Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@radekcfc6 To podle programu praní, nic sama nepřenenastavuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno vlastne nevim
vim ze na to je program na pracce i susicce…ale nejak tomu neverim, nevim
a pouzivas pripravky od miele na outdoor a impregnaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet Zatim jen ty kapsle, co jsem dostala k pračce, oboje mi přišlo dobrý. Impregnaci je potřeba dát až po praní - běžně vyprat a druhý cyklus dát tu impregnaci (neobsahuje prací složku) a pak zažehlit v sušičce na ten impr. program.
Teď mám v plánu si to dokoupit.
I ten gel na jemné/vlnu mi přijde super.
Bohužel po twin dos kartuších mi z neznámého důvodu divně páchne prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno
fakt, ja zrovna vsem vypravim, jak ten prasek z twin dosu krasne voni, ze snad prestanu pouzivat avivaz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis Mám sušičku Miele, je to moje první sušička, takže nemám srovnání. Chvíli trvalo, než jsem vychytala programy k mé spokojenosti. Povlečení od Matějovského suším běžně na automatiku, mám krep i bavlněný satén, pak bavlnu renforce od jiného výrobce a úplně v pohodě. Stejně tak ručníky, utěrky atd.
Jediné, co se časem mění je dětské oblečení, kupujeme levná trika Lidl, Pepco, CA atd. a ty se časem zkrátí. Ale je fakt, že nevím, jestli to není i praním, peru na 40, suším vždycky. Je to prostě nekvalitní materiál, ale použitelné jsou pořád.
Občas mám pocit, že se srazí nějaká ponožka, nevím proč.
Nesuším jen oblečení z umělých materiálů, takže hlavně sportovní, softshell atd. A drobné věci jako čepice, rukavice, šály, šátky.
- Citovat
- Upravit
@saadet Mně se ta vůně taky moc líbí, aviváž je podle mě úplně zbytečná, měkkost zajistí sušička (navíc tam pozor, aviváž by tam přijít neměla, zalepuje čidla a vůbec vnitřky se zanáší), ale něco, co ten gel obsahuje, není kompatibilní s něčím u nás - voda, nebo něco v prádle, já sama nevím, ale některé kusy mi po vyprání v twin dos páchly jak pozvracené, někde jsem to tu už řešila… dodnes jsem nezjistila. Dělá mi to více gelů, souvislost neznám.
Impregnaci zkus, dělaj i v lahvičce, ne jen v kapslích. A na sportovní prádlo prostředek - i přijde, že opravdu zbavuje zápachu i na nízké teploty, takové ty trička z moiry, co se ani nedají na vyšší teploty prát, tak ty to vypere výborně - i pánská několikrát propocená : )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno
diky za tipy. Jen ad avivaz, ja se na toto ptala i primo toho technika miele a on mi tvrdil, ze to neni pravda, ze avivaz nevadi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet Aha, mně zrovna v Miele pán povídal, že aviváž do sušičky ne, leda prý do pračky a sušičky 2v1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet A když dáváš prát mokré nebo částečně mokré prádlo, čehož je s dětmi spousta, jak řešíš twin dos? Nepřepěňuje ti to, jak je to těžké a bere to víc gelu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno no ja to prave nekde cetla a pak jsem resila neco se servisem a primo technik - rikam mu pan blaha
presne tak vypadal a fakt mi poradil super veci a myslim, ze vedel co dela a pro miele dela dlouho a ten mi tvrdil, ze avivaz fakt nevadi
a co se tyce mokreho pradla, tak nemam moc zkusenost
ac dite mam tak fakt ne…ale zrovna jsem prala rucniky a byly tam 2 osusky a zupanek dcery mokry po plavani a pralo to v pohode, resp jsem zadny extra peneni nezaznamenala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno a mas i ty nahradni plastovy kartuse kam muzes lit svuj prasek?? ty by to vyresily ne? pac mit twin dos a nepouzivat je skoda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet Mám je, mám tam ten na jemné/vlnu. A když mám mokré, což mám v současnosti často, tak TD nezapínám, protože by mi to bralo daleko víc gelu - dle hmotnosti prádla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno no tak ono je to logicky
vlastne ja i vim jak me zarazilo, jak moc zkracovala bavlna pri mensi naplnenosti…pere to kolem hodiny a pocatecni cas kolem 2,5 a pry je to tak ok…ja ze vseho hrozne plasila
ale je fakt, ze pradlo vyprane perfektne, jen me to zarazelo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit