Susedia nám búchajú

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.10.17 20:07
@blobfish píše:
No a, v čem je problém? Z pohledu sousedů je dupání horší v osm než v pět ráno?

Z pohledu matky bych prostě nenechala dítě lítat ani v osm večer, ani v pět ráno. Protože z pohledu sousedky by mě to štvalo v obě tyto hodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.10.17 22:14

Dnes o osmej večer sa začal hrať s loptou - skoro ma drblo - tak so si s ím radšj sadla k tomu youtubu - snád bola suseda spokojná - na knihy sa mi može malý to, prečítam mu jednu riekanku a ujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.10.17 22:47
@kontramatka píše:
Zakladatelko klouček je ještě malý na to, aby rozlišoval denní dobu. Na večer mu připrav nějakou klidovou aktivitu. Třeba mu napusť vanu s pěnou, po druhé zase vytáhni plastelínu, jindy zase navlékat třeba nějaké tvary, nebo malovat…prostě takovou klidnou zábavu. Je to přechodné období a naučí se brzo sám zabavit tišší zábavou, když mu řekneš, že je pozdě a sousedé už odpočívají. Je to o ohleduplnosti a ty se asi snažíš být ohleduplná. Pod náma naštěstí bydlí věčně navátá alkoholička, takže je jí jedno co děláme. Holt to je úděl života v paneláku a je to jen o lidech jak to soužití bude vypadat. :hug: :kytka:

tak tohle pro mého staršího (5,5) rozhodně nejsou klidové aktivity :lol: on ale neumí ani normálně chodit, jen běhá, sedět v klidu jsem ho snad nikdy neviděla :zed:
jinak my měli sousedku, které vadilo, že ráno v 8 si umývám vlasy, pak spolykala prášky, zapila to alkoholem a hotovo.. teď nad námi bydlí pětičlenná rodina, dětem je 16, 13 a 7 a pohoda, nikdo si nestěžuje, dupání se od nich ozývá někdy ještě v 11 večer, pes jim občas vyje i po půlnoci, protože je doma sám.. sousedce pod námi se pravidelně omlouvám, ale tvrdí, že nás neslyší.. :lol: moje děti momentálně usínají v rozmezí 21-23, do té doby je u nás zkrátka řev.. :zed:
vlastně mě teď během psaní napadlo, že když jsem nedávno kolem šesté večer potřebovala zatlouct dva hřebíčky, tak na mě někdo bouchal, ale kdo, to netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.10.17 05:53
@Tamtama píše:
tak tohle pro mého staršího (5,5) rozhodně nejsou klidové aktivity :lol: on ale neumí ani normálně chodit, jen běhá, sedět v klidu jsem ho snad nikdy neviděla :zed:
jinak my měli sousedku, které vadilo, že ráno v 8 si umývám vlasy, pak spolykala prášky, zapila to alkoholem a hotovo.. teď nad námi bydlí pětičlenná rodina, dětem je 16, 13 a 7 a pohoda, nikdo si nestěžuje, dupání se od nich ozývá někdy ještě v 11 večer, pes jim občas vyje i po půlnoci, protože je doma sám.. sousedce pod námi se pravidelně omlouvám, ale tvrdí, že nás neslyší.. :lol: moje děti momentálně usínají v rozmezí 21-23, do té doby je u nás zkrátka řev.. :zed:
vlastně mě teď během psaní napadlo, že když jsem nedávno kolem šesté večer potřebovala zatlouct dva hřebíčky, tak na mě někdo bouchal, ale kdo, to netuším :lol:

Měla jsi taky zabouchat :lol: :lol: To by byla moje aktivita v paneláku, odpovídat sousedům na bouchání :lol: Bych se naučila morzeovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
17.10.17 10:07
@Janka43 píše:
Dnes o osmej večer sa začal hrať s loptou - skoro ma drblo - tak so si s ím radšj sadla k tomu youtubu - snád bola suseda spokojná - na knihy sa mi može malý to, prečítam mu jednu riekanku a ujde..

kup velkou karimatku a může si na ní cvičit. Dělat kotrmelce nebo zvedat v leže nohy, kočičku a podobně blbnout…když se chce hýbat. Nebo s ním bývej víc venku. Hodina je podle mě dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5652
17.10.17 13:21

My zijeme se sousedy pod nami ve vzajemne symbioze. My jim dupeme nad hlavou, oni nas očuzují cigaretovym kourem :) Jsou to moc fajn lidi, uz duchodci. Vzdycky kdyz jsem se jim za decka omlouvala, ze jsou hlucne, mavli rukou a rekli mi, at je necham zit. Me to jejich vejskani a poskakovani vadi vic nez jim. A ja jim zase toleruju cigarka a zaviram okna, kdyz si oni vetraji. Nikdy jsem jim nic nerekla. To je dukaz toho, ze kdyz jsou lidi rozumni, da se v pohode zvladnout i kolektivni bydleni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.17 16:27
@Borůvka1990 píše:
Měla jsi taky zabouchat :lol: :lol: To by byla moje aktivita v paneláku, odpovídat sousedům na bouchání :lol: Bych se naučila morzeovku :mrgreen:
  • -././…/./.-./-/.--/. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.17 16:29
@terinka4444 píše:
  • -././…/./.-./-/.--/. :mrgreen:

ach jo, nedá se tu psát morzeovku, celé se to změnilo :cert: :cert:

čárka tečka/tečka/tečka tečka tečka/tečka/tečka čárka tečka/čárka/tečka//čárka čárka/tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.10.17 16:49
@terinka4444 píše:
ach jo, nedá se tu psát morzeovku, celé se to změnilo :cert: :cert:čárka tečka/tečka/tečka tečka tečka/tečka/tečka čárka tečka/čárka/tečka//čárka čárka/tečka

a co to znamena? „trhni si“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.17 16:56
@warita píše:
a co to znamena? „trhni si“?

si to přelož :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.17 17:58

Ja som vonku doobeda hodinu a pol, poobede detto, aj niekedy viac, to sú aspon tri hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
17.10.17 18:12
@lucenka píše:
tak popravdě mně by v paneláku vadilo, kdyby nade mnou neustále běhalo nějaké nevychované dítě :nevim: Holt když nezvládám výchovu a bydlím v paneláku, mám blbě udělané podlahy, tak musím počítat s tím, že budou sousedi naštvaní.

Spis kdyz bydlis v panelaku, pocitej s tim, ze obcas slysis sousedy anebo se prestehuj do domku a mej svaty klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.10.17 18:15
@blumen píše:
Spis kdyz bydlis v panelaku, pocitej s tim, ze obcas slysis sousedy anebo se prestehuj do domku a mej svaty klid 8)

Máme rozumné sousedy, co nemají v paneláku parkety a berou ohledy na druhé a vychovávají své děti ;)

• Citovat
  • Upravit
85476
17.10.17 18:21

@lucenka no tak to mate stesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 18:27
@Šmoulice píše:
ADHD ma dnes každej rozmazlenej fakan :roll:

Děkuju, vzala jsi mi to přímo z úst :) :dance: :potlesk: :potlesk: