Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tinuvien: dík. Sem otrava, ale momentálně nemám moc možnost todle probrat s nějakým kámošem. Já sem se snažila najít něco na netu ale buď neumím hledat nebo to tam není, právě jak to je s vyučováním, ohledně té právnické fakulty sem našla předměty a u toho kolik k danému předmětu je seminářů za semestr a tak. No prostě nějak mi to není ještě úplně jasný, asi se to dozvím až při případnym nastoupení na VŠ…
Drahé moje pomoc
, zítra dělám dva zápočty, ten jeden bude v pohodě, ale druhý
- angličtina, honím to posledních pár dní, ale zdá se že mi to neleze do hlavy, bude asi zázrak jestli ten test zítra odpoledne napíšu ![]()
Držte mi prosím palce ![]()
Zuz, držím všchny palce, který mám!!!! Neboj, to bude v pohodě…
Zuz: drzim vsechny palecky, i kdyz to uz mas nejspis za sebou. Pak napis, jak jsi dopadla
Urcite to zvladnes na vybornou ![]()
Holky, díky za podporu, zvládla jsem to. Testík z ekonomických věd výborně a zápočet z angličtiny velmi dobře. A mám do ledna klid!! Pak mne tedy čekají tři těžké zkoušky, ale jsem ráda, že Vánoce si užiju bez učení. I když vím, že některé to tady čeká ![]()
Zuz: moc moc velka gratulace
Uzivej svatky klidu a leden je preci jeste taaaaak daleko
Me to konci pristi utery, tak snad taky uspesne, abych mela svatky v klidku. Od ledna to zacne zase nanovo, taky jeste tri zkousky a jedna peeeekne tezka (60% lidi ji opakuje)
Ale jak rikam, je to jeste daleko ![]()
Zuz - super.
Sany - nejlepší je si to vyzkoušet, pak to pochopíš hned a 100%
Jestli se chceš ještě na něco ptát, tak bez ostychu, pokecat si je třeba ![]()
Tak jsem minulý pátek dala první zápočet ze zpěvu a teď ve čtvrtek 4 zápočty - klavír (u mě housle), hru z listu, obecnou psychologii a vietnamštinu.
Už jen v úterý dějiny hudby, ve středu kontrapunkt a po vánocích romskou hudbu a zkoušku ze středověké filozofie - to bude asi maras, klepu se už teď ![]()
Tinuvien- vietnamština????
To zírám… jinak gratuluju.
Zuz - taky velká gratulace, jsi šikulka
Jani - béčkový předmět, pohoda a zápočet za účast.
Umím toho fakt jen maličko…ale mám recept na moc dobré závitky
, které nám na poslední hodinu slečna Mi přinesla.
Holky všem co ste udělali zkoušky apod. gratuluju a přeju další úspěchy, no a těm co neudělali - příště to snad výjde…
Tinuvien: koukám že máš dost zajímavý předměty…
Sany - však až budu jednou učit, tak se mi ta vietnamština bude hodit
Zbytek je povinný, takže se mi to asi bude hodit, teda až na ten kontrapunkt (nauka o vedení hlasu v barokní polyfonii)
LeMo hodně štěstí při zítřejší zkoušce
A dej vědět jak jsi dopadla ![]()
Jinak všem díky za gratulace ![]()
Zuz: moc dekuju, nevim jeste vysledky sobotni opravne zkousky, meli to dat dneska na net a nic, toz sem nervozni
Ale jinak jeste zitra a mam pokoj az do 5.1. ![]()
Vic nez skola me ale ted bohuzel zajima malej, je nemocnej, v noci mel skoro 39, srazila jsem to panadolem, ted uz mel zase 38,5, rano jsme byli i doktorky a zitra musime s moci zas, protoze nemocne krome teplot vubec nevypada. Takze na uceni mam sice dost casu, protoze malej hodne spinka, ale nejak na to nemam naladu, tak snad to dam
![]()
LeMa: mě se u malé už taky stalo že měla horečku bez jiných příznaků a nevím z čeho to měla, horečka byla jestli dobře pamatuju tak 2 dny ale u doktorky sme ani nebyli. Jinak když máš děcko nemocný tak se moc na učení soustředit nedá, mám to stejný.