Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No super Efi, moc gratulujem…si fakt šikovná. Ja by som bez prípravy nepovedala ani slovko (mám odskúšané
)
Este raz gratulujem (a aj trosku zavidim
, ze ja sa tu stale musim morit s ucenim
)…
Efi: VELIKANSKA GRATULACE
Jsi holka sikovna
A ted uz si uzivej pohodicky ![]()
Teeri: bohuzel ani ja ti nepomuzu ![]()
ahoj holky, mooooc vám děkuju za podporu… Pořád s malým Bobešem mluvím a přemlouvám ho, aby u mě zůstal, že ho moc chceme a těšíme se na něj, tak uvidím..... každopádně zítra se rozhodne…jestli se vám dopoledne neozvu, tak si mě tam nechali…
zatím ahoj…musím se jít učit, mám přesd sebou ještě pár zkoušek… ![]()
Tak holky, jsem doma a vypadá to , že je všechno jak má být…Bobeše už jsem viděla, i když zatím vypadal jako malá fazolka, ale je tam…srdíčko tluče…v úterý jdu na další kontrolu, tak uvidíme, pak už to snad bude všechno ok.....
Kačko, myslela jsem na tebe. To je skvělá zprávička, teď už bude jen líp. Opatruj se.
děkuji, jsem teď v hrozně suprové náladě, že snad půjdu i žehlit…už se nemůžu dočkat úterka…ještě mezitím jedeme na moravu na svatbu přítelovy sestřenky a chystáme se tu novinu říct jeho rodičům. Naši už to vědí…taťka nevěří, že bude děda, vcelku na to nic neříkal a mamka má spoustu otázek…A co jako škola a co peníze a stihnete vůbec dodělat ten byt a víš kolik stojí kočárek a tohle a támhleto????
no hrůza, al snad jí to za chvilku přejde…
Nazdárek,
KackaK - super zpráva!! Moc jsem na tebe myslela a doufala, že to všechno bude dobré
Mamka potřebuje čas, bude dobrá ![]()
Zuzko, užijte si volno, také se chystám na pár dní pryč, příští týden tu budu mít ale dost vyřizování, tak se zas vracím
Teerinko - kdy je další operák?
Jinak ostatní už asi mají vše hotové, ne?
Tak se mějte,
E.
Ahoj Efi , tak můžu říct, že mamka už je celkem v pohodě, včera jsem jí vzala, ať se podívá na ult jak srdíčko pěkně tluče a tak trochu pookřála. Už se tomu i směje. Nejvíc se s tátou smějou sobě navzájem, že budou bába a dědek ![]()
Ajoooje no Efi operak som pisala vcera - mam plný počet. Takže ďalší zápočet z krku…
Takže ešte dve skušky a jeden opravny započet. Zajtra mám jednu z dvoch najhorších skúšok za celý rok - Logistiku. Ešte mám pred sebou 1/3 otázok…no neviem ako to natlacim do hlavy + zopakujem to čo som si už prešla. Mám strašný strach. Tej profke stačí, keď jej človek neodpovie na jednu podotázku a vtedy už len záleží na jej nálade, či ho okamžite vyrazí alebo mu dá minimálny počet bodov. (s tým min. počtom bodov mám skúsenostť i ja - pri logistike A)…
NO bojim, bojim… ![]()
KackaK, super, mamka je menší oříšek, než jsi si asi říkala.. to je prima ![]()
Teerinko, gratuluji k operáku! Tý jo, plný počet, po tom, co se tu psalo, jaký je to postrach… normální šprt jako já ![]()
Na Logistiku držím palce… třeba budeš řešit něco jako metodu Just-in-time… to by byla pohodička… ![]()
Tak zatím,já užívám nicnedělání.. a řeším resty… a už dočítám první svobodnou knížku…
No nebudu vás, ostatní ještě makající studentky dráždit, ještě máte práci před sebou.. ![]()
E.
ahoj Efi, nemysli si, ono to ještě několikrát přijde…takové to rozebírání coby, kdyby…Mamka totiž není ten typ, co to řeší jen jednou…ale necháme se překvapit…
NO just-in-time, to je otazka c.23, ja som si pozerala len otazky do c.20. Ale inak efi, nevies co to znamena - just in sequence?
JIT a JIS - najdeš snadno na webu, když použiješ Google, tak ti to vyhledá i cizí stránky, které ti to nabízí se strojovýmpřekladem do češtiny, takže se zorientuješ…
Z českých webů mrkni např. sem:
http://aimagazine.cz/…uda-zrcatka/
Tak držím na logistiku palce!
E.
Ajooooj tak logistiku MÁM a za dva. No musím sa priznať, že som si vybrala jednu z najlahsich otazok…no proste prisna profka. Boli sme štyri (okrem mna este nejake externistky)…no a dve to neurobili, jedna na trojku a ja na dvojku. Ja som stastna ako blcha.
želam všetkym pekny den a vela sily pri uceni…pa
Teeerinko
Gratulace, jsi šikulka, to nejhorší za tebou, brzká úleva před tebou. ![]()
Já mám další zápočet a v červnu každý týden jednu zkoušku. Tak musím vše napoprvé, abych tam nemusela v září. ![]()
Jsem na sebe zvědavá.
Tož učení zdar. ![]()