Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
7.6.08 13:39

Žižalka…ďakujem. A želám veľa šťastia pri všetkych skúškach a zápočtoch. Ja som mala posledné týždne skúšky tak čo tri dni, no a zvládla som to. I keď ma to veľmi prekvapuje… :D

Tak veľa šťastia všetkym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.08 09:30

ahoj holky, tak příští čtvrtek si jdu pro těhu průkazku…hurá. Budu chodit k panu primaři. K té mé doktorce se mi moc nechce po tom všem. Musela mi prý vynechat jedna menstruace, protože jsem otěhotněla na přelomu dubna a květns. Takže dnešním dnem jsem 5+6 tt. Mám fotky z UZ.
termín mám na 22.1.2009…to budu mít krásný dárek k narozeninám, já jsem totiž 23.1.
Chtěla jsem e vás zeptat, jak je to s mateřskou a vůbec s penězma, když budu ještě studovat.
děkuji všem a přeji krásný den…

A držte mi palce. Ve 14:30 jdu na zkoušku z psychologie. Včera jsem neuspěla z ekonomiky zahr. obchodu. Nenaučila jsem se jen jednu otázku, protože byla dost složitá a samozřejmě jsem si jí vytáhla…tak jdu v pátek znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
12.6.08 22:30

Ahoj holky,

jdu se k vám jednak pochlubit s úspěšným zakončením magisterského studia a těm které ještě studují popřát hodně štěstí, pevných nervů a výdrž do studia.

Je to náročné a myslím, že každý kdo to zvládá s dítětem či těhotenskou únavou si zaslouží obdiv. Tak se držte. A já si jdu konečně po pěti letech užívat prázdnin, volných večerů atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
13.6.08 10:48

Ajoj ZUZi, moc gratulujem k dosiahnutému titulu. A uži si to voľno bez učenia… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
13.6.08 17:40

Teerinko, gratuluji k logistice! :-)

KackaK - tak to je super, že je vše v pořádku, ta tvá doktorka by tedy zasloužila… :evil: takové nervy.. a hnala by tě už bůhvíkam… :x
Zuz - ty se mááááš, škoda že jsem letos nedokončila též magisterské.. ale není na to nyní vhodná doba (na pokračování) a ani chuť…

Holky, přeji úspěšné dokončení tohoto semestru, já se lehce vrhla na angličtinu.. pořád chatuji s kamarádem z UK.. :wink: a s kamarádkou, co prožívá rozvod… Takže sem moc nenakukuji… a trávím čas na Skype místo se skripty a emiminem… :-) Také jsem si postahovala nějaké lekce angliny z netu = i řádné učení bude… zkrátka asi neumím nedělat nic… ale tohle, mne fakt baví.. takže jde o zábavu… :-)

Tak já budu občas nakukovat, mějte se, o prázdninách to tu vždy usíná… a v novém školním roce zas ožívá :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
13.6.08 18:39

Ahojky,
Zuz obr gratulace, jó, to se někdo má. Tak si užívej, však my jednou taky budem.

U nás nic moc, já i manža jsme skončili na antibiotikách, Matík se zatím drží. Už jsem odsunula jednu zkoušku a ještě jednu asi odložím, takže budu nejspíš dodělávat i v září. :( Chjo, jsem chtěla mít volné léto. Nedá se nic dělat.

Tak ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
13.6.08 18:40

Ahojky,
Zuz obr gratulace, jó, to se někdo má. Tak si užívej, však my jednou taky budem.

U nás nic moc, já i manža jsme skončili na antibiotikách, Matík se zatím drží. Už jsem odsunula jednu zkoušku a ještě jednu asi odložím, takže budu nejspíš dodělávat i v září. :( Chjo, jsem chtěla mít volné léto. Nedá se nic dělat.

Tak ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
16.6.08 08:44

Tak se sem jdu taky přidat..je mi 21, jsem na konci 6tt, ještě dvě zkoušky a budu mít uzavřený prvák, studuji Vyšší odbornou zdravotnickou, obor Diplomovaný nutriční terapeut..otázka je, jestli přeruším už od září, nebo dodělám zimní semestr i se zkouškama a přeruším až od ledna (termín mám začátkem února). Školu jako takovou bych zvládala, ale máme dost náročné praxe a toho sebojím…btw. mám dobré informace, když si myslím, že po přerušení školy mám nárok na mateřskou 6-8 týdnů před porodem a pak tří nebo čtyřletou rodičovskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.6.08 22:41

Fireangel, vítej.
Jojo, máš dobré info. S přerušováním neporadím, já studuju pořád, rodila jsem na konci prosince a zkouškové v únoru jakž takž proběhlo. :lol:

Jinak u nás je lazaret stále, zkoušky se posouvají a září to jistí.

Tak pěkné studování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
17.6.08 18:57

Ahoj Fireangel - no ja som otehotnela na konci prváku, kvoli zdravotným problémom som druhák opakovala…no dá sa to zvládať. Držím palčeky nech sa správne rozhodneš, ja osobne by som sa obávala, že by som sa po prerušení už do školy nevrátila. Takto tu mám kopu kamarátiek a tak…

Žižalka - no dúfam, že sa doma čo najskôr uzdravíte. Ja tiež začínam byť akási chorá a to ideme v sobotu na svadbu. :(
Inak dnes som urobila zápočet, takže mám pred sebou už len jedinú skúšku… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
18.6.08 21:07

Tak já jsem dnes úspěšně udělala poslední zkoušku, už jen dva lehounké zápočty a prvák je za mnou…zimní semestr druháku ještě zvládnu jako těhule..no a ten rok a půl už se nějak dodělá, podporu rodiny mám, hlídací babičky i prababičky taky, tak snad to bude ok… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
12.8.08 03:25

Ahojky, mozna to tu trosku ozivim…i kdyz o prazdninach pochybuju… :lol:

Ja se pomalu ucim na statnice z ekonomie, ktery mam 22.10. Chtela jsem jit na podzim na statnice z AJ, ale nemuzu chodit na doucovani, protoze jsme zase v trapu :lol: Na tri mesice jsme v USA, vracime se dva tydny pred statnicema z eka…takze jsem to musela tak nejak posprehazovat a na AJ pujdu az na jare…uvidime, snad to dam :roll:

Vsem gratuluju ke skoncenymu semestru, uzivejte volna a prazdnin, zaslouzime si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.10.08 22:53

Ahoj studentky! :D

Snad tu teda jeste nejaka zbyla :roll: :wink: At tu netrapcim sama se samomluvou :lol:

Ja mam teda jeste porad preruseno, ale snazim se psat bakalarku. Cas bych na to i mela, ale ta chut se mi nejak nedostava :oops: :?

Fireangel, tak jak jde tehotenstvi? A je to pravda, po preruseni jsme materskou dostala a tudiz jsem si mohla vybrat triletou variantu :wink: Akorat me stve, ze to dostanes, jen kdyz prerusis nebo ukoncis studium :roll:

LeMo, Tobe zavidim USA a zaroven preju uspesne statnice!!!

Zatim pa a ozvete se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.10.08 19:51

Ahojte kočky, tak ja som už v prúde školských povinností - sama ani neviem, kde mi hlava stojí. Začala som pracovať na bakalárke…no je to strašné, potrebujem údaje z podniku, no nikde mi ich dať nechcú :roll: :cry: Snáď to nejak dám dokopy a ten posledný ročník zvládnem.
Ozvite sa tiež, ako na tom ste…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
21.10.08 12:50

Ahoj holky, tak ja uz jsem na prasky, zitra tu statni bakalarskou zkousku z eka musim dat, nebo me potrefi :roll: :roll: Uz mam docela silenou depresi…chjooo

Evelino: uvidis, za chvili tomu prijdes na chut :lol: Ja teda nemam z bakalajdy jeste ani pismenko, takze se mi to keca co…

Teerinko: jj, jsem zvedava, jestli to budu muset taky obihat. Schvalne jsem se snazila vybrat tema, kde by to mohlo byt hodne o teorii a prikladech…do cizich firem se mi nechce a tam kde jsem delala pred materskou mi zadny udaje nepotvrdi…reditel je moc velkej pan na takovy sdelovani :roll: :roll: A jeste k tomu svymu zamestnanci ze.....

Ja prvni skolni vikend prosvihla, zrovna jsme se vraceli z usa. Bohuzel letenky jsme meli koupeny uz tri mesice a rozvrh tak brzy nebyl ze…tak jsem ve skluzu, neudelala jsem do novyho semestru jeste nic…ted jdu odevzdat na posledni chvili ukol, ktery fakt hori…jj, ja vedela, ze letos bude veselo :roll: :roll:

Drzte se vsechny studentky…my to zvladnem :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová