Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
11.2.10 19:46

:lol: Tak poslušně hlásím, že dnešní zkoušku z frániny jsem úspěšně zvládla a můžu jít „v klidu“ spát :lol:

Ostatním zkouškovým držíme paleeec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.10 09:45

Ahoj holky, tak já hlásím, že všechny hnusný zkoušky za ZS splněny, zbývají 2 jednoduché… :dance:

Jinak jsem přihlášku ke státnicím podala, prostě to zvládnu !!! :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
26.2.10 10:55

Ahoooj holky,
tak jsem si zařídila individuál a příští týden pujdu poprvé na celých šest hodin (abych si oběhala učitele, látky, atd…) tak jsem zvědavá, ale jsem trochu nervozní z těch lidí a tak, přeci jen tam nikoho neznám, ještě budu nejstarší .. uvidíme no …

JP pomohla jsi moc, děkuji, dodala jsi mi opravdu odvahu… Asi jsme na tom stejně, protože já potřebuji na učení mnohem, mnohem více času než ostatní, mě to nikdy nejde do hlavy :( Tak snad to pujde … :)

Lemaděkujiii, určitě to zvládneme, musíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.2.10 21:58

Tak já jsem vzdala vŠ pro tento rok… zkusím to za rok matura mi dává zabrat a to si neumim představit, se ještě učit na příjimačky na VŠ nějak lenivým :-)

• Citovat
  • Upravit
13794
1.3.10 08:01

Michael tak to se dá pochopit, tak tu VŠ si mužeš taky dodělat kdykoliv, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.3.10 09:19

Michael - přesně tak…však nemusíš hned na VŠ, já taky po matuře nešla, počkala jsem si dokonce několik let :wink: dneska je to fuk, jestli doděláš VŠ třeba ve 40..

Na maturu budu držet palce!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
3.3.10 20:03

Ahojky, tak me nam zase zacla skola :roll: Me tentokrate neni moc do smichu, sedm predmetu, z toho par opravdu drsnych :roll: No uz at je konec cervna 8-)

Holky, gratuluju k hotovym zkouskam :pankac:

Rhiannon: mas kuraz, to je super, to vis ze to das :wink:

Marcelko: na vek se nedivej prosimte :lol: Jsi mladounka :wink: Brzy si tam zvyknes uvidis, i kdyz zacatky jsou tezky…

Michaelo: ja delala VS az ctyri roky po mature :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
10.5.10 19:20

Omlovám se, že vám lezu do diskuze :nevim: ale chci se jen zeptat, jestli je tu nějaká studující maminka se dvěma malými dětmi? Mám 14měsíčního kloučka a plánuji druhé mimi, studuji dálkově VOŠ, rozloženou na 4roky..Jsem ve 2.roč.Dá se ti zvládnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
8.6.10 10:45

Ahojky …já mam 2 děti ..ale ten starší už je ve školce a také studuji 2 rokem VOŠ. No zvládnout se to dá - i když je to náročné hlavně v období zkouškového - což mam teď.Pokud máš i možnost hlídání, je to ještě lepší…
ale mam kamrádku a ta má děti rok a půl po sobě ..mno má hlídací babičky manžela ..jinak by to asi moc nešlo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.11.10 20:10

Tak holky!!!
Potřebuju oživit tuhle diskuzi.....spíš potřebuju pokecat s maminkama studentkama, nebo i s těma, co mají v plánu se někam hlásit - můj případ (jedna škola bezmála hotová, chystám se opět na přijímačky na druhou VŠ)… :wink:

Trošku se podpořit, zanadávat, atd. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.11.10 21:08

ojojoj

V sobotu mě čeká zápočet z účetnictví a obecný ekonomie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.11.10 21:14

Ahoj holky, já teda mimi nemám, snažíme se a nejde, ale momentálně se učím na advokátní zkoušky a už jsem z toho na dně :-( tak se omlouvám, že jsem Vám sem zasáhla jako nemaminka a držím Vám pěsti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
18.11.10 21:20

Ahoj! Já chodim do druháku na MU na specku a zatím se to docela dá. Nejhorší je to cestování, jezdím 150 km… Zítra jedu na celý den, sice ten celý den je jen jednou za semestr, ale nedovedu si představit, jak tam vydržim. Jinak vám všem studujícím a brzy studujícím držím palce, aby jste školu v pohodě dostudovali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.11.10 21:37

Tak to já bydlím naštěstí v Praze, školu mám ( a snad taky budu mít) v Praze, takže aspoň to dojíždění OK :palec:

Snad to nějak zvládneme, holky, hlavně, aby se povedly přijímačky, to je pro mě priorita! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
19.11.10 09:54

ahoj
už dlouho mám na liště roklikaný obory, na kterých bych se chtěla hlásit, ale pořád váhám, páč starší synek jde příští rok do první třídy, tak abych to zvládala :think: ale láká mě to čím dál více :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová