Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
2.6.08 08:04

ahoj holky, slíbila jsem, že vám v pátek napíšu, jak mi dopadl ultr a srdíčko. odcházela jsem s pláčem, protože mě paní doktorka poslala na potrat. Bobeš je prý malinký a srdíčko pořád nic. Tak jsem dneska šla…A už jsem zase doma. Pan primář mi dělal strašnou dobu ultr a pak se mě zeptal, jestli chci nebo nechci být těhu. Řekla jsem, že ano a jdu tam znovu ve středu a tam se rozhodne. Prý to nevypadá tak špatně, mimi vyrostlo, ale víc mi neřekl. No já se ani neptala…byla jsem plná úsměvů a štěstí a radosti z toho, že to možná vyjde.
teď mě mrzí to, že jsem si v pátek dala 2 skleničky vína a 1 paňáka…potřebovala jsem zapít žal, že přijdu o svoji první ratolest. Bojím se, že jsem mu tím ublížila.
Podle měsíčků bych měla dnes být 9+6, což je krásný, už to vypadá jako človíček, jestli teda vůbec něco bude.
Pan primař mi dal naději a já honem honem běžím pro kupu ovoce a zeleniny, kyselinu listovou a budu jen odpočívat…
hazký den přeje Kačka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.6.08 09:02

Ahoj Kacka…s tym miminkom mi je to strasne luto…len dufam, ze sa to dá do poriadku a malinký bude pekne rásť a budeš sa môcť z neho radovať.
S tým alkoholom by som si nerobila starosti. Keď je to takto raz a dokonca nie vo veľkom množstve nemalo by to malému ublížiť. Potvrdil mi to i lekár. Ja keď som ešte o malom nevedela (mohla som byť tehotná tak dva, tri týžde), boli sme na svadbe a tam som stiahla možno fľašu fernetu :oops:, keď som zistila, že čakám miminko…strašne ma to trapilo, bala som sa, že ho to mohlo nejak poškodiť. No a malinky je úplne v poriadku… :D
Myslím na Teba a verím, že to všetko dopadne dobre… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.6.08 10:40

Kačko-tak sna to bude v pořádku a budeš se moci radovat. Moc bych ti to přála.

Efi-myslím na tebe, pořádně jim to tam natři. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.6.08 10:41

Kačko-tak sna to bude v pořádku a budeš se moci radovat. Moc bych ti to přála.

Efi-myslím na tebe, pořádně jim to tam natři. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.6.08 15:58

Efi pořád na tebe myslíme, budu nakukovat, natři jim to, ukaž jim, kdo jsou studující maminky!!!!
držíme vše, co máme… mám tu ségru na návštěvě s neteří tak i oni a manžel a pejsek a zkrátka všichni!!!

kacko tak ať se zadaří. Když budeš věřit, dobře to dopadne. Taky na tebe budeme myslet. Těma panákama a vínem se nestresuj, moje švagrová byla 2 týdny těhu a nevěděla o tom a vypili s manželem slivovici ve dvou…;-) tím nemyslím, že by měla jít příkladem, ale mají krásnou zdravou holčičku bez nejmenšího postižení…;-)

tak papa holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.6.08 16:42

Ahooojte, nemali ste alebo nemáte niekto predmet LOGISTIKA??????nic nemozem nast k jednej otazke… :(
dajte prosim vediet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.6.08 20:03

teeri bohužel nepomůžu ;-)

Efi tak coooooooooooo? :?: :?: :?: čekáme a jsme zvědaví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.6.08 20:06

Ufffffffff, tak to mááááááááááááááááááááááááááám :-)

Třikrát za jedna… :oops: Ale měla jsem to mít spíš za 2.. jsem koktala…

Ale je to z krkuuuuuuuuuuuuuu

Moc děkuju za držení palečků!!!

A já si jdu dát sprchu :)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.6.08 20:07

Měli jsme obhajobu a hned 4 otázky.. bez přípravy.. to se mluví blbě… kdybych si to mohla načrtnout… tak by byl projev lepší..takhle se člověk děsně zapotil.. a byla jsem z toho sysstému faktř nanervy… brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.6.08 20:14

KackaK - a jéje.. já nejdřív napsala.. a pak četla..
Moc mne mrzí, co se děje…
Já byla loni na podzim ve stejné situaci.. měla jsem jít v 10t na ultrazvuk.. jenže 3 dny před domluveným termínem jsem začala krvácet… no a na UTZ řekli, že plod je v 6t a vývoj se zastavil, žádné srdeční ozvy = žádné známky života… kontrolovali to dva doktoři… Takže zamlklé těhu.. v době, kdy se to stalo, jsem měla hnisavou angínu, horečky, ATB.. prý byla asi 5% šance, že to je těmi léky… a větší, že genetika a tělo to samo stoplo, že by to nebylo v pořádku.. ale já si stále myslím, že to bude ta nemoc… i když je to fuk.. bylo to šílené…
Moc ti přeji, aby ti řekli příště, že je to v pořádku…
Moc na tebe budu myslet.. vím, jak moc jsem se já těšila (byť jsem měla teprve začínat třeťák) a jak moc to bolelo… Kolem mne se najednou tolik známých vyrojilo s tím, že to samé se jim stalo také.. ale nemluví se o tom, dokud někdo nepotřebuje morální oporu… Takže jsem si aspoň přestala připadat jako divná… vadná či jak to říct.. prostě že se to děje.. že je toho moc… a že to příště bude OK, není prý důvod, aby nebylo (když šlo otěhotnět OK, takto byla jen špatná náhoda)..
Tak držím palce!! A to víno si nevyčítej!!! O nic nejde!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.6.08 20:36

Efiiiiiiiiiiii!!! obr obr obr gratulace. Já jsem věděla, že to zvládneš. Pořádně to oslav a máš to z krku!!! Užívej si ten pocit… to je fakt super, další otitulovaná maminka… jsi fakt borec!!!

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.6.08 21:05

EFI
To je paráda, jsi mamka šikovná. Tak si užívej ten pocit, že už nic nemusíš.

A musím se přiznat, že ti trošičku závidím, mě toho ještě čeká dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.6.08 21:22

Efi, mooooooooc gratuluju!!! A zavidim :D :dance: :-) :-) :-) :srdce:
Ses holka sikovna, takovy krasny znamky sprtko :wink: :lol: 8)

Kacko, moc drzim pesti, at to vyjde a mimi i ty at jste ok! Musi to byt tezky, takove soky :cry: Ale treba to male ten panak nakop :wink:

Holky, ja vubec nestiham. Stepan pres den skoro vubec nespi a porad chce byt v naruci, takze pak vazne nic neudelam. Jsem zvedava, jestli se nekdy dostanu k psani te bakalarky, zatim to vazne nehrozi. Nastesti mam kolem sebe dost lidi co pohlidaji, ale to je vzdycky tak na dve hodky, a to jsem rada, ze si zajdu sama do mesta neco nakoupit :roll: Ale jinak si to materstvi docela uzivam, akorat ta skola jde ted docela stranou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.6.08 22:38

Jé, holky, to mne těší, tolik gratulací :D
Jj, jako šprt jsem si tam nepřipadala, výkon hroznej, ale asi nebrali hrůzu projevu, ale že se člověk chytil.. nevím… asi taky to, že věděli, jaký mám průměr, takže si řekli, že mám jen nerv.. :wink:
Teď jen musím dojet ještě vyřídit uzavření ročníku… a pak koncem června sponze.. tak jsem na to předání diplomu zvědavá… :-)
To už budou ale jen dva příjemné výlety..
Kdybych nešla dnes na řadu až poslední a nekončila kolem půl páté, tak bych si vyběhala vrácení průkazky, odhlýšení od počítačových učeben, knihovnu apod.. Takhle tam už holt nebyli, tak mi to tak vyšlo hloupě, že domácí lidi si to vyběhali během dne.. a já se holt procestuju zas 6 h.. ale lepší než tam jet na opravný, no ne? :-)

Fakt jsem ráda.. a těším se, jak nyní budu makat na angličtině a excelu kvůli práci, kam se chystám od září.. a hlavně na druhémateřské, jak budu muset na té anglině makat fakt brutálně… aby jsem se konečně přestala vymlouvat, že si nejsem jistá výslovností, neumím intovat, nemám talent na melodii řeči… říkám si, když budu anglinu poslouchat (z netu, rádio), mluvit s lidmi (mám známého, snad ten Skype rozchodíme i na volání), tak snad s tím sákryš hnu… :-) Člověk se učí trénováním a kvalitní anglina mi fakt chybí… takže to bude běh na pár let… musím přečíst nějkaou knížku v originále… (mám zvládnutou jen horkotěžko jednu).. a tak.. takže plánů je dost… razím dál heslo - Bc. s pořádnou anglinou, než nepoužitelnej Ing. bez angliny… To jen abych si neříkala, že nic nemusím :wink:

Mějte se, držím palce do event. zbývajících zkoušek…

A Evelíno, za pár týdnů si sedne spací režim,b ude líp… vždyť je mimísek taaaak malinkatej, to je jasné, že nic neuděláš… Za chvíli bude líp.. čas snad na tu BP ještěmáš… tak zatím!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
3.6.08 06:44

holky my odjíždíme na tři týdny (minimálně 14 dní pryč…) buĎte tady hodné, já se občas dostanu na net ale moc ne…

Efi ty pořádně slav a s tou angličtinou máš pravdu, já se taky chystám na FC a chtěla bych si udělat ještě jazykovou státnici z francouzštiny a naučit se pořádně německy… takže hurá do toho!!!

Eve taky jsme to tak měli. Máš čas asi jako já, že:??? Terka se narodila v březnu, já měla psát bakalářku, nakonec jsem začla pořádně až v listopadu, kdy už byla v klídku a nejvíc jsem napsala měsíc a půl před odevzdáním, pak jsem valila a dřela… ale stojí to za to ;-) tak se držte

tak se mějte!!! :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová