Sunar expert AR & Comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
19.2.19 21:24

Zatim spokojenost po nutrilonu a kendamilu 100% lepsi 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.4.19 07:34

Ahoj maminy :mavam:
ráda bych obnovila diskuzi :palec: dnes jsme s dcerou (2 měsíce) přešly na Sunar expert AR…přečetla jsem si vaše komentáře a jste tak půl na půl :D s hodnocením, tak uvidíme jak bude reagovat naše Luciánka ;)
Mne by zajímalo, jestli dáváte mezi papáním i čajík (vodu), případně jaký a kolik? Malá si vypije 150, cca co tři hodinky (když spí, tak ji nabudím samozřejmě :D ) a v noci spinká celou noc :potlesk: :srdce: :andel:
Moc díky za rady, holky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.4.19 08:33
@Lunki píše:
Ahoj maminy :mavam:
ráda bych obnovila diskuzi :palec: dnes jsme s dcerou (2 měsíce) přešly na Sunar expert AR…přečetla jsem si vaše komentáře a jste tak půl na půl :D s hodnocením, tak uvidíme jak bude reagovat naše Luciánka ;)
Mne by zajímalo, jestli dáváte mezi papáním i čajík (vodu), případně jaký a kolik? Malá si vypije 150, cca co tři hodinky (když spí, tak ji nabudím samozřejmě :D ) a v noci spinká celou noc :potlesk: :srdce: :andel:
Moc díky za rady, holky :hug: :mavam:

Ahoj, my jsme byli s mlickem také spokojeni :mavam:
Dávala jsem malému mezi mlickem vodicku a někdy cajik. Nepamatuju si ale jaký. Pravděpodobně fenyklový. Ale vodu víc :kytka:
Tabulkove nevim, kolik ma dítě v tomto veku vypít. Nikdy jsem se tím neridila. Často jsme nabízeli a buď chtěl nebo nechtěl. :-)
Kdyz nebude chtít, tak to do ni nedostaneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.4.19 18:32

@Lunki ahoj, mimco nepotrebuje jine tekutiny, pokud nejsou moc vedra, coz ted nejsou a zacina se vetsinou az s prikrmama. Samozrejme muzes zkusit pri potizich s prdikama fenykl caj, ale kvuli pitnemu rezimu neni treba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.4.19 21:06

Díky holky :palec:
No, musím říct, že už teď jde na malé poznat rozdíl :potlesk: . Je napapaná, vykaděná a spokojená. :srdce: Brble si, u toho se směje :lol: fakt dobrý mlíčko :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.19 16:55

Dobry den, chtěla jsem se zeptat jestli vám taky mimčo dostavá vyrážku ze sunar ar comfort? Nebo jiné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.4.19 17:31

Ahoj Evi,
za nás s malou Luciánkou můžu říct, že bez alergie i jakýchkoliv jiných potíží. Fakt jsem maximálně spokojená :srdce:
Malá je teď naprosto úžasná, kdekoliv jsem, pěji ódy na tento Sunar :potlesk: :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.19 17:43

@Lunki no já právě nevím jestli je to na sto procent z teho sunaru byla by jsem pěkně zklamaná kdyby ano☹️️. Taky jsme sním maximálně spokojeni malý spinká krásně no prostě úplně všechno 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.4.19 17:36

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Malé je 6 měsíců a přešli ze Sunaru AR na Sunar complex 2. Všechno dělám podle návodu a přijde mi že je hrozně vodový. Tak nevím jestli nedělám něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.4.19 18:52

@Pajulda7 určitě ne, Paji ;) Sunar expert AR obsahuje karubin, která přispívá k zahuštění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.19 04:08

@Lunki uff už jsem se lekla že dělám něco špatně. Moc děkuju za uklidnění. Ještě teda mi ho malá začala dost ublinkávat. Ten AR mi neblinkala ale ten Complex 2 docela dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.5.19 14:00

@Pajulda7 dobrý den, mlicko s oznacenim AR se dava detem trpicim nadmernym ublinkavanim. Ale zadne mlicko uz neni AR jako pokracovaci. Mel by totiz reflux v sestem mesici pomalu odeznit. Papa mala prikrmy? Muj syn mel sylny reflux, zlepsilo se to, az s prikrmy. Ale pokud vam mala blinka hodne, muzete koupit nutriton, je to na zahusteni cehokoliv. Ja takhle zahustovala malemu mliko od hippu (nekupovala jsem AR) Kazdopadne bych se na to ublinkavani zeptala i lekare ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.5.19 20:19

Dobrý den, chci se zeptat jestli mate někdo se sunar ar špatně zkušenosti? Malý je na tomto mlicku 3 den a ráno když kaká tak to má takové tuhé a musí hodně tlačit.. a teď večer tlačil a neslo mu to a brecel při tom.. mám změnit značku? Nebo si musí sednout? Predtim jsme byly na Hami 0 a po tom hodně blinkal.. děkuji ☺️️

PS sunar AR je i od 6m ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.6.19 14:10

@Terka2912 dobry den, nam sunar AR zpusovoval silene bolesti briska a o stolici ani nemluvim! Zabetonoval maleho na tri dny! Presla jsem potom na hipp combiotik a bylo po problemu. Za nas hipp nejlepsi mliko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.6.19 02:18

@Sandra00 ja přešla na nutrilon ar a taky hned mu bylo lépe… nadavala jsem ze je proti zácpě sunar a takový bolesti museli jsme koupit až projímadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová