Susedia nám búchajú

22
15.10.17 20:18

susedia nám búchajú

Máme dvojročné chlapča a napriek tomu, že s ním chodievame von - doobeda asi hodinu a pol, poobede detto, niekdy aj dlhšie a tam behá, tak behá ešte aj doma večer. A dolní susedia nám búchajú aj keď behá o ôsmej večer. Máme parkety, už sme aj do kuchyne kúpili koberec, dávame mu namiesto papučiek špeciálne ponožky, no aj tak nám búchajú. To ho mám priviazať? On behá hlavne v tie večery, keď v ten deň nekakal. Ja chápem, že možno vstávajú veľmi skoro a chcú mať o ôsmej večer pokoj. Ale čo ja mám robiť? Na jeseň o ôsmej večer ho von nevezmem, aby sa vybehal, keď je už tma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
15.10.17 20:20

No jako mi nepřipadá moc normální že ti dvouleté dítě v 8 večer doma běhá, to si musíš zařídit nějak ty, sousedy plně chápu..

• Citovat
  • Upravit
2112
15.10.17 20:24

Nechala bych ho běhat v kuchyni a obýváku. Předpokládám, že sousedi mají ložnici pod vaší ložnicí, takže kuchyň by vadit nemusela, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.17 20:25

Musím říct, že mně by taky trefilo, kdyby mi večer v osm běhalo dítě nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Co myslis tim „beha?“ jako ze prebehne jednou dvakrat z obyvaku do pokoje? Nebo obiha jadro jako splasenej? :mrgreen: :think: Nicmene i pro vas bude lepsi, kdyz touto dobou uz dite udrzite v klidovem rezimu, cili vecere u stolu, koupel, pohadka v posteli a spat.Za sousedy klidne zajdi, situaci vysvetli, ale uprimne pro vetsinu lidi, hlavne starsich, je dite po Vecernicku litajici po byte nepripustne. Vlastne i pro me, a to mam sotva tricet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Janka43 píše:
Máme dvojročné chlapča a napriek tomu, že s ním chodievame von - doobeda asi hodinu a pol, poobede detto, niekdy aj dlhšie a tam behá, tak behá ešte aj doma večer. A dolní susedia nám búchajú aj keď behá o ôsmej večer. Máme parkety, už sme aj do kuchyne kúpili koberec, dávame mu namiesto papučiek špeciálne ponožky, no aj tak nám búchajú. To ho mám priviazať? On behá hlavne v tie večery, keď v ten deň nekakal. Ja chápem, že možno vstávajú veľmi skoro a chcú mať o ôsmej večer pokoj. Ale čo ja mám robiť? Na jeseň o ôsmej večer ho von nevezmem, aby sa vybehal, keď je už tma.

Dát ho v osm spát. Nebo alespoň do postýlky, k pohádce, prostě klidový režim před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.10.17 20:26

Mám to stejně syn lítá po baráku taky, musela bych ho někam přivázat a to by asi řval :mrgreen:,pod námi teda nikdo nebydlí..sousedí by měli vědět, že tak malé dítě neví, že někoho ruší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.10.17 20:28

@Janka43 Tak mi to zase normální přijde, pokud neběhá tak, že skáče po patách a dupe jako slon. Ještě nedávno nad námi bydlel 4 letý kluk, který běhal třeba ještě v 9h. Mám dvě mladší děti, do práce vstávám v 5 a nikdy by mě nenapadlo si chodit stěžovat. Noční klid je od 10h, jestli s tím má někdo problém, tak ať se odstěhuje na samotu do lesa. V bytovém domě holt člověk musí počítat s tím, že tam hrobové ticho nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
15.10.17 20:31
@elle21 píše:
Mám to stejně syn lítá po baráku taky, musela bych ho někam přivázat a to by asi řval :mrgreen:,pod námi teda nikdo nebydlí..sousedí by měli vědět, že tak malé dítě neví, že někoho ruší..

Dítě to nevím, ale rodiče ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
15.10.17 20:34

Ty si nedokážeš zkrotit děcko??? On každej na to dupání opravdu není zvědavej.
Já bych to vydržela pár dní a pak už bych na vás rovnou vlítla. Místo nějakého bouchání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054

To je jako kdybych řekla sousedům co jim řve v noci mimino ať mu zalepí pusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

@elle21 Tak male dite asi ani nevi, ze kdyz skoci z okna, zlomi si nohu…Od toho snad jaou rodice, aby to diteti vysvetlili, naucili, vstipili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
15.10.17 20:35

@Hoa Mai Presne tak :pocitac: nam tady prave naopak duchodci porad a necim vrzou, bouchaj, porad neco tahaj po podlaze :zed: od rana, jeste nekdy v pul 11..pozadani o klid nepomohlo, takze v 10 trisknu po topeni a je klid…zrovna u deti bych to pochopila, jsou to deti ale dospely clovek by mohl mit drobet ohleduplnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.10.17 20:35

@elle21 Vsak ano, at mu ji rychle zalepi-prsem, lahvi, dudlikem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
15.10.17 20:38
@elle21 píše:
To je jako kdybych řekla sousedům co jim řve v noci mimino ať mu zalepí pusu :mrgreen:

Ono pláč a dupot jsou dvě odlišný věci. Brečícímu miminu to nevysvětlíš, ale dupajícímu dvouleťákovi ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová