Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2825
9.2.11 07:55

Ahoj Rhiannon, no ja jsem taky magor, pocitam s tim, ze pri dalsim mimcu zacnu delat castecnou praci, ve ktere budu pokracovat naplno po materske. Neco co bych mohla tak 4 dny v tydnu delat doma a jeden, max. 2 dny v tydnu bych dochazela do prace…snad se neco takovyho najde a ja nezakrnim :lol: Jen mi prijde, ze uz te teorie vim tolik, a z praxe zase vubec nic, i kdyz jsem pred detmi 4 roky pracovala, je to tak daaaavno :lol:

Tak pokud te to bude bavit, tak to je dulezity, to to uceni pujde „skoro“ samo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.2.11 08:45

Dobré ránko!

No, uvidíme, jak to půjde samo :wink: Zatím musím zaklepat, že příprava na přijímačky se daří, ale jak to bude ve finále - čert ví :lol:

Plánujete ještě 3. mimčo? Tééda :palec:

Co ty máš vůbec za školu, jestli se můžu zeptat??  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
9.2.11 14:52

Jj, planujeme tretiho potomka, no doufam, ze to treti uz bude klidas, narozdil od tech dvou, co mam zatim doma :lol: Jinak si to v jejich obdobi puberty pujdu asi hodit :lol:
Hele, pokud ti jde priprava, tak finale bude ok, neboj :wink:
A skolu mam ekonomku, obor podnikove hospodarstvi, masarycku v Brne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.2.11 07:33

Můj obdiv má každý, kdo vystuduje ekonomku, to já bych nedala :lol: :lol: To jde úplně mimo mě :-D

No, uvidíme, jak to všechno bude, chjo… :-?

Mimčo bych taky brala ještě jedno, jen mám hrůzu, že jsem si s Maxem zvykla na zlaté, hodné dítě a představa nějakého raubíře mě děsí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
11.2.11 19:13

Obdiv to byt nemusi, kazdymu jde neco jinyho :wink: Ja bych se zase unudila na pravech a udrela na zamereni s matematikou :wink:
To mas dobry s hodnym mimcem, to ja se obavam, ze se nam do tretice podari pekny zlobivec, jako jeho dva predchudci :mrgreen: Ale jsou to nase deti, no ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.2.11 08:55

Jo, to je fakt, každý máme něco jiného :wink:

Já se právě docela divím, že je Max tak hodný, obávám se, že to teprve začne, vzhledem k předaným genům a ještě k tomu znamení Berana :lol: :lol:

Ale zatím mě nechá se připravovat na přijímačky v pohodě, občas mu předčítám a má z toho záchvaty smíchu :lol: Takže dobrý :wink:
Mně už se to blíží, červen je za chvíli a začíná mě chytat děs, že se nenaučím věci jak potřebuju :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
24.2.11 11:15

Rhiannon, no uvidis, treba budes mit stesti a Max zustane hodny i nadale :-D Ja teda to stesti fakt nemam, ale zase na druhou stranu, mam v necem zlobivy deti a v necem jsou zase hodne hodny, vzhledem k nasemu neustalymu cestovani nekam a tak…to zvladaji zatim na vybornou :palec:

No nervy to jsou, ale musis verit, ze to zvladnes…ja mam taky vzdy nervy kdyz jde o neco dulezityho, ale my jsme prece sikovny, no ne? :lol: Cekam, ze mi to pripomenes, az tu budu depkovat pred statnicema :mrgreen:

Ja mam ted nejaky trable s diplomkou, nechteji mi sverit nejaky info, ktery potrebuju, no snad to dopadne, nebo me potrefi…uz mi zbyva tak 20 stran diplomky a mela bych prvni hotovy nastrel, a ted toto…no uvidime, ted to resi firemni pravnici :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.2.11 19:08

Máš pravdu, jsme holky šikovný :wink:

A neboj, při státnicích budeš mít mojí plnou podporu :palec:
Doufám, že se ti brzo podaří diplomku dokončit,mně stačila bakalářka a občas jsem byla tak na nervy, že bych snad někoho :pocitac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
25.2.11 10:15

Jj, sikovny jsme a chce to nekdy opravdu pevny nervy :roll: S bakalarkou jsem mela neskutecny nervy od zacatku do konce, ale nakonec to dopadlo, s diplomkou to zacina vypadat podobne…no uvidime…uz jsou to snad posledni nervy pred finalem :-D

Zrovna ted jsem se vytocila, profesor co s nim mame v sobotu prednasku, tak vcera v noci poslal email, ze je ucast na ni povinna :evil: No ja jedu s holkama z netu na chatu a v zadnym pripade to nebudu ted rusit kvuli trem hodinam, navic mi ta prednaska skoro nic neda…tak jsem zvedava, uz jsem mu psala mejl, ze nejsem v CR a proste se nedostavim, tak uvidime, co ponesu za nasledky :roll: Ja bych je nekdy taky :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.2.11 08:00

Neboj, s diplomkou to dopadne stejně dobře :wink:

O profesorech mi ani nemluv, mně zase vytáčelo, že nejsou schopný komunikovat po mailu, a pod. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
20.5.11 14:11

Tak se omlouvam za odmlku, ale je to porad stejny, nestiham nestacim :mrgreen: Diplomka odevzdana, termin statnic je 16.6. (manzelovi narozeniny), jdu uz v osm rano. Zatim mam posudek jen od oponenta, necekane A, takze zatim jsem dobre naladena :mrgreen: No ale nervicky, to uz mam, navic venku je tak krasne, ze stejne vetsinu dne stravim s malou na zahrade a odpo i s Adem a to mam pak vycitky, ze jsem skoro nic neudelala. No ono uz to nejak dopadne ze :think:

Jinak ja s mym vedoucim prace nekomunikovala jinak nez po mejlu, chtela jsem se sejit, ale napsal mi pripominky vzdy do mejlu, takze jsem ho nazivo ani nevidela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.5.11 19:32

LeMa, držím všechny palce!!!! :palec: :palec: :palec: Budu na tebe myslet, dej pak vědět!

Mně se to blíží taky, ale nadšení z přípravy opadává…nějak nestíhám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
20.5.11 21:42

Ahojky ani nevím jestli se k vám můžu přidat :-) mám doma 3měsíční princeznu, která se mnou dělala státnice a učila se se mnou, byla teda v bříšku a já o tom ani netušila :-) chudinka jedna a nad moje očekávání je až moc klidas a pohodář :-) no a v únoru jsem odeslala další přihlášku na vejšku, naštěstí jsem přijatá bez přijímaček, a s manžou plánujeme další mimi co nejdříve :-) jinak do prácej jsem chodila do 30.1 ještě jsem dětem stihla rozdat vysvědčení a malá se narodila 6.2, sice předčasně ale je zdravá jako řípa :-) a do práci dělám vlastně pořád, jsem koordinátorkou nějakých projektů takže docela prča.
Jinak bych chtěla vám všem poptřát pevný nervy při státnicích :-)

• Citovat
  • Upravit
15404
21.5.11 10:12

Ahojky, jestli chceš, můžeš se přidat i do diskuze Přijímačky na VŠ 2011/2012 - je nás tam několik, co se na přijímačky teď chystají nebo jsou už přijaté a vzájemně se podporujeme :wink: A doufám, že se budeme podporovat i v následujícím studiu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
16.6.11 13:46

Ahojky, tak hlasim, ze jsem to zvladla, komisi jsem mela teda nic moc, spis tedy jejiho predsedu, kterej je dost neprijemnej a vozil se po me, po me DP a po vsem. Nakonec mi ze dvou Acek udelal Becko, ale na tom nesejde, pak jsem dostala dve Cecka a sla jsem :-) Takze spokojenost, hlavne ze uz to mam za sebou a ted hura shanet praci :mrgreen:

Rhiannon: jak jsi dopadla, nebo te to jeste ceka ty prijimacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová