Stydím se za svou matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
6.3.13 13:49

Pokud tě manžel miluje, není důvod se před ním stydět.. prostě to musí vzít jako fakt a na tobě je, aby sis o tom s mamkou promluvila, alespoň o té hygieně.. I když si myslím, že už ji bohužel nezměníš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.3.13 13:50
@Anonymní píše:
@aajulinka právě že když mamce to mytí rukou připomenu tak mi odpoví že jsem moc citivá, nebo něco v tom smyslu. Ale aspoň se pak doopravdy umyje. Manžel mi to taky často říká, a já mu tiše děkuji…

už je „stará“ žije tak celý život, těžko ji změníš.. tak si to prostě vyslechni a když si potom ty ruce umyje, tak je to fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.3.13 13:51

Já bych asi neřešila stud, ale spíš by se mi hnusilo cokoliv od ni sníst a nechtěla bych tam pouštět dítě třeba na přespání.. :oops: na tohle já jsem děsná citlivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.3.13 13:55

Zkus ji nejak postrasit. Ze z toho obleceni od kontejneru muze neco chytit. Kdovi proc to lidi vyhazujou. Muzou mit vselijake kozni nemoci. Fuj svrab, satni vsi, blechy. Ona je na tom svym zpusobem asi zavisla. Vidi, ze se k tomu muze snadno a lacino dostat a neuvedomuje si nasledky…
Pred manzelem se nestyd. Je to clovek, ktery je ti nejblizsi. Ty sis preci nevybrala, komu a do jakeho prostredi se narodis… Hlavne, ze mas doma cisto ty. Lidi zijou vselijak dokonce i v dnesni dobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 13:58
@aajulinka píše:
Já bych asi neřešila stud, ale spíš by se mi hnusilo cokoliv od ni sníst a nechtěla bych tam pouštět dítě třeba na přespání.. :oops: na tohle já jsem děsná citlivka

To je jako by to psal sám manžel. Když jsem tam s dcerou /4/ byla dvakrát na přespání, tak nás manžel zásoboval i vlastním pečivem. To mi zase bylo trapně před mamkou i když pravda byla u manžela. Teď s miminkem tam přespávat nebudeme. Doufám, že to nevypadá tak, že mi manžel „vymyl mozek“ a proto takhle uvažuji. Ale potřebovala jsem se někomu svěřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.13 14:00
@74paja píše:
Zkus ji nejak postrasit. Ze z toho obleceni od kontejneru muze neco chytit. Kdovi proc to lidi vyhazujou. Muzou mit vselijake kozni nemoci. Fuj svrab, satni vsi, blechy. Ona je na tom svym zpusobem asi zavisla. Vidi, ze se k tomu muze snadno a lacino dostat a neuvedomuje si nasledky…
Pred manzelem se nestyd. Je to clovek, ktery je ti nejblizsi. Ty sis preci nevybrala, komu a do jakeho prostredi se narodis… Hlavne, ze mas doma cisto ty. Lidi zijou vselijak dokonce i v dnesni dobe.

Každý den nevysávám, ale čuně taky nejsem… :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.13 14:09

Stydím se za sebestředné chování mého manžela, doma je v pohodě na veřejnosti mistr světa :oops: Přesto ho miluji

• Citovat
  • Upravit
3959
6.3.13 14:09
@Anonymní píše:
To je jako by to psal sám manžel. Když jsem tam s dcerou /4/ byla dvakrát na přespání, tak nás manžel zásoboval i vlastním pečivem. To mi zase bylo trapně před mamkou i když pravda byla u manžela. Teď s miminkem tam přespávat nebudeme. Doufám, že to nevypadá tak, že mi manžel „vymyl mozek“ a proto takhle uvažuji. Ale potřebovala jsem se někomu svěřit.

určitě ti mozek nevymyl.. to si nikdo nemyslí, ale stydět se za to je hloupost.. nemůžeš za to a vlastně ani tvá mamka.. je fajn, že se dokážeš změnit, už kvůli dětem.. hygiena je opravdu hodně důležitá.. mě zase chlap nadává, že to přeháním až moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.3.13 14:11
@Anonymní píše:
Stydím se za sebestředné chování mého manžela, doma je v pohodě na veřejnosti mistr světa :oops: Přesto ho miluji

a řekla si mu to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 14:15
@aajulinka píše:
a řekla si mu to??

Ano, ale nic na tom nezměním, byl takový jeho otec, je takový i jeho bratr a začínám to pozorovat i na našem dítěti :oops: Snažím se alespoň tomu prckovi vštěpovat, ať si uvědomí, že on ani nikdo jiný nesežral šalamounovo hovno, tak ať ze sebe za každou cenu nedělá to co není, ale má doma jasný vzor :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.13 20:00

Já se taky stydím za svojí mámu. Když se malá narodila, tak nám s ničím nepomohla. Malý jsou 4 měsíce a viděla jí dvakrát. Bydlí půl hodinky cesty od nás. Zato tchyně pro nás dělá první poslední. Pomáhá nám s malou, finančně, s domácností a vlastní matka mě pošle do háje, když jí poprosím, jestli mi umyje okna. Přítel je na ní alergický…ale co vám budu povídat. Je to pořád máma. Takže ano…taky se stydím za člena své rodiny. To nemluvím o svých sestrách, kteří jsou schopný vyspat se i s medvědem. Je to samozřejmě jejich věc, ale je mi nepříjemný, když vím, že se o nich baví celá vesnice.

• Citovat
  • Upravit
2528
6.3.13 20:39

No já bych se styděla, říct mamce at mi umyje okna jen proto, že mám děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.3.13 21:04

No je to tvoje domacnost. Jestli nezvladas, je to jen tvuj problem. Tvoje mama ti muze pomoci, ale neni to jeji problem, ze mas spinava okna. Promin, jsi divna se svym pristupem, ze ocekavas, ze okoli pro tebe udela prvni posledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.3.13 07:40

@zikado :roll: To bylo v době, kdy jsem byla těhotná a nebylo mi nejlíp. Bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 07:50

@74paja To rozhodně neočekávám. I když uznávám, že to z toho příspěvku tak zní. :lol: Jak jsem už psala. Ty okna byli v době, kdy jsem měla před porodem a tím, že u mě máma zrovna byla, poprosila jsem jí jenom o tu jednu věc. Co se tchyně týče tak mi pomáhá sama od sebe. Neříkám si o to. Nevadí mi, že mi máma nepomáhá uklízet…ale že totálně kašle na malou. Že věčně nemá čas, když vím, že ho má a raději je se svým milencem. To je mi líto.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová