Studující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
29.5.08 14:37

Zuzi,

jejda, tak hlavně že to netrvalo tak dlouho, že jste si to vyříkali a bude to snad dobré. Rozhodně konec školy pomůže… bude o jednoho vynerveného a přetaženého méně.. tj. šance na nepohodu a hádky apod. je snížena o 50 % 8) No jinak to s tou dělohou mi přijde jako to samé co já = moc únavy, ty jsi byla ještě hodně vystreslá (já jsem pořád nějak divně v klidu, byť nemám ještě přečeno, prezentaci k obhajobě, zítra budu hlídat sousedce dítě).. mnooo…
Takže zánět vznikl asi jako vedlejší efekt tohoto končícího běsnění… brr…
Tak snad už budeš také v pořádku a budete naladění na snaženíčko…

Já bych s tím snažením začala nejraději hned po státnicích, ale současně braná ATB = nechám tělo asi chvilku pročistit.. proberu to ev. s doktorkou…

Jinak jezdím do Pardubic, bo u nás čistá ekonomika dálkově není, jen zemědělka, tu jsem nechtěla.. A jen na vlak mi to trvá 45 min.. pak hodinu a čtvrt vlkak.. pak na unierzitu… no a zpátky vlak nejede na čas, že.. tkaže tam to bývá 2,5 a zpět 3-3,5h… :roll:

No u nás ty státnice budou zcela jinak.. žádná příprava… obhajoba a hned otázky s okamžitou reakcí… fakt jsem zvědavá.. okruhy apod. také nevíme, prostě 6 vybraných státnicových předmětů a prý snad 6 otázekl… to tam s tou obhajobou a odpověďmi budu snad 2h či co… No, necháme se překvapit..
Pořád nemáme rozpis, tak netuším, jdu-li hned v pondělí.. nejlépe od 8h, abych musela před 5h vybíhat na vlak :twisted: Kéž by na studijním koukali, že kdo je dálkař, ať ho daj na odpoedne = ať se tam fakt v klidu dostanu… no ale to bych asi chtěla moc, že.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
29.5.08 14:43

Ahoj holky, omlouvam se za zanedbani, ale nejak to proste neslo. Ohledne toho debila profesora, tak pot mi nastesti uznal, takze ke zkousce jsem pripustena byla. Ale test jsem jeden nemela, takze jsem psala dva testy. Mezitim zkousel. Kdyz jsem videla, jak lidi potapi, tak jsem zacla byt pekne nervni. On se ve vsem rypal, porad z lidi neco pacil a pak jim dal stejne C nebo D, fakt jsem nechapala. Me takovy zkouseni fakt nejde, kdyz nejsem s profesorem naladena na stejne note, a to jsem bohuzel nebyla, netusila jsem vubec, na co se pta, i kdyz jsem se ucila. Sla jsem az posledni, nastesti mam za E, ale stejne je to ta nejlepsi znamka tohoto semestru. Bylo to fakt hrozny. Po trech hodinach jsme odtam vypadla, manzilek na me chudak cekal ve skole a ja pak byla nepouzitelna k jakekoliv komunikaci, protoze jsem byla psychicky vystavena…nevim co budu delat na statnicich :lol: V sobotu jdu na posledni zkousku, vsechny vysledky uz vim, znamky jsou docela v pohode, na to jak jsem to honila.

Efi: je mi moc lito, co se ti stalo, snad uz to bude dobry. Je jasny, ze clovek nad tim porad premysli, co kdyz a tak… Stejne je to drsny, co se nam z tech stresu muze vsechno prihodit co?

Zuzi: Statnice docela drsny, uz se tam za rok fakt vidim :roll: Hlavne ze to mas…s krizi neporadim, snad se to brzo ustali do vyjetych koleji..nebylo by pro manzilka lepsi najit si jinou praci i kdyz mozna hure placenou? Za rodinnou pohodu by to urcite stalo, ale nevim, jake moznosti ma, v ostrave toho asi moc v nabidkach neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
29.5.08 18:31

Mě snad holky vodvezou… Právě na web zavěsili rozpis ke státnicím a já jdu hned první den!!!!!!!!!!! 8O :evil: :evil: :evil:

Takže jdu hned v pondělí, nemám nic hotové, dočtené, natož opáčko.. takže mne přeci jen ten nerv konečně chytil :twisted:

Jsem nyní na 99 % přesvědčená, že mne vyhodí.. takže za rok opáčko.. Na tom rozpisu jsou lidi, co opakují jeden či dva bloky… takž eje jasné, že u nás je opravný pokus až s dalšími státnicemi… Možná budu tedy LeMo státnicovat s tebou :lol: :roll:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
29.5.08 18:32

LeMo, jinak gratuluji k těžce vydřenému E!!! a ostatním známkám taky.. ale tahle je nejcennější, co? :wink:

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
30.5.08 05:50

Taak, ráno moudřejší večera.. včera jsem chytla nerv.. začala zmatkovat… dnes ráno jsem v klidu a říkám si - co s tihnu, to stihnu. Prostě ev. za rok… Nyní už s tím nic nenadělám, tak proč to pronervit a ještě si tím ničit zdraví, že…
Takže oproti tomu, jak jsem fungovala ještě i např. před rokem, dvěma.. události posledního 3/4 roku mne donutily přehodnotit, co si ty nervy zaslouží a co ne… Člověk nervováním škodí sobě, otravuje jím i okolí… takže pomalu a jistě se dostávám na úroveň, kterou umí manžel - když už je něco průser, tak už to nemá smysl řešit.. Např. vím, že jedu pozdě, no a co? Nebudu se celou cestu nervovat, prostě to tak je, a až dorazím na místo, zjistím „škody“… Já to neuměla.. ale jeho vzor a poslední události kupodivu fungují.. na stará kolena třeba fakt nebudu nervní cholerik, ale pohodový flegmatik :wink:

Toliko ranní zamyšlení u čajíku a jdu zas na to makro.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
30.5.08 12:58

Efi: super u tebe funguje, ze rano je moudrejsi vecera :lol: :lol: Hele vem to z te lepsi stranky, budes to mit prvni za sebou a budes driv klidna 8) A za rok to tu se mnou budes doufam stresovat, ale JENOM KVULI MNE :lol: Teda jestli se tam dokopu… :roll: Ale jeste je to daleko ze :? Jdes tedy toho 9.6.?
Dekuju za gratulace, Ecko je uplne nejlepsi znamka, nastesti je zatim jediny :lol: Ale vazim si ho vic nez Acek :lol: :lol: Taky to neumim nenervovat se, u sebe pozoruju spis opacnou vec, nervuju se cim dal vic…a manza je taky flegmos, nebude to jasny rozdeleni na muze a zeny? teda manza je nerv, ale kdyz se mu neco nedari, ale ja se zase porad stresuju uz predem :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.5.08 13:56

Ahojte dievcatá…tak ja uz trčím v škole. Čaká ma zápočet zo svetovej ekonomiky - musím napísať nejakú esej (témy ako mobilita kapitálu a pod. takze sranda( Nieco mám stiahnuté z netu, vytlacené malinkým písmom a dúfam, že to všetko odpíšem. :? Inak vraj tam bude aj test a,b,c. Tak mi drzte palce…je toho asi asi 100stran, len zbezne som si to precitala cestou do skoly. Tak snáď si niečo budem pamatat.

Zuzka - jeeej, s tým bavením, si zlatá…no ja chodievam do skoly sama. Je to asi dve hodky, malý by to asi nezvládol… :D

Efi - zelám vela síl k tomu uceniu, je treba hlavne nestresovat…stanovit si určité množstvá učiva na den (reálne množstvá( a tie sa snažiť dodržať. I ked ty uz más státnice asi o nedlho, takze to uz más určite aspon raz prejdené vsak. Inak ja by som sa velmi rada ucila mikro a makro…to boli moje dva oblubene predmety.

A este ako som dopadla na tom operáku????No jednu písomku mám,druhú nie..chýbal mi bod. Skoro som z koze vyskocila…Je ale pravda, ze dal dost tažký príklad (taký druh sme ani nepočitali(…takze znova štvrtého.
No tak ja bežím, a dúfam, že sa tu neupečiem…uff :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
31.5.08 05:57

LeMo, fakt mne termín 9.6. pobavil.. jdu za 2 dny = 2.6. 8O :twisted: Co já bych za toho 9.6. dala :-)
Jinak neboj, až budeš starší, třeba se dopředu přestaneš nervovat míň.. já jsem toho důkazem, jak člověk může s věkem moudřet :wink: :lol:
Teerinko - jsem člověk, když si jednou něco přečte, je to, jako by to nečetl… takže asi tak.. učební plán jakýsi byl.. ale usínání, nesustředění, záhadná nemoc (=lítání po doktorech), nejdřívější možný termín u státnic udělaly své = fakt nejsem připravená.. ale co.. třeba si vylosuji otázky, které buu vědět… je to o pravděpodobnosti… a ta nyní není nejlepší.. ale hodně toho vím… Tam jde taky o to, jestli aspoň to něco, co vím, z té hlakvy na povel vylovím.. ono vytáhnout otázky a hned jet.. :-( Radši bych si třeba zkusila napsat body, něco namalovat, zjistit, že to maluji blbě a pak si na to přijít.. pak jít a odprezentovat, co vím… takhle to bude fakt maso.. :roll: začnu zmatkovat… a jsem v koncích…

Jinak ten operák, to je fat škoda :( Makala jsi.. a když to uteče o tak málo, to bych to možná i ořvala..

No nic, jdu něco dělat.. za 48h si budu mýt vlasy a chystat se do školy na den D.. blleeee.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
31.5.08 07:15

ahoj holky,
gratuluju k vydřeným zápočtům a zkouškám… co nevyšlo, vyjde určitě příště… ;-)
Efi tak už se ti to blíží, viď? Ale já věřím, že to zvládneš. Měla jsem plně stejné pocity jako ty, je pravda, že bez přípravy je to těžké, ale ty jsi chytrá a šikovná holka!!! Úplně ti rozumím a naprosto vím, jak se cítíš! Držím pěsti abys to zvládla, a kdyby nááááhodou ne, tak ono to není žádná tragedie. Já jsem taky byla připravená opakovat. Mně šlo hlavně o ty prachy.
Ale věříme Ti a i Terezka drží pěstičky!!!!

já v úterý odjíždím k našim, takže v pondělí tu ještě budu a budu to nedočkavě sledovat… drž se!!!

LeMi gratuluji k E, šikulka!!! Toho si člověk váží víc než A ;-)

tak se zatím mějte a Efinko drž se moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
31.5.08 09:06

Díky za podporu… snad to nějak vyjde.. nechci tu školu už nosit v hlavě… a chci se soustředit na jiný život.. :wink: Tak se modlím…

Jinak mám to až odpolko, někdy kolem půl páté skončím… + pár hodin na cestu domu = na netu budu fakt až po 20h…

Tak zatííííím, já ti taaak závidím, že už to máš za sebou Zuzi…

Terezce děkuji, to je ale obětavá princezna :wink:

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
31.5.08 20:23

Ahojky,
tak psychuli mám za 2, jsem šťastná jak blecha, že tam už znovu nemusím. Tak vzhůru na další, ještě mi jich chybí tuším šest.

Efi
Budu na tebe v pondělí moc myslet, určitě to zvládneš. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
1.6.08 12:54

Efi: jezis tak promin, ja mela za to, ze zacinate az 9.6…asi jsem nejak mimo…strasne drzim palecky a zitra vecer bohuzel po 20:30 nenakouknu, tak snad to stihnes do te osme podat zpravicku ...... Myslim na tebe, holka drz se :! :!

A ja hlasim prazdniny, vsechny zkousky hotove.....ted uz JENOM ten tretak :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
1.6.08 16:53

Žížalo , gratuluji ke 2… 8) Já to říkala, že když máš pocit nic moc, že to bude dobrý… :wink:

LeMo - v pohodě, já jen že by to fakt bylo dobrý.. ten odklad… :roll:
Jinak gratuluji k uzavření ročníku :-) Už to máš za pár… :wink:

No a díky holky za držení palců.. snad neudělám ostudu… Kdyby mne aspoň nevyhodili od všeho.. že… třeba že bych udělala obhajobu a jeden blok aspoň??? :roll: A jeden že bych si zopákla? Nebo udělat radši vše, ne? :twisted:

Zkusím napsat co nejdřív.. uvidíme, jak pojede vlak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.6.08 21:23

rychle docitam a nejaktualnejsi je Efi, ze? Moooc drzim pesti, at uz zitra muzes byt vysmata!!!! 8)

Jinak vsem gratuluju ke zkouskam!!! Holky sikovny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.6.08 07:49

Efi moc moc držím palce… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová