Sunar expert AR & Comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
15.1.19 18:37

@Cz.Lucy No moc velkým množstvím bych takhle malé mimčo nenalívala, aby ti ve výsledku nepil méně a méně mléka a zbytečně jsi mu nezatezovala ledviny. Malej taky občas zácpoval a řešili jsme hermankovym čajem po lzickach a laktobacily a byl pokoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.1.19 10:45

@Bortelka děkuji za reakci ;) ..biogaiu používáme měsíc a výsledek nějak nevidím :nevim: jaké používáte vy prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.1.19 10:55

@Cz.Lucy Není zač ;) Mně teda upřímně BioGaia přišla jako vyhozená spousta peněz za nic, taky jsem nezpozorovala žádnou změnu k lepšímu. Přešli jsme na Bio Kult Infantis, ty jsou sypací do mléka a super :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.1.19 11:02

@Cz.Lucy Ještě dodám, že Bio-Kult Infantis jsou např. v Británii nejprodávanější probiotika se spoustu oceněními, používají se i u ekzematických dětí, zácpy, průjmu atp. Cenově vychází mnohem lépe vzhledem k tomu, že pro kojence vydrží dlouho. Mají i vitamín D3 a asi největší obsah prospěšných bakterií. Nám teda fakt pomohly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 21:09

Já bohužel nemohu sdílet názor zde většiny. Můj syn je z 95% kojený a UM dávám pouze před spaním, pokud si vyžádá nášup. Dost často mi ublinkával, tak sem koupila tuto verzi Sunaru a po dvou použití div neletěla komínem. :roll:
Velmi husté složení a to dávám o odměrku méně - takže na ty jeho maličké ledviny :potlesk: a to nemluvím o střevech…že by to zlepšilo trávení či blinkání se nepotvrdilo. Syn mi házel ještě větší šavle a stolice nikde, jen bolení bříška.
Nechává hrudky a to i při přípravě ve 100° vodě.
Takže za mě buď špatná šarže a nebo nám opravdu nesedlo.
Rozhodla sem se vyzkoušet Kendamil, je sice dražší, ale třeba na koliky je výborný !! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.1.19 22:17

@Domkakonka87 tak pokud jste dávala jen chvilku :nevim: nám se upravilo zažívání až po nějakých 3 týdnech na sunaru AR..rozmíchat jde úplně v pohodě a hrudky teda opravdu nedělá a to už máme asi 6 plechovku :lol: jen teda neštěrkám ale rozmíchám nožem ;) Malému chutná,je spokojený a po mlíčku se konečně směje .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.1.19 22:19

@Domkakonka87 už to vidím..no dvě použítí tak to je opravdu hodně málo,jestli mu tak rychle měníte um tak to mu v bříšku dobře určitě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 03:56

@Cz.Lucy On dostává UM 1× třeba za 2-3 dny, jinak je plně kojený + první příkrmy. To si myslím, zas takový zle nebude… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 04:04

@Cz.Lucy Páni, no jestli až po 3 týdnech, tak to já bych čekala asi hodně dlouho než by se vše ustálilo. O rozmíchávání lžičkou či nožem sem slyšela, ale už to zkoušet nebudu. Má teď Kendamil a musím říct, že to tedy vypadá, že mu sedlo jak zadek na hrnec. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.1.19 07:45

@Domkakonka87 vždycky se um má nechat nějakou dobu než si sedne :nevim: a jaký máte ten kendamil ,tu organic řadu?Pokud dáváte 1× za 2-3 dny tak to jste šťastná žena :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.1.19 21:59

Ahoj holky, co dělám blbě, že mi neshoustne..Spoustu psalo, jak museli udělat větší dírku, aby jim to lépe teklo, já tedy žádný rozdíl nepozoruji a malý blinká stále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.2.19 21:32

Taky si myslim, ze po dvou lahvickach to asi nezjistite, ma se vydrzet aspon 14, ale tak aspon, ze jste nasli to prave orechove a to o jde. My byli na AR asi 4mesice a spokojenost. Rozmichat jde hure, ale jde a savicka s vetsi dirkou neni nic ke skode :)

@Didlinka33 ono to neni zas taka hruza a pokud miminko umi dobre sat, clovek to poznat nemusi. Asi umite dobre shakerovat. Jak dlouho uz AR papate? Nektere mimca jsou hold ublinkanejsi, ale pokud nezvraci obloukem a nevyzvraci uplne vse, melo by to byt normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.2.19 21:15

@Alena89 cca týden..já jen,že tady někteří píší,jak jim to nejde ani rozmíchat a neteče to..Mě teda nepřijde, že by byl nějaký hustější než normální..
Ale na koníkovi jsem četla jak tam nějaká maminka psala,že měla nějaký vadný kus, že si pro to i přijeli a odvezli a dali ji nějaký jiný..Že pak koupila s jinou šarží a už to bylo husté..tak mám třeba taky nějaký vadný kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.2.19 12:02

@Didlinka33 tak to netusim, tak uvidite s dalsi plechovkou, treba bude jina, tezko takto na dalku rict, ale hlavne at vam pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.2.19 08:59

@Veru123456 davete k tomu i caj?Minule se mi po tom stejne dost poblinkala🤔 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová