Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
5.11.09 22:22

Ahoj holky,

můžu se k vám taky přidat?? Letos jsem začla studovat kombinovaně Bc. Ošetřovatelství, je to na tři roky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
11.11.09 20:03

Ahojky, omlouvam se ze jsem se dlouho neozvala, nejak se to nakupilo. Takze:

Jezinko: super, ze tehu dopadlo na vybornou a mas doma uz maly uzlicek…mimochodem ze prejeme vse nej ke svatku :lol:

Rhiannon: teeeda, budes to mit hodne nabity. S bakalajdou budes asi koncit a zacinat se ucit na statnice a do toho mimco :-) Ale to das, urcite :wink: Treba nebudes delat vse na posledni chvili jako ja :oops:

Lentilko: jasne ze se muzes pridat :wink: Co studujes?

Evelino: ahojky :lol: Jo jsem na magisterskym. Je to docela husty, ale uz jsem v zaberu, takze neni cas na zadny premysleni, jenom se musi makat :-D A vim co to bude :lol: prekvapeni :lol:

Ryntyntyno: jasne se pridej, jsi sikovna, ze jsi se odhodlala :wink:

Ja mela v pondeli promoci, byl to fajn pocit, i kdyz jsem uz zapomnela, co za velky uspech se mi to povedlo v cervnu dosahnout :lol: No doufam, ze az nekdy snad skoncim toho magistra, tak mi ten blazeny pocit zustane dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.12.09 11:15

LeMa - díky za podporu, jen jsem zřejmě stejný případ jako ty - dokud mi neteče do bot, nemusím nic dělat…a to je naprosto příšerný postoj studenta VŠ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.12.09 11:16

LeMa - a gratuluju k promoci!!!! a strašně závidím… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
16.12.09 10:30

rhiannon-U mě je to stejně, všechno na poslední chvíli, to pak píšu práce přes noc a tak. A to jsem dřív měla ideální učící dobu dopoledne, teď naprosto nemožné.

Dneska jdu naposledy do školy před vánoci a po Novém roce opět zkouškové. Ale už mám tři zápočty, z toho dva klasifikované za jedna, tak mám radost.

Učení zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
16.12.09 11:13

Ahojky ..
Lema gratulace k promoci

to jste mě uklidnili :pankac: ..taky nejsem žádný učící maniak a vše dělam až když je to opravdu nutné :roll:
teď v pá mam 2 zkoušky . ..už mam i nějaký zápočet a pak něco v lednu ..no uvidíme

Ryntyntýna ..ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.12.09 22:46

Ahoj holky, no nám zkouškové začne až ke konci ledna, když jsme kombinované studium… :-? klidně bych už začala teď, páč mám 5 zkoušek, z toho ještě ke všemu matiku, a na tu jsem extra tupá… :poblion:

Příspěvek upraven 17.12.09 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.12.09 22:47

A hlavně jsem začala mít zase cukání přihlásit se na přírodovědu na Karlovku…loni mi přijetí uteklo o bod… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
2.1.10 20:00

Ahoj holky, ted toho bylo nejak moc tak na nic nebyl cas :lol: Ale uz jsme doma a krome problemu s kojenim jsme obe ok, takze se jede vesele dal…
Pristi tyden mam dve zkousky, co jsem na ne nestihla jit jeste pred porodem…tak doufam, ze se nade mnou nekdo smiluje a dam to…
Pak me ceka jeste jedna zkouska, na tu zatim nic neumim, test do AJ a jedna obhajoba seminarni prace. Pak bude semestr snad uspesne za mnou…

Rhiannon: ja jsem taky kombinovany, ale zkouskovy mam normal od pulky prosince…
Tak co cukani jit na Karlovku, porad se te drzi?

Diky za gratulace k promoci, jenom to video z ni nic moc, ten pupek je silenej :lol: A tech prebytecnejch kil :lol:

Zizalo: tak to mas uz dobry zacatek, ja nemam zatim vubec nic :roll:

Jezinko: tak co zkousky, dopadly dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.1.10 20:17

Sorry, ze se sem porad lezu, i kdyz uz nestuduju :oops:
Ale chci moc pogratulovat LeMe k dcerusce!!!! :kytka: :palec:
Preji hodne zdravi a jen same radosti 8-) :-D
Co porod, popr. porodnice? Pamatuji si dobre, ze jsi z Brna?

Preji vsem mnoho uspechu ve zkouskovem!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
4.1.10 16:31

Ahojky Evelino,

diky za gratulace :lol: :lol: Vidim, ze i u vas se ocekava novy prirustek, tak to taky moc gratuluji a preji at vse dopadne na vybornou :palec:

Porod - eh…no radeji asi nepopisovat :lol: Jj, jsem z Brna, rodila jsem v Bohunicich. Byla jsem tam zavrena uz 5 dni pred porodem, protoze jsem mela vysoky tlak, po cisari me nechteli nechat prenaset. Ale nic tam se mnou nedelali, zadny vyvolavani nic, i kdyz mi to slibovali. Hrozilo, ze to dopadne zase cisarem a nemeli na me cas, bylo moc porodu…to ze mam doma maly dite a je pred vanoci nikoho nezajimalo…no nakonec se vyvolavalo, porod sileny, ale dotahli jsme to s manzem po dvou dnech do zdarnyho konce a prirozene :lol: Takze jsem spokojena, jenom to kojeni nam ted dela problemy…ale nejak bylo, nejak bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.1.10 19:00

LeMo, tyjo, to muselo byt narocny :-( Jezteze je vse v poradku :palec: Ja mam taky po cisari (chyst am se opet na Obilnak), tak se desim, co me ceka, rada bych ted taky prirozene :think:
A drzim pesti s kojeni, nekdy je to boj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
4.1.10 20:19

Ahojky ..mam zkouškové, ale něco už jsem si udělala v prosinci a ani nevim jak :think:

Lema ..gratulka k princezně …porod síla, ale určitě to stálo za to

Rhiannon ..fakt o 1 bod ..tak to nase.., bych do toho šla znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
6.1.10 17:35

Ahojky tak vcerejsi zkouska uspesne za mnou, zitra to bude horsi…je to nejtezsi predmet semestru :roll: No tak snad aspon na to E to dopadne…

Evelino: jj, kojeni je opravdu boj…porad jsem tak napul kojici a napul nekojici…asi uz to lepsi nebude…a zkus si sehnat o obilnaku a cisari info, ja slysela, ze tam po jednom cisari delaji automaticky dalsiho cisare…ale mam to fakt od „jedna pani povidala“ takze je to mozna nesmysl…jenom jak se tam zaregistrujes, tak uz se blbe odchazi do jine porodnice…

Jezinko: jak ze ani nevis jak :lol: Takhle bych taky chtela delat zkousky, abych si ani nepamatovala, ze jsem se na ne ucila, nebo se nemusela ucit vubec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.1.10 17:53

Lema ..no právě že učila :zed: :mrgreen: , ale moc jsem tomu nedala a neuměla jsem vše tak jak bych chtěla :oops: ,,ale hlavně že je mám
jsi šikulka a na zítřek držím palce !!!!!!
já mam teď zkoušky v lednu každý pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová