Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Svagrova ma dve deti z toho jendo skoro dospele a neodposti si vzdy rict svuj nazor na to co a jak delam nebo davam male.
Jeden s poslednich prikladu co me stve, je ze mala ma 13 mesicu a ma jen 5 zubu, dava si do pusy velka sousta a pak se skoro dusi. Svagrova s eporad divi proc ji jako nedam cely rohlik kdzy uz treba 8 mesicni rohlik dlabou. No tak sou asi sikovnejsi nebo jejich mamy nejsou tak ustarany, ale ja se proste bojim, ze by se tim zacala dusit, tak dokud si nebudu jista tak ji rposte cely rohlik davat nebudu.
@KarlaNim to tě chválím, rohlík dávají matinky, co chtěj mít od dítěte trochu klid. Já taky nedávala, rohlík je jak lepidlo a když zaskočí, už moc dělat nejde. S*R na ní
ty jsi její máma, záleží jenom na tobě..
No nezlob se, ale musela jsem to přečíst 2×… je to děsně napsaný.
Kašli na ni, je to tvoje dítě, tvoje starost. Odsekla bych jí, že rohlík nedám ani 5leté, páč je průmyslový hnus z bílé mouky… ![]()
Příspěvek upraven 26.04.16 v 16:13
Kašli na ni… Naší 15 měsíční dáváme kousíčky rohlíku s Lučinou přímo do pusinky. Celý rohlík bych ji do ruky zatím nedala, jsme " po generace" takové dávivé ![]()
Nevim proc te to stve..ji vsechno odkyvej at ma radost a druhym uchem to pust ven..kdyz uz ji nechces nebo neumis na rovinu rict at si sve rady necha pro sebe, ze o ne nestojis a ze ona uz si sve deti vychovaka, tak at ty tvoje necha na tobe ![]()
@Nafrněná píše:
Víš, kdo je horší než tchyně? manželova sestra…
blbost
mám super švagrovou, bez ní bych se na to už…
Ano, někdy je manželova sestra horší než nějaká tchýně. Je to tvoje dítě, tak si to dělej po svým, a nenech se rozhodit „chytrými radami“ švagrové.
@mojmira píše:
blbostmám super švagrovou, bez ní bych se na to už…
tak výjimka potvrzuje pravidlo, já mám zase fajn tchyni ![]()
@Nafrněná píše:
tak výjimka potvrzuje pravidlo, já mám zase fajn tchyni
mám štěstí, i tchyni jsem měla suprovou ![]()
Tak se tě zeptala, proč nedavas rohlík… nějak na tom nevidím důvod k tomu, aby tě stvala
co třeba za vším hned nevidět problém ![]()
@KarlaNim a copak žmoulání je o zubech? Já měla děcka taky bezzubé a v klidu dávaly jak rohlík, tak chleba, ono to asi opravdu bude o tvém ustarání ![]()
@Nafrněná píše:
Víš, kdo je horší než tchyně? manželova sestra…
u nás stokrát a jednou potvrzeno ![]()
A co jí prostě říct, že se jídlem dusí? Jinak moje sestra má dcerku, která byla schopna se čímkoliv udávit do víc jak tří let, a to měla zuby všechny. Neustále pod dozorem, hrozný. Taky jí to v rodině nikdo nechtěl věřit, než to viděli na vlastní oči ![]()
Ale ono to neni poprve. Co je mala na svete ma plno reci. A s tim rohlikem uz je to ponekolikate. Vzdy kdyz reknu ze ji ho nedam, ze s ebojim ze se bude dusit, tak se tak uz zacne tlamit, jako ze sme snad na hlavu.
Jendou me ignorovala a dala ji tvrdej pernik, ze to pry jen bude „zuzlat“ jasny ze to ukousla a zacala se dusit. Ale aby prestala rejpat s jejim milovanym „rohlikem“ to ne