Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
22.11.06 20:10

TSP=test studijních předpokladů. Takže fakt nevím jestli to dám, je tam i numerickej blok :? a takový to doplňování obrazců taky paráda :? je to na bázi IQ testu. Spíš bych ocenila přijímací test z oboru a to na právech není alespoň v Brně ne ale myslím že na všechny práva to tak bude stejný krom VŠ aplikovanýho práva v Brně ale tam je to dost finančně mastný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
22.11.06 20:34

Sany: neboj, to se da v pohode naucit. Obrazy jsou uplne jednoduchy, ta matika je horsi :-( ale kdyz si budes delat testy porad dokola, naucis se docela premyslet tak, jak si oni predstavuji. Taky zalezi, s kym budes ty testy delat, jak dopadnou ostatni, vysledek je percentil, takze ja treba jsem mela jenom 53 otazek spravne z 80, ale lidi, co se mnou delali stejnou variantu testu byli o hodne horsi, takze percentil mi vysel nejakych 83%.
Taky bych brala spis otazky z oboru, prijde mi ze TSP nic nerika o tom, jestli se na dany obor hodis nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.11.06 22:09

LeMa: říkáš že se to dá naučit, jak :?: Jako že si projedu TSP z minulých let co na stránkách MU nabízejí k nakouknutí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
23.11.06 13:20

Sany: jo presne tak, da se na to pripravit, ze si budes delat testy z minulych let. Ja se ucila na zkousky asi mesic predem, delala jsem si kazdej den tri testy, ale myslim, ze s takovym percentilem bych se na prava nedostala. Rika se, ze tam musi byt percentil minimalne 90 pro prijeti. Ale samo zalezi, jak si budou vest ostatni. Na netu se daji stahnout testy z minulyho roku, pokud bys mela zajem, muzu ti poslat postou testy z roku 2005, ktery mam vytisteny. Poslala bych to treba formou na dobirku, ze bys uhradila postovny. A nebo pokud jezdis do Brna, bydlime odtud kousek, mohly bysme si dat v Brne scuka a ja bych ti ty testy dala. Mela jsem na CD i testy z roku 2004 a 2003 ale to uz jsem bohuzel smazala z PC a CD vratila, bylo pujcene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.11.06 16:25

LeMa: na netu jestli se nepletu jsou testy z r. 06 takže ty z r. 05 bych brala, ale do Brna nejezdím tak jestli by to tedy šlo na dobírku napsala bych ti SZ adresu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
23.11.06 16:36

Sany: urcite, posli mi SZ a ja ti je behem pristiho tydne poslu. Tento uz to urcite nestihnu. Nevim jak je to letos, ale vzdycky byvali na netu jenom testy z posledniho roku a oni davaji veci hodne z predposledniho roku aby to nebylo porad stejny, takze se na ne urco mrkni :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.11.06 16:36

Taky jsem ty TSP dělala, chodila jsem se půl roku připravovat přes firmu Sokrates a bylo to na dve veci, sice mi to pak pomohlo ve škole v logice, ale jinak tam byly uplně jiné typy otázek. A ta matika byla fakt hustá. Tak mě vzali do Ostravy, kde byly oborovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.11.06 19:26

No na Masaryčce taky nabízejí ten „přípravný kurz“ na příjímačky (TSP) tak sem si myslela že když někdo projde tímto přípravným má téměř jasnou šanci ten test zvládnou ku prospěchu :?: Já totiž pokud se nedostanu teď tak sem rozhodnutá na ten přípravný další rok jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.11.06 14:57

No, pokud to asi pořádá přímo MU, tak to asi bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
27.11.06 13:05

Tak se hlasim po zkousce a bohuzel neuspesna :-( takze jdu 16.12. znovu, a to jsem si myslela, jaka to bude pohoda. Ona by to byla, ale ja blb si neprecetla zadani a na jednu otazku odpovedela spatne. A profesorka nebere, kdyz ze tri otazek odpovim perfektne na dve, musim vedet neco ke vsem :twisted: :twisted: Takze mam kvuli tomu za F, ale co, muzu si za to sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
27.11.06 16:49

LeMo to se stane, příště to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
27.11.06 19:27

Tinuvien: diky, doufam, ze to priste urco vyjde :-) Mela jsem silenej celej tyden, varila jsem zednikum, malej vyvadel jako blazen, v sobotu jsem s nim trajdala tri hodiny po venku, abych se vubec neco normalne naucila. No a ten stres mi zustal az do nedele, vracela jsem se domu pro tisic veci a nakonec to takhle dokonila. Vubec jsem z te zkousky nemela strach a takto sem to zvorala :-) ale uz sem si zvykla, ze misto sesti jich budu tento semestr delat sedm, musi to preci vyjit ne? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
27.11.06 21:25

LeMa - jé, to je mi líto, ale příště to určitě bude v pohodě…ale věřím, že to člověka totálně rozloží, ta představa, žes to už mohla mít za sebou a místo toho tě to čeká znova :roll: Tak budu na příští pokus moc držet palečky…

Já jedu zítra opět do školy na konzultace, tentokrát mám přímo od žádané osoby potvrzeno, že tam bude, tak doufám, že to nebude opět zbytečná cesta… Pak se ozvu, jak jsem dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
29.11.06 09:52

LeMo jé tak to je velká škoda :! ale nevadí, příště to bude za A :!

Já byla na přednáškách včera, a 12.12. dělám dva zápočty, z toho jeden bude angličtina - obchodní. Budu muset začít sakra hodně šprtat, abych to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
29.11.06 11:28

No, koukám, že pro Zuz a pro LeMu bude prosinec náročnej…Tak vám holky držím palce.
Moje konzultace včera konečně proběhla…sice paní doktorka měla přijít v půl jedný a dorazila až ve dvě, ale to je fuk, hlavně, že jsem s ní mluvila a teď se můžu s chutí :roll: vrhnout na psaní diplomky..teda vůbec se mi nechce, ale co se dá dělat, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová