Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jj za B
Jsem stastna jako blecha, ale pravda, meli jsme vybornou komisi…ale i tak, tretina statnic je hotova
![]()
LeMo, parada!!! Mooooc gratuluji
![]()
Tebe uz cekeji je dva statnicove predmety
Jestli se nekdy ke statnicim dohrabu, tak me ceka 8 predmetu, protoze mam dvojobor ![]()
Ahoj Evelino, dekuju
![]()
No ja tomu rikam statnice, protoze to jsou statni zkousky, ale jinak jsou to bakalarky…takze abych tady nemlzila…no a mam ty z ekonomie, to jsou vlastne ze dvou predmetu, mikro a makro. Potom mam jazyk, tak to jsou taky dva predmety, AJ 1 a AJ2, prezencni to ma na dva semestry…No a nakonec s obhajobou bakalajdy mam oborovy statnice a to je ze tri predmetu…takze asi tak…
A co by ses nedohrabala ![]()
Ahojky,
tak jsem tu nějaký čas nebyla a koukám, že se všechny pilně učíte a nepíšete.
U nás zatím nic moc nového, teď před vánocema jen nějaké zápočtové testy a poznávačka z přírody a po novém roce to vypukne. Jsem zvědavá, jak to s tím mým raubířem půjde.
Tak hezký, málo školní, advent.
Ahoooj, tu je mrtvo…jak zvladate
Ja jdu v patek na druhy statnicovy predmet - anglictinu a uz ted se bojim bojim bojim......
Do toho delam bakalajdu, kterou musim pristi patek odevzdat, jednu zkousku uz mam za sebou, jeste jedna mi zbyva a pak hura priprava na velky statnice.....
A ja magor jsem si jeste dala prihlasku na dalsi dva roky na Ing.......
Ahoj LeMo! ![]()
Tak to jsme na tom asi podobne
Minuly tyden jsem odevzdala bakalarku a ucim se na statnice. V patek mam jeste jedinou a posledni zkousku a za 14 dni prvni statnice a obhajoba a za tri tydny druhe statnice. Na ty neumi skoro nic, takze mam takovy pocit, ze leden to jisti
A pokracovani teda fakt neplanuju! Tento pulrok mi bohate s ditetem stacil. Uz chci zit jako „normalni“ matka a starat se"jen" o dite ![]()
Tak preji hodne zdaru ![]()
Ahojky ..jen k vám nakukuji ..a všem držím palce ke zkouškám . ..
já dělám dálkově školu a do toho jsem nečekaně otěhotněla
..
Ahojky ![]()
Evelino: jo to mame opravdu hodne podobne. Tri tydny na ty posledni statnice ti budou urco stacit a dostanes se do obrazu
Zadny leden.....
Jo ja si taky rikam, ze to asi neklapne, protoze je to fakt hodne narocny, ten ctvrtak a patak - 7-8 predmetu kazdy semestr, do toho statnice z druhyho jazyka - u me dost sci-fi delat statnice z nemciny.....ale nepodat si tu prihlasku jsem nedokazala, vsak vzdat to potom muzu kdykoliv… Moje dite jde od zari do skolky, aspon na pul dne, doufam, ze se mu tam bude libit. Ale cekame (snad) prirustek pod stromecek, takze i tak bude veselo…
A kdy mas v patek tu zkousku? Ja jdu od jedenacti na tu AJ, nejdriv pisemny test, kdyz ho udelam na 60 procent (co doma procvicuju tak se nemuzu dostat nad 55) tak jsem pripustena k ustni. Jinak jdu rovnou domu a za dva tydny to muzu zkusit znova…Snad tam budu muset byt az do pozdniho odpoledne a nejakym zazrakem to dam…
Jezi: vitej, co delas za skolu a kterym rokem? Dekujeme za drzeni palecku ![]()
LeMo, takze cekate mimco???
Gratuluji!!!!
A drzim palce na tu patecni zkousku!!! Ja ji mam na desatou a manzel si musi vzit nahradni volno, babicky nemuzou, segra ma novorozence a svagrova kazdym dnem rodi, tak na tu se taky spolehat neda ![]()
Jinak ty druhy statnice mam od ted za tri tydny, co zanmena, ze po tech druhych uz budu mit asi jen 10 dni
Navic se desim i obhajoby, pac ta moje prace zrvna moc excelentni nebude ![]()
Toz same radosti, ze??? ![]()
Jezinko, vitej a hod info! A moc se nestresuj, at nemas pak doma uzlicek nervu ![]()
Evelino: jj, presne na vanoce cekame miminko. Po osmi mesicich snazeni to vyslo, ale nejak si to tentokrat neuzivam a spis tomu nemuzu uverit…No snad vse dopadne jak ma…Diky, ja ti taky v patek budu drzet palce. Tchyne si bud bere volno, nebo se s manzem vystridaji v hlidani, tchyne chodi na odpoledne do prace, takze behem Adova spani se vymeni s manzou, takze hlidani je v pohode. Tak s tema druhyma statnicema jsem to pekne pomotala, ale urco to zvladnes i za deset dni, opadne z tebe trochu nervozita diky predeslym uspechum uvidis
Obhajoby se desim taky moc, pri dalkovym studiu jsem se moc nedostala k takovym vecem…A jaka je moje prace si ani neodvazuju rict, nemam zadny meritka
Kazdopadne ti opravdu zavidim, ze to budes mit za chvili za sebou, ja jdu k obhajobe az nekdy okolo 30-tyho cervna ![]()
Čauves,
tak to tu zase ožilo, hurá, zkouškové se blíží. ![]()
Koukám, že to máte už hodně veselé, takhle ve finále, budu držet pěsti.
Já jsem sice v páťáku, ale kvůli náročnému těhotenství prodlužuju, neb musím dodělat aj, co na sebe navazují.
Tak dejte vědět, jak se daří učení a pak se pochlubte, jak jste to udělaly. ![]()
Ahojky ..
LEMa ..vau tak to budu držet palce ke zkouškám a i potichu gratuluji k těhu
já dělám dálkově VOŠ dentální hygiena ..2 těhu jsem plánovala od Ondřejvo 1 roku ..ale nějak se nedařilo ..a tak jsem se vrhla znovu do školy - jinak už jednu VOš mám - zubní technik ..teď jsem prvním rokem a v prosinci jsem našla pozitivní těhu test …
Evelíno ne stresovat se nebudu
…nejsem vyloženě studijní typ ..učím se dle potřeby a nálady a 1 mít opravdu nemusím
![]()
také budu držet palce …
a co děláte vy za školy?
Já dělám peďák v Praze, obor Učitelství pro první stupeň, mám k tomu specializaci aj. Jsem v páťáku, ale musím prodlužovat o 2 roky, takže možná spíš bude druhé, než bude diplom. ![]()
Jezi
Tak gratuluju, že se mimčo povedlo a určitě to půjde i dál. Víte, co čekáte?
Zizalo: ahojky, a jak to teda ted mas? Mas ted nejaky predmety, nebo uplne preruseno?
Jezi: taky gratuluju k miminku. Zavidim ze se nestresujes, ja co chodim znovu do skoly, jsem strasnej nervak…
Ale uznavam, ze ten tretak to nesu vsechno nejak vic, no jo, je to taky mnohem vetsi zabiracka ze… Ale jednicky mit taky fakt nemusim, me staci, kdyz je to zeleny ![]()
Ja studuju Masarycku - Ekonomicko-spravni fakulta, obor management.