Švagrová mě požádala

Anonymní
8.12.23 08:30

Švagrová mě požádala

Prosím o anonym, protože tady chodí i známí. Předně chci říct, že s manželkou máme krásný vztah, máme dvě zdravé děti. A to je právě to. Sestra manželky už se několik let se svým manželem snaží o miminko a nedaří se jim. Podstoupili různá vyšetření a všechno je v pořádku. Měli jsme teď mikulášskou oslavu a když jsme zůstali se švagrovou sami, tak si vylívala srdíčko a pak řekla, že když se nám s její sestrou podařily tak krásné děti, jestli bych ji v tomhle nepomohl. Byla už dost opilá a začala se na mě věšet a chytat mě kolem krku, ale odstrčil jsem ji. Manželce jsem samozřejmě nic neřekl. Přijde vám to normální chtít něco takového po manželovi své sestry?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
8.12.23 08:32

Ne, nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
8.12.23 08:32

Byla opilá, neřešil bych to. Asi moc touží po dítěti a jde ji to na mozek.

• Citovat
  • Upravit
34473
8.12.23 08:34

Panebože, to je opravdu dotaz hodný dospělého chlapa :roll: no tak asi to není normální, ale jestli je zoufalá, byla opilá, tak se nechovala normálně. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Nechápu tvojí potřebu tohle vůbec nějak řešit. Nebo jsi chtěl slyšet, že jsi neodolatelný? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
8.12.23 08:41
@Anonymní píše:
Prosím o anonym, protože tady chodí i známí. Předně chci říct, že s manželkou máme krásný vztah, máme dvě zdravé děti. A to je právě to. Sestra manželky už se několik let se svým manželem snaží o miminko a nedaří se jim. Podstoupili různá vyšetření a všechno je v pořádku. Měli jsme teď mikulášskou oslavu a když jsme zůstali se švagrovou sami, tak si vylívala srdíčko a pak řekla, že když se nám s její sestrou podařily tak krásné děti, jestli bych ji v tomhle nepomohl. Byla už dost opilá a začala se na mě věšet a chytat mě kolem krku, ale odstrčil jsem ji. Manželce jsem samozřejmě nic neřekl. Přijde vám to normální chtít něco takového po manželovi své sestry?

Opilecký žvásty. Nic víc bych v tom nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11855
8.12.23 08:48

@terien ne on chce slyšet že se má obětovat a to mimino ji udělat…😉

Příspěvek upraven 08.12.23 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
8.12.23 08:48

Zapomněla bych, že se něco takového stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.12.23 08:53
@Vladusxx píše:
@terien ne on chce slyšet že se má obětovat a to mimino ji udělat…😉Příspěvek upraven 08.12.23 v 08:49

Jo počkat, on chce medaili za to, že švagrovou neohnul přes gauč, ale odstrčil jí! Takový charakter se jen tak nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.12.23 08:54

No jistě, domluvte si finanční kompenzaci a směle do toho :roll: Prosimtě byla opilá a je zoufalá. Vůbec bych to neřešila, nepitvala a chovala se k ní dál tak, jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6684
8.12.23 08:57

Vidíš to, po švagrech jsem se měla vrhnout, já blbá to zkoušela znovu a znovu s manželem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
8.12.23 10:01
@Temnástranasíly píše:
Vidíš to, po švagrech jsem se měla vrhnout, já blbá to zkoušela znovu a znovu s manželem :lol:

Priste budes vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.12.23 10:08

Půjdu proti proudu. Mně to nepřijde od věci, v cizině běžná praxe. A je lepší „zařídit“ si miminko u rodiny, než u cizích. Přece k ničemu nemusí ani dojít, stačí předat materiál.
Promluvila bych si se švagrovou, jestli to myslela vážně, pamatuje si to. Pokud ano, řekla bych to manželce a sama se zamyslela nad tím, zda do toho chci jít. Pokud by nikdo nebyl proti, proč ne?

• Citovat
  • Upravit
53190
8.12.23 10:12
@Snowie23 píše:
Půjdu proti proudu. Mně to nepřijde od věci, v cizině běžná praxe. A je lepší „zařídit“ si miminko u rodiny, než u cizích. Přece k ničemu nemusí ani dojít, stačí předat materiál.
Promluvila bych si se švagrovou, jestli to myslela vážně, pamatuje si to. Pokud ano, řekla bych to manželce a sama se zamyslela nad tím, zda do toho chci jít. Pokud by nikdo nebyl proti, proč ne?

Pochybuju, že opilá švagrová se po něm plazila kvůli poskytnutí zkumavky genetického materiálu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.12.23 10:16
@Snowie23 píše:
Promluvila bych si se švagrovou, jestli to myslela vážně, pamatuje si to. Pokud ano, řekla bych to manželce a sama se zamyslela nad tím, zda do toho chci jít. Pokud by nikdo nebyl proti, proč ne?

8o
Pochybuji, že by na to zakladatel a jeho žena přistoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36722
8.12.23 10:18
@terien píše:
Jo počkat, on chce medaili za to, že švagrovou neohnul přes gauč, ale odstrčil jí! Takový charakter se jen tak nevidí :mrgreen:

Zbabělec a egoista to je! Mohl prokázat službu příbuzné a nic by ho to nestálo, ještě by si užili, ale on ne, a ne! Já bych to srdce neměl, takhle odmítnout pomoc zoufalé ženské. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí