Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tinuvien:
objasním záhadu
Je mi 28. Po základce sem nastoupila na učňák a po něm na střední kde sem dělala nástavbu (maturitu) a na té nástávbě se mnou začla mlátit puberta tak že sem v 17l přerušila školu a odešla z domu, tak teď to doháním, ale ta zatrvrdlá puberta mi zatím zůstává
Metříky mám správně. Starší dceru sem tahala v pupku v 19l.
A když sme u toho studování tak já se ještě učím hrát na bicí, soukromně s učitelem…
Ahoj Jani a ostatní,
já studuju kombinovaně dva bakalářské obory a taky jsem před diplomkou a státnicema. Ale hrůza - zasekla jsem se na diplomce a ne a ne se pohnout. Už ji dokonale nenávidím, nesnáším, otravuje mi život. Potřebovala bych nakopnout, ale nevím jak.
Můj problém je, že nemám ani hlídací babičky, ani tety, ani kamarádky. Jsem 60 km od rodiny a ještě víc od kamarádek
.
Klobouk dolů před všema, co se s dítětem vyhecovaly. Já chci takyyyyyy!
Bebet
Ahoj všechny,
upřímě obdivuju všechny, které dodělají VŠ nebo jinou školu při dítěti. Já má hotové 2 VŠ, které jsem studovala současně, ještě jsem k tomu pracovala. A teď, kdy mám 2 měsíční mimčo, nejsem schopná vůbec ničeho. Dělám postgradual a chybí mi doktorská státnice a disertace. Nemůžu se k tomu dokopat.
Asi to budu muset zabodnout. ![]()
Bebet,
já jsem měla školu na rok přerušenou a vracela jsem se zpátky, když bylo Matějovi 10 měsíců, dřív bych si ti vůbec neuměla představit. Matěj byl dost svérázné miminko, co se týče spaní a vyžadování pozornosti, takže tě obdivuju, že vůbec něco zvládáš s půlročním miminkem…Uvidíš, že se nakonec vybičuješ a diplomku budeš mít brzo z krku.
Holky, taky by mě zajímalo, jaké studujete obory. Já dělám speciální pedagogiku, specializace logopedie a surdopedie (a pracovní vyučování
)
BEBET, tak to jsme na tom s tou prací úplně stejně!!! Já ji taky nenávidím, nevím, co tam psát a to, co napíšu, mi přijde nemožné… Je to hrozné! Už to chci mít za sebou!!!
Píšete práci, já bych měla taky začít, mě se tak nechce.....
Tak já ani pořadně už nevím jak se ten můj obor jmenuje (hledat se mi to nechce) takže myslím že " technicko-správní a hospodářské činnosti " prostě mam účetnictví, obchodní korespondeci, management a ekonomiku, právo… No však přesný popis oboru budu mít už brzy (doufám) na Maturitním vysvědčení ![]()
A do prváku už sem nastoupila těhu, chodila sem až do porodu a po porodu sem si dala šeštinedělí a „hurááá“ do školy.
Sany - tak už rozumím ![]()
Já studuju učitelství pro SŠ kombinace HV - ZSV (základy společenských věd). NAštěstí mám rovnou magisterské, takře bych měla psát diplomku až budou Marimu 4. To už snad nějak půjde.
Tinuvien píše:
Sany - tak už rozumímJá studuju učitelství pro SŠ kombinace HV - ZSV (základy společenských věd). NAštěstí mám rovnou magisterské, takře bych měla psát diplomku až budou Marimu 4. To už snad nějak půjde.
pokud nebudeš mít další dítě tak jo…
mamamilo nebudu, mám tělísko na pět let
Další bude až někdy pak. ![]()
Tinuvien píše:
mamamilo nebudu, mám tělísko na pět letDalší bude až někdy pak.
tak to můžeš vesele psát…já u toho všeho ještě plodim děti
![]()
AHojky, právě jsem dodělala seminárku, kterou mám zítra odevzdat a jdu se odreagovat…no a koukám, že tu je taky školní nálada…
Je mi 21, mám ročního prcka a studuju dálkově spec. pedagogiku, jsem ve druháku......Malý byl klidné dítko, takže teď s láskou vzpomínám na loňský klid při miminku. Teď všude poletuje a musím mu stát pořád za zadkem, takže všechno smolím přes poledne, když spí a po večerech. Ale jde to, no uvidíme za rok (čeká mě bakalářka a zkoušky) ![]()
Jsem ráda, že v tom nejsem sama…přeju všem hodně zdaru při učení
![]()
VerouS píše:
AHojky, právě jsem dodělala seminárku, kterou mám zítra odevzdat a jdu se odreagovat…no a koukám, že tu je taky školní nálada…
Je mi 21, mám ročního prcka a studuju dálkově spec. pedagogiku, jsem ve druháku......Malý byl klidné dítko, takže teď s láskou vzpomínám na loňský klid při miminku. Teď všude poletuje a musím mu stát pořád za zadkem, takže všechno smolím přes poledne, když spí a po večerech. Ale jde to, no uvidíme za rok (čeká mě bakalářka a zkoušky)
Jsem ráda, že v tom nejsem sama…přeju všem hodně zdaru při učení![]()
![]()
![]()
vítej v klubu smažilek přes poledne a večer, já mám rostáka co už mi do toho mele svý a jednou jsem mu řekla, at si hraje chvíli sám, že dopíšu myšlenku.....hrál si sám, našel babičinu taštičku na šmínky…
Tinuvien: moje kamarádka taky měla tělísko a otěhotněla. Jenže šla na potrat, no ani se jí nedivím, to tělísko měla právě proti otěhotnění… Ale už má dvě děti a další nechce…
Ahoj holky, taky se hlasim ke studujicim maminkam
Abych se priznala, tak sem teprve letos zacala Masarycku ekonomicko-spravni fakultu, obor management. Doma mame dvoumesicniho prcka, takze zatim se to zvlada v pohode. Jsem zvedava, jak zvladnu ted to zkouskovy
ale kdyz vidim, kolik vas je a jak to zvladate, tak to musim taky dat no ne ![]()
Jsem zvedava, jaky to bude pristi rok a nejvic samozrejme ten treti, kdy bysme asi chteli uz mit druhyho prcka a to me budou cekat bakalarky
![]()
No uvidime, s tim prckem si to jeste rozmyslim
![]()