Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rozmary Ale je to její vnučka. Je babička a mrzí mě, že o ní nejeví zájem. Pro mě je přirozené, že babička své vnučky navštěvuje, má je ráda. Nechci aby se jí malá bála jako cizí osoby. To s tím úklidem už neřeším. V tom ti dávám i za pravdu.
Vy rýpalky do mytí oken, vy nemáte matky z generace kdy se bez umytých oken nesmělo vrátit z porodnice? ![]()
@Anonymní píše:
@rozmary Ale je to její vnučka. Je babička a mrzí mě, že o ní nejeví zájem. Pro mě je přirozené, že babička své vnučky navštěvuje, má je ráda. Nechci aby se jí malá bála jako cizí osoby. To s tím úklidem už neřeším. V tom ti dávám i za pravdu.
Já měla takovou představu taky, ale ne vždy to tak je, znám to, za osm let co mám děti, si jen to starší vzala babička asi dvakrát na hodinu
mladší nikdy, chápu že tě to mrzí. Bylo mi řečeno od tchýně, že chce mít taky svůj život, tak ho má.
@rozmary No jo no…co naděláme. Jsem ráda, že aspon jednu pořádnou babičku má. Podle mě je babička strašně důležitá v životě dítěte. Já sama jsem babičku zbožnovala. Mám na ní nádherné vzpomínky. ![]()
@Sfaticata No asi jsem divná, ale nedovedu si představit, že budu lapět vylepaná v křesle s břuchem a moje mamka bude skákat po štaflích a drhnout mi okna.
**@zikado
Prosím tě bud tak hodná a nereaguj už na to. K tomu úklidu jsem se vyjádřila níže. Už to nebudu rozebírat. Děkuji.Nebyla jsem vylepená v křesle. V těhotenství jsem uklízela celý byt. Tím, že ten den u mě byla zrovna máma, chtěla jsem pouze vypomoci. Nic víc. Nic mín.
Ja nemluvím s matkou když jsem s ni bydlela musela jsem ale tet nemusím. Napsala jsem ji par dopisu neodepsala chtela jsem vedet proč
Proč se vyspala s mim přítelem jednim pak druhym
Proč vydirala mou babičku skrz penize
Proč mi nadavala do všeho možneho ponižoval mne
To se asi nedozvym je mi to už fuk
Ale jedno vím nejsem jak ona pracuji, penize si nepučuji ano 20kč
Manžela mam a vživote bych ho nepodvedla dite čekame na ktere se ešíme
takže stydím se za ni ale vím že nejsem a nebudu jako ona
Musíš to brát tak, že to není její dítě, ale tvoje
mě s dětma taky nikdo nepomohl, ale je to tak, vaši se starali o tebe, teď se staráš ty o svoje, nepříjde mi to nijak divné, natož aby mi někdo myl okna
tak to fakt nehrozí.