Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Rhiannon, no ja jsem taky magor, pocitam s tim, ze pri dalsim mimcu zacnu delat castecnou praci, ve ktere budu pokracovat naplno po materske. Neco co bych mohla tak 4 dny v tydnu delat doma a jeden, max. 2 dny v tydnu bych dochazela do prace…snad se neco takovyho najde a ja nezakrnim
Jen mi prijde, ze uz te teorie vim tolik, a z praxe zase vubec nic, i kdyz jsem pred detmi 4 roky pracovala, je to tak daaaavno ![]()
Tak pokud te to bude bavit, tak to je dulezity, to to uceni pujde „skoro“ samo ![]()
Dobré ránko!
No, uvidíme, jak to půjde samo
Zatím musím zaklepat, že příprava na přijímačky se daří, ale jak to bude ve finále - čert ví ![]()
Plánujete ještě 3. mimčo? Tééda ![]()
Co ty máš vůbec za školu, jestli se můžu zeptat?? ![]()
Jj, planujeme tretiho potomka, no doufam, ze to treti uz bude klidas, narozdil od tech dvou, co mam zatim doma
Jinak si to v jejich obdobi puberty pujdu asi hodit ![]()
Hele, pokud ti jde priprava, tak finale bude ok, neboj ![]()
A skolu mam ekonomku, obor podnikove hospodarstvi, masarycku v Brne ![]()
Můj obdiv má každý, kdo vystuduje ekonomku, to já bych nedala
To jde úplně mimo mě ![]()
No, uvidíme, jak to všechno bude, chjo… ![]()
Mimčo bych taky brala ještě jedno, jen mám hrůzu, že jsem si s Maxem zvykla na zlaté, hodné dítě a představa nějakého raubíře mě děsí
![]()
Obdiv to byt nemusi, kazdymu jde neco jinyho
Ja bych se zase unudila na pravech a udrela na zamereni s matematikou ![]()
To mas dobry s hodnym mimcem, to ja se obavam, ze se nam do tretice podari pekny zlobivec, jako jeho dva predchudci
Ale jsou to nase deti, no ne ![]()
Jo, to je fakt, každý máme něco jiného ![]()
Já se právě docela divím, že je Max tak hodný, obávám se, že to teprve začne, vzhledem k předaným genům a ještě k tomu znamení Berana
![]()
Ale zatím mě nechá se připravovat na přijímačky v pohodě, občas mu předčítám a má z toho záchvaty smíchu
Takže dobrý ![]()
Mně už se to blíží, červen je za chvíli a začíná mě chytat děs, že se nenaučím věci jak potřebuju ![]()
Rhiannon, no uvidis, treba budes mit stesti a Max zustane hodny i nadale
Ja teda to stesti fakt nemam, ale zase na druhou stranu, mam v necem zlobivy deti a v necem jsou zase hodne hodny, vzhledem k nasemu neustalymu cestovani nekam a tak…to zvladaji zatim na vybornou ![]()
No nervy to jsou, ale musis verit, ze to zvladnes…ja mam taky vzdy nervy kdyz jde o neco dulezityho, ale my jsme prece sikovny, no ne?
Cekam, ze mi to pripomenes, az tu budu depkovat pred statnicema ![]()
Ja mam ted nejaky trable s diplomkou, nechteji mi sverit nejaky info, ktery potrebuju, no snad to dopadne, nebo me potrefi…uz mi zbyva tak 20 stran diplomky a mela bych prvni hotovy nastrel, a ted toto…no uvidime, ted to resi firemni pravnici
![]()
Máš pravdu, jsme holky šikovný ![]()
A neboj, při státnicích budeš mít mojí plnou podporu ![]()
Doufám, že se ti brzo podaří diplomku dokončit,mně stačila bakalářka a občas jsem byla tak na nervy, že bych snad někoho
![]()
Jj, sikovny jsme a chce to nekdy opravdu pevny nervy
S bakalarkou jsem mela neskutecny nervy od zacatku do konce, ale nakonec to dopadlo, s diplomkou to zacina vypadat podobne…no uvidime…uz jsou to snad posledni nervy pred finalem ![]()
Zrovna ted jsem se vytocila, profesor co s nim mame v sobotu prednasku, tak vcera v noci poslal email, ze je ucast na ni povinna
No ja jedu s holkama z netu na chatu a v zadnym pripade to nebudu ted rusit kvuli trem hodinam, navic mi ta prednaska skoro nic neda…tak jsem zvedava, uz jsem mu psala mejl, ze nejsem v CR a proste se nedostavim, tak uvidime, co ponesu za nasledky
Ja bych je nekdy taky
![]()
Neboj, s diplomkou to dopadne stejně dobře ![]()
O profesorech mi ani nemluv, mně zase vytáčelo, že nejsou schopný komunikovat po mailu, a pod. ![]()
Tak se omlouvam za odmlku, ale je to porad stejny, nestiham nestacim
Diplomka odevzdana, termin statnic je 16.6. (manzelovi narozeniny), jdu uz v osm rano. Zatim mam posudek jen od oponenta, necekane A, takze zatim jsem dobre naladena
No ale nervicky, to uz mam, navic venku je tak krasne, ze stejne vetsinu dne stravim s malou na zahrade a odpo i s Adem a to mam pak vycitky, ze jsem skoro nic neudelala. No ono uz to nejak dopadne ze ![]()
Jinak ja s mym vedoucim prace nekomunikovala jinak nez po mejlu, chtela jsem se sejit, ale napsal mi pripominky vzdy do mejlu, takze jsem ho nazivo ani nevidela ![]()
LeMa, držím všechny palce!!!!
Budu na tebe myslet, dej pak vědět!
Mně se to blíží taky, ale nadšení z přípravy opadává…nějak nestíhám ![]()
Ahojky ani nevím jestli se k vám můžu přidat
mám doma 3měsíční princeznu, která se mnou dělala státnice a učila se se mnou, byla teda v bříšku a já o tom ani netušila
chudinka jedna a nad moje očekávání je až moc klidas a pohodář
no a v únoru jsem odeslala další přihlášku na vejšku, naštěstí jsem přijatá bez přijímaček, a s manžou plánujeme další mimi co nejdříve
jinak do prácej jsem chodila do 30.1 ještě jsem dětem stihla rozdat vysvědčení a malá se narodila 6.2, sice předčasně ale je zdravá jako řípa
a do práci dělám vlastně pořád, jsem koordinátorkou nějakých projektů takže docela prča.
Jinak bych chtěla vám všem poptřát pevný nervy při státnicích ![]()
Ahojky, jestli chceš, můžeš se přidat i do diskuze Přijímačky na VŠ 2011/2012 - je nás tam několik, co se na přijímačky teď chystají nebo jsou už přijaté a vzájemně se podporujeme
A doufám, že se budeme podporovat i v následujícím studiu ![]()
Ahojky, tak hlasim, ze jsem to zvladla, komisi jsem mela teda nic moc, spis tedy jejiho predsedu, kterej je dost neprijemnej a vozil se po me, po me DP a po vsem. Nakonec mi ze dvou Acek udelal Becko, ale na tom nesejde, pak jsem dostala dve Cecka a sla jsem
Takze spokojenost, hlavne ze uz to mam za sebou a ted hura shanet praci ![]()
Rhiannon: jak jsi dopadla, nebo te to jeste ceka ty prijimacky?