Stydím se, že mám dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
21.10.14 20:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.10.14 20:08

@Gabrielka91 Taky jsem ve 23 porodila druhé dítě. Ale nikdy jsem si nepřipadala moc mladá. Prostě jsme si pořídili děti v době, kdy jsme po nich oba toužili a to mi přijde ze všeho nejdůležitější. Věk je jen číslo, které absolutně nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.10.14 20:08
@Karleon píše:
@Gabrielka91 Taky jsem ve 23 porodila druhé dítě. Ale nikdy jsem si nepřipadala moc mladá. Prostě jsme si pořídili děti v době, kdy jsme po nich oba toužili a to mi přijde ze všeho nejdůležitější. Věk je jen číslo, které absolutně nic neznamená.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
4984
21.10.14 20:11

A ja sem spis asi v mensine ale prijde mi prirozenejsi mit dite ve 20nez ve 35. Ale v dnesni dobe to muze malokdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.10.14 20:14

To bych se asi se svým třetím neplanovanym těhotenstvím v 29 letech asi mela jít zabít, co??? :think: :mrgreen: Nikdy jsem deti neplanovala tak brzo, ale jsem za to ráda a sve deti miluju :srdce: A to jsem nikdy nebyla milovníci deti, ktere by nad cizím miminem tekly blahem mne si mysleli, že pokud budu mit deti, tak hodně pozde a z mych kamarádek jsem jediná, kdo má deti, kromě aktuálně těhotných. A vis co? Je mi jedno, co si o mně kdo myslí a stydět by si se neměla za těhotenství, ale za sebe :zed: Pokud jsi mimčo nechtěla, mela jsi si dávat pozor, popřípadě využít postinor či možnost interrupce. Ale verim, že te to po porodu prejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.10.14 20:14

Cekam prvni a je mi skoro 23 a vubec se nestydim spis naopak :dance: uzivam si brisko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
21.10.14 20:16
@Kofolová píše:
A ja sem spis asi v mensine ale prijde mi prirozenejsi mit dite ve 20nez ve 35. Ale v dnesni dobe to muze malokdo :nevim:

Co je vlastne prirozene? Asi mit dite v momente, kdy mam partnera, financni zajisteni a predevsim dite chci a neni to jen flastr na zklamani z blbe prace, zadne prace popr. vztahu, kde doufam, ze se partner po porodu zmeni.
Pro nekoho je to ve dvaceti, pro jineho po tricitce…

Příspěvek upraven 21.10.14 v 20:19

• Citovat
  • Upravit
30408
21.10.14 20:17
@Chocoloco píše:
Co je vlastne prirozene? Asi mit dite v momente, kdy mam partnera, financni zajisteni a predevsim dite chci a neni to jen flastr na zklamani z blbe prace, zadne prace popr. vztahu kde doufam, ze se partner po porodu zmeni.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
21.10.14 20:18
@Chocoloco píše:
Co je vlastne prirozene? Asi mit dite v momente, kdy mam partnera, financni zajisteni a predevsim dite chci a neni to jen flastr na zklamani z blbe prace, zadne prace popr. vztahu kde doufam, ze se partner po porodu zmeni.

Nechce se mu rozjizdet tuto debatu. Ale rozhodne pro telo jednoznacne. To cos popsala tak ja sem psala v te druhe vete ze „malo kdo ba to ma“- to nebylo mysleno finance ale prave na to zazemi a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.10.14 20:19
@Chocoloco píše:

a nekd yi po 40 :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4984
21.10.14 20:20
@KackaDoup píše:

No a cetla jsem nedavno clanek zena co ma dite v 50 :) prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
21.10.14 20:21

Mě je 33 let nevypadám na to hádají mi tak 25 let a čumí na mě taky, ale myslím si, že lidi prostě na těhule čumí a nemá to co dělat s věkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.10.14 20:28
@Kofolová píše:
A ja sem spis asi v mensine ale prijde mi prirozenejsi mit dite ve 20nez ve 35. Ale v dnesni dobe to muze malokdo :nevim:

Souhlasím. Příroda to tak zařídila. Když jsem si dovolila špitnout v diskusi o rodičkách po čtyřicítce, že mít dítě v 45 je poněkud pozdě ( tedy nejedná-li se o vymodleného jedináčka), dostala jsem čočku, že je to zcela přírodně normální a moderní.

Příspěvek upraven 21.10.14 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
21.10.14 20:28
@KackaDoup píše:

Jj, tohle je zrovna oblast, kde to biologicke hledisko trochu pokulhava. Vsichni asi vime, kdy je biologicky nejlepsi vek plodit, ale mame k tomu vzdy zazemi nebo partnera?
Sama jsem obe deti stihla do triceti, coz ale neznamena, ze budu soudit nekoho, kdo potkal vhodneho partnera az po petatricitce a ma prvni dite ve ctyriceti, byt pro me to muze byt nepredstavitelne.

Příspěvek upraven 21.10.14 v 20:31

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.10.14 20:30

@Chocoloco jasny, anebo mame zas epartnera, anebo mame uz deti a chceme dalsi a kdyz to funguje proc to nevyuzit, ja jsem kuprikladu nefungovala jako mlada, mela jsem x potizi, vcetne nepravidleneho cyklu, ms treba jen 8 krat do roka, co se tyka zenskych veci tak jsem se ustalila az po 35 a od te doby to slape…a moje nej tehotenstvi bylo ve 38,porod v 39 ;) prvni ZP v 19,druhe ve 22,jakz takz, treti 24 hruza a des, ctvrte parada pohoda, vse bylo nejlepe vcetne kondice.

Příspěvek upraven 21.10.14 v 20:32

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová