Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě je 27 a připadá mi že mi pomalu že mám nejvyšší čas abych nebyla stará matka, a ty jsi přijdeš tak moc mladá že by někdo blbě čuměl kvuli tomu? Co vidím kolem sebe maminy tak jsou tak v podobném věku a i mladší, můj manžel (33let) už vypadá že by mohl mít alespoň dvě děti do školky… Tomu se mi neche ani věřit ![]()
Příspěvek upraven 21.10.14 v 20:52
Jak píšou holky. Co je okolí do toho… spíš to vypadá, že se s tím sama vnitřně nějak nedokážeš srovnat. Já měla první ve 26 a zdálo se mi to sakra pozdě… kdyby bývalý za něco stál, měla bych děti mnohem dřív…
@KackaDoup sikovna. Proto neodsuzuju, ale ja bych nechtela. Ale je fakt ze co ja vim. Treba mi jeb. e, manzela zastrelim a za 10let budu chtit treti ![]()
@Kofolová píše:
@KackaDoup sikovna. Proto neodsuzuju, ale ja bych nechtela. Ale je fakt ze co ja vim. Treba mi jeb. e, manzela zastrelim a za 10let budu chtit treti
@KackaDoup píše:
@celipipka54 ona se citi prilis mlada…vzdyt deti vubec nechtela..
Ale vždyť psala, že na ní lidi koukají kvůli tomu, že je mladá na děti. To fakt nechápu, proč by na ní někdo blbě koukal, není jí 15. Já měla první dceru ve 22 a nikdo na mě nekoukal ![]()
@celipipka54 Přesně, taky jsem měla první ve 22, teď je mi 24 a mám dvě a taky na mě nikdo blbě nekouká. ![]()
a lidem je asi tak jedno kdo čeká mimčo a kdo ne ![]()
@feésM píše:
@celipipka54 Přesně, taky jsem měla první ve 22, teď je mi 24 a mám dvě a taky na mě nikdo blbě nekouká.
a lidem je asi tak jedno kdo čeká mimčo a kdo ne
Tak to jsme na tom úplně stejně ![]()
A proč by měli lidi koukat, na co proboha? A uklidni se, nejsi mladá, já když byla v tvém věku, už mi chodila dcera do školy ![]()
Ona mysli asi nejaky okruh lidi kolem sebe, kteri vedeli ze deti nechce..
@celipipka54 Jo? Takže taky prťátka pár měsíců od sebe co?
Je to radost
![]()
@KackaDoup No,ale v tom případě, to nemá nic společného z věkem ![]()
Mně bude 22 a mojí malé holčičce je 15 měsíců. bříškem jsem se pyšnila a připadala jsem si žensky
ted se chlubím dcerkou a né bříškem
…
Zakladatelko, ty si snad fandíš, když píšeš, že jsi v 27letech mladá. Myslím, že je to akorát věk na dítě. Ani mladá, ani stará. A neboj se, nikdo se na tebe nebude dívat, že jsi těhotná.