Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Borrealis V některých Miele centrech nabízejí možnost nechat si vyprat a vysušit prádlo, tak se zkus někde poblíž pozeptat - že bys přinesla tašku prádla a za dvě hodinky si to vyzvedla a uvidíš, jak budeš spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno
FJŮŮHA DÍKY, díky!!
![]()
ta trička…těm úplně nekvalitním se snažím vyhýbat, nicméně tričko vydrželo x praní a jedna sušička znamenala konečnou
tak už se jí nějak preventivně bojím…je hrozná
utěřky zprůsvitní, ručníky zničí, z triček nadělá síto ![]()
Příspěvek upraven 08.11.17 v 22:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis ne jak jsem psala, miele mi skutecne nic nesrazila. A to presne jak pises, stare susicky obe delaly. Ono to opravdu ani ten “nejsilnejsi” program bavlna neni proste tolik horky…jako 100% zaruku ti nedam, ale tak 90% bych se nebala
jo a mam taky nizsi radu, nebo resp ne nejnizsi asi stred. Ale jak uz jsem psala drive to cerpadlo je vsude stejne. To ki potvrdil primo technik, ze susicku pokud ti vyslovene nejde o design a zapinani mobilem
je uplne jedno a ta levnejsi funguje uplne stejne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis Tak jsme to udělali my a odcházeli s pračkou a sušičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis jj to ma vlastne @Emno pravdu!
Ja kupovala primo na stvanici a tam ta moznost je
takze pokud jsi z prahy sup tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapínání mobilem? nikdy
se mi do toho hackne nějaký hacker a bude mi na dálku sušit prádlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno jen mi zarazi s tema ponozkama, proc tam nepatri pruzny material?? Ja ponozky susim a v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám gorenje wt 681 a je naprosto strašná — nebrat
mmch představa domácích spotřebičů mezi sebou wifinou čile komunikujících se mi nějáááák…nelíbí, to mi nesmí doma přes práh ![]()
lednice má blbě čumět, mlčet a chladit, nic dalšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis No já tyhle funkce taky nechápu… leda že by mi to tam někdo na dálku i naskládal, jinak si to v praxi neumim představit, k čemu je ovládání mobilem : )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se fakt představa naslouchající televize, monitorujícího monitoru, wifi lednice a na mobil připojené pračky nějáák vůbec nelíbí, ba přímo mě děsí
ale to jsem možná jen paranoidní, k čemu?
aby se mělo co kazit a chytat viry?? boha jeho ![]()
doma TO nechci
, stačí že je TO všude kolem
díky za ty tipy, fakt! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet Ty elastický věci maj tendenci se srážet, asi se víc ničí ty vlákna, ale asi zas záleží na kvalitě materiálu - když ti to funguje, tak super, já jen že za sebe bych to nedoporučovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno jasne, vsak ja taky pisu jen sve doporuceni
jen ze mi to zarazilo, fakt jsem nikdy jeslysela, ze ponozky, nebo tedy obecne elasticke veci by se tam nemely davat…tak nejak vim a nedavam softshell, merino a vlnu obecne - tu jen pak na nadychani jak jsem psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet No tak ideálně bysme se měly řídit cedulkami, že.) Čím pružnější prádlo, tím náchylnější, ty vlákna nejsou tak stálý jako bavlna.
Já v tý sušičce i impregnuju a taky super.
V krizi už jsem usušila i softshell a nic se nestalo. Vlnu, merino, sušim běžně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit