Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
3.6.08 07:55

No super Efi, moc gratulujem…si fakt šikovná. Ja by som bez prípravy nepovedala ani slovko (mám odskúšané :D )
Este raz gratulujem (a aj trosku zavidim :oops: , ze ja sa tu stale musim morit s ucenim :D )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
3.6.08 09:00

Efi: VELIKANSKA GRATULACE :dance: :pankac: :pankac: :-) :-) Jsi holka sikovna :lol: :lol: A ted uz si uzivej pohodicky :wink:

Teeri: bohuzel ani ja ti nepomuzu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.6.08 16:47

ahoj holky, mooooc vám děkuju za podporu… Pořád s malým Bobešem mluvím a přemlouvám ho, aby u mě zůstal, že ho moc chceme a těšíme se na něj, tak uvidím..... každopádně zítra se rozhodne…jestli se vám dopoledne neozvu, tak si mě tam nechali…
zatím ahoj…musím se jít učit, mám přesd sebou ještě pár zkoušek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 09:51

Tak holky, jsem doma a vypadá to , že je všechno jak má být…Bobeše už jsem viděla, i když zatím vypadal jako malá fazolka, ale je tam…srdíčko tluče…v úterý jdu na další kontrolu, tak uvidíme, pak už to snad bude všechno ok.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.6.08 09:55

Kačko, myslela jsem na tebe. To je skvělá zprávička, teď už bude jen líp. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 10:13

děkuji, jsem teď v hrozně suprové náladě, že snad půjdu i žehlit…už se nemůžu dočkat úterka…ještě mezitím jedeme na moravu na svatbu přítelovy sestřenky a chystáme se tu novinu říct jeho rodičům. Naši už to vědí…taťka nevěří, že bude děda, vcelku na to nic neříkal a mamka má spoustu otázek…A co jako škola a co peníze a stihnete vůbec dodělat ten byt a víš kolik stojí kočárek a tohle a támhleto????
no hrůza, al snad jí to za chvilku přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.6.08 20:02

Nazdárek,

KackaK - super zpráva!! Moc jsem na tebe myslela a doufala, že to všechno bude dobré :-) Mamka potřebuje čas, bude dobrá :-)

Zuzko, užijte si volno, také se chystám na pár dní pryč, příští týden tu budu mít ale dost vyřizování, tak se zas vracím

Teerinko - kdy je další operák?

Jinak ostatní už asi mají vše hotové, ne?

Tak se mějte,

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.6.08 08:29

Ahoj Efi , tak můžu říct, že mamka už je celkem v pohodě, včera jsem jí vzala, ať se podívá na ult jak srdíčko pěkně tluče a tak trochu pookřála. Už se tomu i směje. Nejvíc se s tátou smějou sobě navzájem, že budou bába a dědek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
5.6.08 08:58

Ajoooje no Efi operak som pisala vcera - mam plný počet. Takže ďalší zápočet z krku…
Takže ešte dve skušky a jeden opravny započet. Zajtra mám jednu z dvoch najhorších skúšok za celý rok - Logistiku. Ešte mám pred sebou 1/3 otázok…no neviem ako to natlacim do hlavy + zopakujem to čo som si už prešla. Mám strašný strach. Tej profke stačí, keď jej človek neodpovie na jednu podotázku a vtedy už len záleží na jej nálade, či ho okamžite vyrazí alebo mu dá minimálny počet bodov. (s tým min. počtom bodov mám skúsenostť i ja - pri logistike A)…
NO bojim, bojim… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
5.6.08 16:53

KackaK, super, mamka je menší oříšek, než jsi si asi říkala.. to je prima :-)

Teerinko, gratuluji k operáku! Tý jo, plný počet, po tom, co se tu psalo, jaký je to postrach… normální šprt jako já ;-)
Na Logistiku držím palce… třeba budeš řešit něco jako metodu Just-in-time… to by byla pohodička… :-)

Tak zatím,já užívám nicnedělání.. a řeším resty… a už dočítám první svobodnou knížku… :-) No nebudu vás, ostatní ještě makající studentky dráždit, ještě máte práci před sebou.. :roll:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.6.08 16:56

ahoj Efi, nemysli si, ono to ještě několikrát přijde…takové to rozebírání coby, kdyby…Mamka totiž není ten typ, co to řeší jen jednou…ale necháme se překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
5.6.08 20:15

NO just-in-time, to je otazka c.23, ja som si pozerala len otazky do c.20. Ale inak efi, nevies co to znamena - just in sequence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
6.6.08 08:50

JIT a JIS - najdeš snadno na webu, když použiješ Google, tak ti to vyhledá i cizí stránky, které ti to nabízí se strojovýmpřekladem do češtiny, takže se zorientuješ…

Z českých webů mrkni např. sem:

http://aimagazine.cz/…uda-zrcatka/

Tak držím na logistiku palce!

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
6.6.08 15:11

Ajooooj tak logistiku MÁM a za dva. No musím sa priznať, že som si vybrala jednu z najlahsich otazok…no proste prisna profka. Boli sme štyri (okrem mna este nejake externistky)…no a dve to neurobili, jedna na trojku a ja na dvojku. Ja som stastna ako blcha.

želam všetkym pekny den a vela sily pri uceni…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
6.6.08 17:51

Teeerinko
Gratulace, jsi šikulka, to nejhorší za tebou, brzká úleva před tebou. :lol:

Já mám další zápočet a v červnu každý týden jednu zkoušku. Tak musím vše napoprvé, abych tam nemusela v září. :lol:
Jsem na sebe zvědavá.

Tož učení zdar. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová