toho mele svý a jednou jsem mu řekla, at si hraje chvíli sám, že dopíšu myšlenku.....hrál si sám, našel babičinu taštičku na šmínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.11.06 08:35

Tinuvien: moje kamarádka taky měla tělísko a otěhotněla. Jenže šla na potrat, no ani se jí nedivím, to tělísko měla právě proti otěhotnění… Ale už má dvě děti a další nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
10.11.06 08:40

Ahoj holky, taky se hlasim ke studujicim maminkam :-) Abych se priznala, tak sem teprve letos zacala Masarycku ekonomicko-spravni fakultu, obor management. Doma mame dvoumesicniho prcka, takze zatim se to zvlada v pohode. Jsem zvedava, jak zvladnu ted to zkouskovy :-) ale kdyz vidim, kolik vas je a jak to zvladate, tak to musim taky dat no ne :-)
Jsem zvedava, jaky to bude pristi rok a nejvic samozrejme ten treti, kdy bysme asi chteli uz mit druhyho prcka a to me budou cekat bakalarky :roll: :roll:
No uvidime, s tim prckem si to jeste rozmyslim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová