Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
19.11.10 14:48

Taky bych chtěla studovat, nevíte nějaká o nějakém oboru v Plzni, který se dá zvládnout dálkově s mimčem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.11.10 17:46
Emmca píše:
Taky bych chtěla studovat, nevíte nějaká o nějakém oboru v Plzni, který se dá zvládnout dálkově s mimčem??

Myslím, že právnickou vystuduješ i rychle :D A docela bez práce :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15404
19.11.10 20:57
šóšannáh píše:
ahoj
už dlouho mám na liště roklikaný obory, na kterých bych se chtěla hlásit, ale pořád váhám, páč starší synek jde příští rok do první třídy, tak abych to zvládala :think: ale láká mě to čím dál více :nevim: :-D

No ahoj šoš !! :mavam: Tak se pochlub, co tě láká, určitě nebudeš větší blázen než já :wink:
Hele, zkusit to musíš, vzdát můžeš :wink: Není nic jednoduššího :lol:
Já vím, že straším s přijímačkama brzo, ale potřebuju si bohužel zopakovat takových věcí :-? Tak jsem nad to sedla radši už takhle brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.11.10 20:59
Emmca píše:

Míša to napsala dobře :wink: :lol:

Ale ne, řekla bych, že nejde o to, co jde vystudovat s mimčem, ono jde cokoli vystudovat s mimčem, škola co by tě lákala jde s miminem určitě líp, než škola, kam jdeš jen proto, že je lehká, ale bavit tě nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
19.11.10 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.11.10 08:19
šóšannáh píše:
Rhi jsou to různé obory :think:
http://www.pf.jcu.cz/…nts/p_ms.php
http://www.pf.jcu.cz/…ts/p_sop.php
http://www.pf.jcu.cz/…/p_geves.php

No super! :palec: Všechny jdou tedy mimo mě, já jsem spíš tím boilogickým směrem, ale nevypadají špatně :wink: A dle mého to nebude tak hrozně náročné, za zkoušku nic nedáš, fakt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
20.11.10 10:05
Michaelakkk píše:
Emmca píše:
Myslím, že právnickou vystuduješ i rychle :D A docela bez práce :mrgreen: :mrgreen:
:) :) :) :) No, myslím že teď už to nebude tak snadné jako před pár lety :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
22.11.10 20:18

Rhi chtěla bych právě zkusit všechny tři, tak snad se na alespoň jeden dostanu :nevim: to víš hlava dutá po mateřské, opět na mateřské :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.11.10 17:16

šoš, taky budu dávat 3 přihlášky, snad něco vyjde nám oběma :palec:
A nejsi dutá, neboj :wink: Nepodceňuj se! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
23.11.10 20:50

Rhi děkuji za podporu, ale sama to vidím, že ty léta doma mi moc nepřidaly :zed: každopádně už jsi jdu zařídit průkazku do knihovny a půjčit si první knížky, abych věděla co a jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.11.10 08:58

šoš, dobrý nápad :palec: Já si taky nahrabala střed. učebnice, protože si musím něco zopáknout fakt fest :-?
My to zvládneme!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.12.10 21:11

No, ale mateřská ti na to stačit rozhodně nebude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
5.12.10 22:17

Ahojte :) tak jsem objevila vasi diskuzy :) Konecne :)
Pristi rok se stehuji do Prahy a vubec nevim na kterou skolu jit.Jsem 4 roky ze skoly venku a mam jen vyucny list.Podle ceho jste vybirali?Jsem v tomhle bezradna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
8.2.11 16:07

Ahoj holky, tak ja zjistila, ze se tu to pred koncem roku rozjelo a me to uplne minulo :lol: No ja toho mela plny kecky, pravda. Obavana zkouska z NJ je za mnou, uspesne jsem to zvladla jeste pred vanoci, takze vanocni svatky a novy rok uz byl vice v poklidu. Ted mam hotovy podzimni semestr a ceka me uz jen diplomka a statnice. Vic predmetu nemam, nahrnula jsem si to tam minule semestry, abych mela klid na nemcinu, kdybych ji neudelala, ale ona se povedla hned napoprve :pankac: Diplomky mam tak pulku, ale jeste ji nevidel vedouci prace, takze uvidime no…
A jak bojujete vy?

Teda Rhiannon, nechapu, dalsi skola? Na to uz teda fakt nemam :lol: I kdyz me by na to ani ta materska uz asi nevysla (i kdyz planujeme jeste treti mimco) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.2.11 20:14

LeMa, ahoj :mavam: Tak to gratuluju ke zkoušce, vlastně už jen diplomka a státnice, no paráda :potlesk:

U mě, víš jak - jsem magor :lol: Potřebuju se pořád nějak vzdělávat :lol: Hlavně ta škola, co mám končí Bc., víc nechci, byla spíš jen taková bokovka při práci. Teď jdu dělat konečně něco, co mě baví :wink: Teda uvidíme až jak po přijímačkách! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová