Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
19.10.12 11:08
@lulje píše:
Ale za tyhle peníze nepořídíš s tepelným čerpadlem. Kdysi jsem to počítala a vylo mi že se mi peníze asi za 3-4 roky vrátí právvě v uetřené energii. Je rozdíl,, jestli ti sušička žere 1,8 nebo 5 :zed: Nemluvím o tom, že ta bez tepelného čerpadla suší při vyšších teplotách, tudíž riskuješ srážení prádla. J8 bych raději připlatila za kvalitnější. Ale to mluvím za sebe. Nemám peněz nazbyt, takže nejsem ten typ, který si může dovolit laciné věci. Laciné=dvakrát placené 8) Raději připlatím za kvalitu, která mi ušetřené peníze za počáteční investici vrátí.

Ale jo, taky si raději připlatím, co jde, kupuju v A, aby to žralo co nejmíň. Jen se tím sušička o pár let odsouvá, no. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.10.12 09:51

Chci si pořídit sušičku na prádlo. Bohužel pro ni mám místo jen v komoře. Možná se budu ptát hloupě, ale nemám se sušičkou žádné zkušenosti. Stačí mít v komoře jen zásuvku, že jo? Není nic jiného potřeba? Možná ji budu muset připojit na prodlužku, nebude to vadit? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
23.10.12 10:00

Staci zasuvka, taky mam prodluzku, ale musi byt kvalitni a s takovym tim koncem jak ma i ten kolik. Jinak to chce ale trochu vetranou mistnost, pujde z ni vlhke teplo

• Citovat
  • Upravit
32
23.10.12 10:07

Super, děkuji za odpověď. V komoře jsou dvě okna, tak s větráním by problém nebyl. To mám radost:-)) A můžu se zeptat, jakou sušičku máš? Já chci max. do 18 000 Kč s nízkou spotřebou a tepelným čerpadlem. Přemýšlím nad siemens nebo bosch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
23.10.12 10:08

@iziska Jojo stačí ti jen zásuvka a může to být i přes prodlužku. Ale jak psala Tinina koupit pořádnou prodlužku v elektře na větší odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.10.12 14:05
@iziska píše:
Super, děkuji za odpověď. V komoře jsou dvě okna, tak s větráním by problém nebyl. To mám radost:-)) A můžu se zeptat, jakou sušičku máš? Já chci max. do 18 000 Kč s nízkou spotřebou a tepelným čerpadlem. Přemýšlím nad siemens nebo bosch.

Porovnala bych opravdu podle spotřeby a pak podle zkušeností a recenzí. Obecně mi řipadá, že nejvíc lidi chválí AEG (taky vlastním, resp. vlastnila než po rozvodu zůstala manželovi :cert: ). Bez čerpadla nekupuj, opravdu by se ti to dost nevyplatilo. Za 18tis nevím, ale do 24 už určitě seženeš dobrou. Jinak stačí zásuvka hodně dobře odvětratelná místnost. Já jsem si nemohla vynachválit sušičku nad pračkou s mezikusem. Úžasný pomocník ten mezikus. Rovnou jsem to na něm skládala a nosila do skříně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.5.13 19:02

@Haňule1 Ahojky. Tak co sušička - jsi spokojená? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
1.6.13 16:03

Ahoj, s dovolením oživuji diskuzi, páč potřebujem koupit sušičku a na internetu se v nabídkách ztrácím. Potřebujem kondenzační, pračku máme obsah 5 kg, v nějaké rozumné cenové relaci. Máme s nějakou zkušenost?? Je jich totiž vážně strašná spousta a nejsou to pro nás v téhle chvíli zrovna malé peníze :think: Díky

• Citovat
  • Upravit
7240
1.6.13 17:38

@Jemys A budeš ji dávat vedle pračky nebo na pračku? Jestli na, tak si nejdřív zjisti, které značky na ni jdou. Ptala jsem se na tohle minulý týden v jednom dobrém obchodě u nás, odkud beru všechny spotřebiče a ne každá značka sušičky jde na každou pračku. Takže to je potřeba pořešit nejdřív. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
1.6.13 17:45

Pročti si diskuzi, určitě tu padly návrhy. Doporučuju AEG a vybírej s tepelným čerpadlem kvůli spotřebě el.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
1.6.13 20:18

@rejžička Bude vedle, ale vidíš, tohle by mě třeba nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
7240
1.6.13 20:23

@Jemys Tak když vedle, pak jde podle mě spíš o peníze, kolik jsi za ni ochotná dát. Nejlepší značka je AEG, vybírej podle co nejmenší spotřeby a hlučnosti a je to. Velikost ideálně o trochu větší než pračka, pak se prádlo nemačká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
1.6.13 21:01

@Jemys ono by bylo dobré vědět cenový strop. Ale já jsem vybírala jednu z těch dražších, protože měla o dost nižší spotřebu a vyplatilo se to. Ono nejen, že míň žere, ale i šetrněji suší a nic se nesráží. Také mám doma AEG a max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
1.6.13 21:09

@Aspera Jaký typ máš a na kolik vyšla (kdy)? Mně se prádlo z bavlny sráží. Mám to vypozorované na dětském, tak podle toho kupuju větší velikost. U oblečení pro sebe bych na to nepřišla, ale když koupím dvě trička pro malou, jedno vyperu a druhé ne, tak po vysušení je rozdíl třeba centimetr nebo víc, jak co. Ale suším všechno na program bavlna suché do skříně, tak možná proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
1.6.13 21:17

@Kemiaa mám aeg lavatherm 59850 tehdy za 22000Kč, teď už se asi nedá sehnat. Suším na dvě tečky a v pohodě. Dětské teda suším na nižší teplotu a taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí