Super Baby Plzeň NE !

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
23.7.19 15:17

@Realitak ale pořád je vaše vína, že si sami doma lepite kočárek lepící páskou a rozbitý ho používáte. A jako jestli myslíš, že všichni co tu píšou že je to tvoje chyba, jsou vlastníci toho obchodu je směšné úplně :D prostě ste udělali blbost a nechcete si to přiznat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.19 16:21
@Janli píše:
Reklamaci klidně odkládat můžeš, ale ne ho se zjevnou vadou, jako je samovolné zabržďování, používat. Ty jsi s ním ovšem jezdil dál až se brzda rozbila. Proč by ti měl výrobce opravovat něco, co sis sám rozbil? Kdyby se to opravilo hned, stálo by to výrobce pár korun. Opravit rozbitou brzdu už nejspíš nešlo. To samý ta lepící páska… jak mají vědět, že jsi to neroztrhnul při sundávání té pásky? Rozčilovat se sice můžeš, ale byl jsi to ty, kdo postupoval úplně blbě. Pokud s rozhodnutím nesouhlasíš, vezmi si soudního znalce. Nadávej na svoji hloupost, ne na obchod.

Nemusím nadávat na svojí hloupost ani si brát soudního znalce. Když už vím, že mě nikdo reklamaci na kočárek nevyřídí a i kdybych reklamoval hned, tak stejně nevyřídil, viz. předchozí recenze. Takže opraveno za 500,–Kč, včetně výměny náhradního brzdového válečku a nové pryže na madlo, cena nabízené opravy :D, zase si každý udělá obrázek sám. Jde mě o princip a o to, že mě takový obchodníci vadí a rád se podělím o negativní recenzi. Tohle není Vaše výhra, každá další negativní recenze o zákazníka je Vaše prohra. Již jsem reklamoval hodně drahých věcí. Solidní obchod reklamaci většinou vyřídí aniž by se v tom extra šťoural ale když se budu chtít v tom šťourat, vždycky najdu nějaký důvod proč neuznat reklamaci. Naštěstí se většinou o takové obchodníky postará sám trh i díky tomu, že někteří zákazníci zanechají zpětnou vazbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.7.19 17:29

@Realitak co to pořád plácáš? Já s tím obchodem nemám nic společnýho. Nejsi ty navíc tak trochu paranoidní?

• Citovat
  • Upravit
31
23.7.19 19:09

Super Babí Ne!

Jenom je zvláštní, že je tolik negativních recenzí na tento obchod a dost shodných příspěvků a obchod má i nízké hodnocení, kde asi se stala chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.7.19 20:13

@Realitak já ale nehodnotím obchod a ani nikdo jiný tady. Proč taky, my s ním problém nemáme. My tady pouze reagujeme na tvůj příspěvek a tvůj případ uvádíme na pravou míru. Toť vše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák