Super Baby Plzeň NE !

Anonymni
31.7.09 11:57

Super Baby Plzeň NE !

Zdravím vás všechny, především budoucí rodiče. Chtěl bych vás jen varovat, pokud máte na výběr, nekupujte nic v prodejně Super Baby v Plzni. Nejen já mám velmi špatné zkušenosti, dá se říct se vším. S přístupem, čekací lhůta až dva měsíce, nikdo ani nezavolá, nedej bože řešit reklamaci, tu už vám tamnější paní šéfová neuzná vůbec…!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
31.7.09 12:40

Ahoj,

myslíš obchod vedle Tesca na Rokycanské???

Můžeš napsat něco bližšího???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
31.7.09 12:52

Moje zkušenost je ta,že jim vše opravdu hodně dlouho trvá a musí se urgovat.
Reklamovala jsem dvakrát,jednou sporták a podruhé golfáče a vždy jsme se teda dohodli k mojí spokojenosti.
Ale je pravda,že jsem se nedala.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.09 12:58

Já tam kupovala vše.jeden kočár za 27000 a golfky za 10 000 a všechnu výbavu.
Vždy se tam ke mě chovaly slušně a vyšli vstříc.Kočár jsem měla objednanej a měl bejt až 20.července a byl už o 14 dní dříve.
Já si nemohu stažovat.
Jedinej problém kterej teda asi nebyl z jejich strany když jsem dělalaa reklamaci na golfky tak je posílaly výrobci a PPL je po cestě ztratila-vyložila jinde.Takže byli o týden déle.Jako omluvu jsem dostala Avent flašku v hodnotě 250kč a omluvu.reklamaci vyřídily uspěšně.
Nemohu si stěžovat a já tedy doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.09 12:59

Taky to není můj favorit :evil:
Ano, ten na Rokycanské.
Sama mám špatné zkušenosti jen s přístupem, většinou jsem tam tudíž nic nekoupila, snad jen mantinel a 1 hračku, a to nebylo třeba objednávat ani reklamovat, takže ostatní nevím.
K přístupu - poprvé jsem tam byla v těhotenství udělat průzkum kočárků: Máte přání? Ano, potřebovala bych poradit, jaké typy kočárků existují, co umí, vůbec nemám přehled. Tak se tu podívejte. A obsluha zmizela.
Pak jsem chtěla koupit slunečník na kočárek. V obchodě v rohu je měli, tak jsem si je prohlédla, roztáhla, prozkoumala úchyt, jeden slunečník vybrala a nesu si ho k pokladně, že ho koupím. Až to té doby si mě nikdo nevšiml. U pokladny: Kdo vám dal ten slunečník? Divím se dotazu, ale odpovídám, že tam z té hromady. Dostanu vynadáno, že to je oblast za pultem (žádný pult jsem neviděla), že si ho nesmím sama brát, od toho je obsluha. Namítám, že obsluha nikde nebyla, a ptám se (už naštvaně), jestli mně ho teda prodají, nebo jestli jim ho tam mám nechat. Odpověď: No to si ho tu teda necháme! Odešla jsem bez něj a vzápětí koupila totéž jinde levněji.
Pak jsem ještě sháněla golfky - ptám se, jestli mají kočárky Babypoint. Slečna: Polské kočárky, to MY nebereme. (A to bylo vše, neporadila jiný, nic.)
Co návštěva, to perla. Už tam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.7.09 13:03

Ještě jsem si vzpoměla že jsem ještě jednou reklamovala kolečko od golfek a to dokonce opravily do druhého dne a sami poslali sms že golfky jsou spravené :lol: což mě překvapilo.
S jednou takovou brýlatou prodavačkou jsem měla jednou výstup,,takže jsem si zavolala paní šéfovou a s tou jsem vždy vše kladně vyřídila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
31.7.09 13:39

No,my jsme tam před dvěma lety kupovali Jané Nomad,jenže mě tam padl do oka,takže bylo vybráno lehce a tuk tuk,žádnou reklamaci jsme nevyřizovali.Ted jsme na něj chtěli dokoupit korbičku a slečna prodavačka nám zarytě tvrdila,že musíme koupit jedině komplet :evil: a po chvíli zase,že ne,ale nabízela korbičku za hnusně přehnanou cenu..

Jinou zkušenost teda nemám,ale je pravda,že je to tam trošku dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.8.09 19:28

super baby

je až zarážející, co si o sobě myslí paní vedoucí v tomto krámku,pokud zrovinka neoddychuje u kasy, šmajdajíc po obchodě v plastikových škrpálech se snaží své osobní problémy léčit buzerací prodavaček a její chování hraničí až z šikanou.snadno se nedožádá zákazník dobré obsluhy,jelikož personál se často mění, není divu ,nechat ze sebe za ubohou mzdu dělat hromosvod se nikomu nelíbí, personál nemá ani jmenovku, takže zákazník ani neví na koho se obrátit , v krámě je vyloženě bordel,špína a prach na zboží ,hnusná až neprůhledná okna polepená prapodivným plastikovým kojencem,zázemí pro personál je v rozporu s dobrýmy mravy a konvice na čaj na záchodě završuje tento chaos. co se týká reklamací a oprav, raději poproste šikulu ze sousedství, ušetříte čas a poštovné,či poplatek za telefon,a ještě vám kočárek alespoň opraví. nikdo nepřekročí svůj stín,a tak paní vedoucí,vraťte se do maringotky.......

• Citovat
  • Upravit
48576
12.8.09 19:31

Re: super baby

logopedo píše:
je až zarážející, co si o sobě myslí paní vedoucí v tomto krámku,pokud zrovinka neoddychuje u kasy, šmajdajíc po obchodě v plastikových škrpálech se snaží své osobní problémy léčit buzerací prodavaček a její chování hraničí až z šikanou.snadno se nedožádá zákazník dobré obsluhy,jelikož personál se často mění, není divu ,nechat ze sebe za ubohou mzdu dělat hromosvod se nikomu nelíbí, personál nemá ani jmenovku, takže zákazník ani neví na koho se obrátit , v krámě je vyloženě bordel,špína a prach na zboží ,hnusná až neprůhledná okna polepená prapodivným plastikovým kojencem,zázemí pro personál je v rozporu s dobrýmy mravy a konvice na čaj na záchodě završuje tento chaos. co se týká reklamací a oprav, raději poproste šikulu ze sousedství, ušetříte čas a poštovné,či poplatek za telefon,a ještě vám kočárek alespoň opraví. nikdo nepřekročí svůj stín,a tak paní vedoucí,vraťte se do maringotky.......
ááá nějaká bývalá prodavačka.Mohu se zpetat jaká?Znám tam snad všechny :lol:
S tou buzerací musím souhlasit,už párkrát jsem tam toho byla svědkem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.10 18:44

a kde nakupovat?

a mohli byste mi, prosím, poradit kde jinde nakupovat? oblečení mají všude, ale kde nekupovat kočárek, postýlku a další „velké“věci? znám jen Chmelařovou na Slovanech a nechci výběr omezit na jeden obchod. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexi
3.3.10 13:04

Dá se nakoupit v Pompu v Olympii nebo i Kice.

• Citovat
  • Upravit
není
10.5.10 09:49

ani náhodou super baby

Koupila jsem v Super baby kočárek na Rokycanské v Plzni,nejen že reklamace trvala skoro 2 měsíce,ale reklamaci neuznala, kočárek opravila a chtěla náklady za opravené zboží. Kočárek mi nevydala,protože jsem odmítla zaplatit cenu. Tak vše jsem dala k soudu,kočarek posoudil soudní znalec,který zavady uznal jako reklamaci oprávněnou!!! Soud už se táhne 3 roky,kočárek stale nemám,ale doufám,že je to na dobré ceste.Soud už jsem vyhrála 2krát,jenže se odvolávala a né jen to vyhrála jsem to i za nedodržení 30dení lhůty!!!Ted je to tak,že je nemocná jako,aby nemusela k soudu a vše se táhne dál!!!Ale je zajmavé,že je na prodejně!!Hlavně nekupovat kočarek a jiné zboží v SUPER BABY!!!!Nejsem jenom já,která se napálila,ted už to vím!!!!

• Citovat
  • Upravit
není
10.5.10 09:51
Kamča.dalmatinka píše:
logopedo píše:
ááá nějaká bývalá prodavačka.Mohu se zpetat jaká?Znám tam snad všechny :lol:
S tou buzerací musím souhlasit,už párkrát jsem tam toho byla svědkem :lol:

je tak tlustá a smradlavá,měla by něco dělat!!!!

• Citovat
  • Upravit
není
10.5.10 09:52
alexi píše:
Dá se nakoupit v Pompu v Olympii nebo i Kice.

JJ,to můžu souhlasit!!!

• Citovat
  • Upravit
461
24.5.10 13:22

souhlas! byla jsem tam dvakrát a myslím, že druhá návštěva byla i poslední :lol: to je lepší i krteček u kauflandu :) - ačkoli tam taky žádná elita, ale i snaha se cení :palec: jinak olympie nebo chmelířová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák