Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte, je sušák z Lídlu dobrý? Jaké máte zkušenosti, přijde mi, zda toho není mnoho pohromadě na schnutí prádla.
Jde o tento:
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
Já bych ho nekoupila… jsem zvyklá na sušák „normální“ tento mě připadá hodně " na patra", že se tam vejde méně věcí než na klasickém sušáku třeba od Leifheitu, ten je k nezaplacení mám ho už bezmála 3 roky a je jak nový.
Ale jak chceš někomu může vyhovovat tento. ![]()
Chci to do místnosti a já osobně moc nejsem na značky. Spíš mi to přišlo, že to prádlo bude hrozně na sobě, tak hledám zkušenosti, že bych neměla na chodbě dva dlouhé sušáky, ale jen jeden do výšky
. Ale bude to schnout rychle?
Vypadá sice na první pohled zvláštně a chce se říct ne, ale čím déle se na něj dívám, tím víc se mi začíná líbit. ![]()
Praktické se mi zdají kolečka a skvělou vychytávkou je držák na ramínka. Není tak obrovský jak by se zdálo - na výšku 136 cm.
Sama nevím, chtělo by to názor někoho, kdo ho vyzkoušel a může porovnat.
Ale já bych ho tak jednoznačně nezatracovala. V některých prostorách může vypadat lépe než ten „klasický“.
@Osmanka Oni berou zboží zpět…takže doporučuji koupit, vyzkoušet, když se nebude hodit, tak zanést vrátit.
@renduli Tak zeovna raminko zavesis i na normalni susak..
Me to prijde zvlastni, hybridni..
@PetaP píše:
@renduli Tak zeovna raminko zavesis i na normalni susak..
Me to prijde zvlastni, hybridni..
Jenže klasický sušák není tak vysoký, takže když mám delší košili, plandá mi po zemi.
Hybridní? Víceúčelové
.
@Jannnča píše:
@Osmanka Oni berou zboží zpět…takže doporučuji koupit, vyzkoušet, když se nebude hodit, tak zanést vrátit.
Jojo, to je pravda. Asi nejlepší řešení. Lidl vrací peníze bez potíží.
@renduli
To vím, jenže ho mám několik kilometrů daleko a musím tam ráno a pak zase tam příp. jet kvůli vrácení. A proto zkouším, zda ho tu někdo nemá
.
@Osmanka Já ho mám a jsem s ním spokojená. Tedy nemám jenom ten, mám i klasiku plus šňůry na balkoně a venku.
Většinou ho nezaplním úplně, ale třeba když jsem prala jenom miminovský hadry, tak jsem ho celý zaplnila. Jinak na spodní prádlo, dětská trička a tak je dobrý. Zabere málo místa a to, že je pojízdný je taky jeho plus.
@lleennttiillkkaa
Díky, ale tedy asi pro větší věci není, jak jsem si myslela. Syn má už oblečení na 8-mi leté, tak to bude asi opravdu těsnější. Na mimi chápu
. Tak dám asi 2klacické. Mám nástavec na klasický a i ten právě moc nepoužívám, protože pomalu i kapesníky jsou těsně nad nižší patro a hůř to schne.
@Osmanka hele obvykle používám horní a prostřední patro. Na horní nandám spodní a ponožky a na prostřední pověsím i manželovo xxl triko. Případně horní a spodní a z druhý strany třeba prostřední. I chlapovo kalhoty na to pověsím a to měří skoro 2metry.
Já si ho koupila už vloni, když ho měli v nabídce. Je šikovný, suším na něm převážně dětské věci, vejde se na něj hodně. Zabere málo místa a je pojízdný, dobře se s ním manipuluje.
Já ho mám. Není to zrovna ideál, ale zase zabere méně místa než klasický. Hlavně ta patra jdou sklápět, takže když sklopíš prostřední, můžeš věšet i oblečení pro dospělé, osušky a tak.