Švagrová mě požádala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41500
8.12.23 14:02
@Hanka1 píše:
Tady se jedná o švagřici - nemá střevo tolik chlastat, když pak mele sracky a vrhá se na příbuzného… :zed:

a? měl teda dotyčný udělat švagrové scénu a rozmáznout to? prostě má švagrová špatný období, tak se jednou picla a měla blbý kecy, no a? nic se nastalo, tak není nutné z toho dělat aféru a ubližovat ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.23 14:11
@Keyllah píše:
a? měl teda dotyčný udělat švagrové scénu a rozmáznout to? prostě má švagrová špatný období, tak se jednou picla a měla blbý kecy, no a? nic se nastalo, tak není nutné z toho dělat aféru a ubližovat ostatním…

Ja jsem komentovala tu toleranci chlastu, co mel nebo nemel delat zakladatel je vedlejsi. Švagrová proste nema chlastat, kdyz neni schopna udržet emoce a chování na uzdě.
Taky nechapu takove ty omluvy, no boze tak se trochu picla nebo byla nalita, to nemůžeš brat vazne…. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.23 14:46

Švagrová byla vždycky v pohodě, nevypadalo, že by ji někdy něco trápilo. Ale asi se tím musí trápit, protože i její rodiče se neustále ptají, kdy už bude další vnouče. My s manželkou zatím třetí neplánujeme. Švagrovou jsem takto viděl poprvé. Občas se napije, ale nikdy jsem ji neviděl chovat se nějak zoufale, až teď. Druhý den se mi omluvila, že to přehnala a že mě chápe, ale kdybych si to rozmyslel,… Na Vánoce se máme na pár dní všichni sejít u jejich rodičů.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.12.23 14:48
@Anonymní píše: Švagrová byla vždycky v pohodě, nevypadalo, že by ji někdy něco trápilo. Ale asi se tím musí trápit, protože i její rodiče se neustále ptají, kdy už bude další vnouče. My s manželkou zatím třetí neplánujeme. Švagrovou jsem takto viděl poprvé. Občas se napije, ale nikdy jsem ji neviděl chovat se nějak zoufale, až teď. Druhý den se mi omluvila, že to přehnala a že mě chápe, ale kdybych si to rozmyslel,… Na Vánoce se máme na pár dní všichni sejít u jejich rodičů.

A můžeš mi říct, co tedy řešíš? Proč jdeš založit diskuzi na internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.12.23 15:00

A oni vědí, že jejich problém je v jeho spermiích, nebo jak bys jako měl pomoci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
8.12.23 15:23

Zakladateli, o tom, o co se pokusila švagrová, bych nikde nemluvila, je už tak dost nešťastná, tak proč ji to ještě zhoršovat.

Nicméně bych jí důrazně řekla, že NE, ať se mnou s početím dítěte nepočítá a ať už na mě nic nezkouší, protože pak už bys o tom informoval svoji ženu.

Hlavně se pak o Vánocích u rodičů manželky neopij i Ty, aby z toho fakt nebyl malér.

Švagrová musí svůj problém řešit se svým manželem, vám s manželkou si mohou jen postěžovat, ale ne po Tobě chtít toto. Vždyť by to mohlo rozvrátit Tvou rodinu se ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
8.12.23 15:29

Zakladateli, věřím, že ti to trochu lichotí, ale tohle je fakt cesta do pekla. I při představě, že bys „jen“ daroval genetický materiál, neumím si představit, jaké to může mít následky, co když se třeba švagrová rozvede a tebe by žalovala o uznání otcovství? Chápu, že je ze své situace zoufalá, ale měl bys jí jasně říct, že tohle nepřipadá v úvahu a jestli s tím ještě přijde, budeš to řešit se svou ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
8.12.23 16:33
@Vladusxx píše:
No a ještě třeba jestli to máš jako já že manžel a jeho bráchové jsou podle jednoho mustru tak je to velká výhra…protoze by stejně nebylo poznat že je to kukačka…a to si můžu vybrat hned ze 3 švarných svagru 😁

Nemám, manžel má ségru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
8.12.23 16:35
@Temnástranasíly píše:
Nemám, manžel má ségru :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je smůla no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
8.12.23 16:37
@Snowie23 píše:
Půjdu proti proudu. Mně to nepřijde od věci, v cizině běžná praxe. A je lepší „zařídit“ si miminko u rodiny, než u cizích. Přece k ničemu nemusí ani dojít, stačí předat materiál.
Promluvila bych si se švagrovou, jestli to myslela vážně, pamatuje si to. Pokud ano, řekla bych to manželce a sama se zamyslela nad tím, zda do toho chci jít. Pokud by nikdo nebyl proti, proč ne?

v jaké kontrétně cizině je normální podvádět manželku s její sestrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
8.12.23 16:37
@Vladusxx píše:
Tak to je smůla no… :lol:

Jj to bych tu podobu lovila těžko 😂 muž je vysoký a štíhlý, nemá moc vlasů a šedivý je snad od 20, úzký obličej, modré oči. Švagr je menší a tak nějak divně při těle, nemá bříško ale je jak rozkydlá ženská :think: někteří chlapi to tak mají, má hodně vlasů, tmavovlasý a tmavooký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.12.23 16:40
@terien píše:
Jo počkat, on chce medaili za to, že švagrovou neohnul přes gauč, ale odstrčil jí! Takový charakter se jen tak nevidí :mrgreen:

Aby jsi se nezblaznila moralistko. :zed:

• Citovat
  • Upravit
34473
8.12.23 16:42
@Uslava píše:
Aby jsi se nezblaznila moralistko. :zed:

Já a moralistka jo? :mrgreen: :mrgreen: to sis asi špatně vyložila význam toho slova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36968
8.12.23 17:14
@Anonymní píše:
Druhý den se mi omluvila, že to přehnala a že mě chápe, ale kdybych si to rozmyslel,…

Takže co u střízlivé v v mysli, to u opilé na jazyku. Z toho je jasné, že na to už myslela a asi by nebyla proti podobnému řešení. A možná, že i její manžel je s tím svolný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
8.12.23 17:27

@WhiteCrow za mě hnus od sestry.
Pokud chce jiného než svého nechápu že by podrazila svou sestru.
Klidně jí rozbila manželsví.
Stejně by třeba nepočala.

Myslím že zakladatel se s tím chce nějak vyrovnat.
Nemůže o tom pokecat jinde.
Sestře ženy bych se vyhýbala…může balit jinde.
Tady nešlo o dítě.
A pokud pije pořád je za své činy odpovědná.
Nebo nemá pít.
Kdyby třeba poprosila sestru aby jí miminko odnosila…
Ale jí šlo spíše o to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria