Švagrová je ta nejchytřejší matka

249
26.4.16 16:07

Svagrova - nejchytrejsi matka

Svagrova ma dve deti z toho jendo skoro dospele a neodposti si vzdy rict svuj nazor na to co a jak delam nebo davam male.
Jeden s poslednich prikladu co me stve, je ze mala ma 13 mesicu a ma jen 5 zubu, dava si do pusy velka sousta a pak se skoro dusi. Svagrova s eporad divi proc ji jako nedam cely rohlik kdzy uz treba 8 mesicni rohlik dlabou. No tak sou asi sikovnejsi nebo jejich mamy nejsou tak ustarany, ale ja se proste bojim, ze by se tim zacala dusit, tak dokud si nebudu jista tak ji rposte cely rohlik davat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2707
26.4.16 16:09

@KarlaNim to tě chválím, rohlík dávají matinky, co chtěj mít od dítěte trochu klid. Já taky nedávala, rohlík je jak lepidlo a když zaskočí, už moc dělat nejde. S*R na ní :pankac: ty jsi její máma, záleží jenom na tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.4.16 16:12

Víš, kdo je horší než tchyně? manželova sestra…

• Citovat
  • Upravit
25186
26.4.16 16:12

No nezlob se, ale musela jsem to přečíst 2×… je to děsně napsaný.
Kašli na ni, je to tvoje dítě, tvoje starost. Odsekla bych jí, že rohlík nedám ani 5leté, páč je průmyslový hnus z bílé mouky… ;)

Příspěvek upraven 26.04.16 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.4.16 16:13

Kašli na ni… Naší 15 měsíční dáváme kousíčky rohlíku s Lučinou přímo do pusinky. Celý rohlík bych ji do ruky zatím nedala, jsme " po generace" takové dávivé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.4.16 16:13

Nevim proc te to stve..ji vsechno odkyvej at ma radost a druhym uchem to pust ven..kdyz uz ji nechces nebo neumis na rovinu rict at si sve rady necha pro sebe, ze o ne nestojis a ze ona uz si sve deti vychovaka, tak at ty tvoje necha na tobe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
140240
26.4.16 16:15
@Nafrněná píše:

blbost :mrgreen: mám super švagrovou, bez ní bych se na to už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.4.16 16:23

Ano, někdy je manželova sestra horší než nějaká tchýně. Je to tvoje dítě, tak si to dělej po svým, a nenech se rozhodit „chytrými radami“ švagrové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.4.16 16:29
@mojmira píše:
blbost :mrgreen: mám super švagrovou, bez ní bych se na to už…

tak výjimka potvrzuje pravidlo, já mám zase fajn tchyni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
140240
26.4.16 16:33
@Nafrněná píše:
tak výjimka potvrzuje pravidlo, já mám zase fajn tchyni :mrgreen:

mám štěstí, i tchyni jsem měla suprovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.4.16 16:47

Tak se tě zeptala, proč nedavas rohlík… nějak na tom nevidím důvod k tomu, aby tě stvala :nevim: co třeba za vším hned nevidět problém ;)

• Citovat
  • Upravit
29577
26.4.16 16:48

@KarlaNim a copak žmoulání je o zubech? Já měla děcka taky bezzubé a v klidu dávaly jak rohlík, tak chleba, ono to asi opravdu bude o tvém ustarání 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.4.16 16:53
@Nafrněná píše:

u nás stokrát a jednou potvrzeno :lol:

• Citovat
  • Upravit
965
26.4.16 17:23

A co jí prostě říct, že se jídlem dusí? Jinak moje sestra má dcerku, která byla schopna se čímkoliv udávit do víc jak tří let, a to měla zuby všechny. Neustále pod dozorem, hrozný. Taky jí to v rodině nikdo nechtěl věřit, než to viděli na vlastní oči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.4.16 17:37

Ale ono to neni poprve. Co je mala na svete ma plno reci. A s tim rohlikem uz je to ponekolikate. Vzdy kdyz reknu ze ji ho nedam, ze s ebojim ze se bude dusit, tak se tak uz zacne tlamit, jako ze sme snad na hlavu.
Jendou me ignorovala a dala ji tvrdej pernik, ze to pry jen bude „zuzlat“ jasny ze to ukousla a zacala se dusit. Ale aby prestala rejpat s jejim milovanym „rohlikem“ to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová