Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zacni pozvolna, urcite ne s temi vahami, cos koncila. U me to naskoceni do jakztakz standardni vykonnosti trva asi mesic, kdyz sportuju (delam jiny sport) 2-3× tydne. Svalova pamet funguje dobre, jen se ji musi dat par tydnu cas.
Dobre tak jo, jenom jakoby jestli ty svaly nejsou už zvyklé na ty váhy a jestli porostou po ty pauze, jestli muzu vypadat jako predtim, i když teď pojedu váhy který proste uzvednu(menší), tak jestli se k tomu dopracuju, nebo mám menit cviky abych ty svaly sokovala? ja za jak dlouho jde videt cca výsledek? @Afrikana
No, jen uber vahy. Po delsi pauze bych se rozhodne nesnazila svaly nejak sokovat.
Naopak. Ted pro ne bude sok uz to, ze zase cvici. ![]()
Já byla v posilovne podruhé a na podruhé mě už nic neboli na druhy den
tak asi to šok pro ne nebyl @Lenka_Hal
@Anonymní píše:
Já byla v posilovne podruhé a na podruhé mě už nic neboli na druhy dentak asi to šok pro ne nebyl @Lenka_Hal
Tak si uz pridej. Zase na druhou stranu, pokud me z posilovny ale vubec nic neboli, tak to beru, ze jsem se flakala. Sok pro svaly si uz predstavuju jinak. Ja si kdysi prehnanou namahou natrhla sval.
No prave já i když si přidám a dam do toho vsechno boli to, jedu do selhání tak i tak na druhy den nic, jedine když tam jdu jednou za týden tak už trochu něco citim, premyslim ze tam budu chodit jednou za dva tydny @Lenka_Hal
Tak to mas ponekud zvlastni reakce tela. Z ceho teda mivas namozene svaly???
Ovsem, resit to tim, ze budes delat delsi pauzy mezi cvicenim, neni uricte reseni.
No už nemam žádné bolesti no, tak nvim jak to vyresit tebe něco napada? Nebo ze bych třeba na dva roky s posilovnou sekla aby si telo úplně odvyklo?.. @Lenka_Hal
Já jsem prave někde cetla ze to tak někdo děla no, a svaly mě boli jenom po delší pauze, takže někdy je méně asi více@Lenka_Hal
Ahoj, predpokladam, ze tahle diskuze tu ještě nebyla, chtela bych se jenom zeptat, jestli svalová paměť vážně funguje, chodila jsem do posilovny asi 4 měsíce, pak jsem musela na 3 měsíce prestat, zhubla jsem asi 2 kila, teď se chci vrátit, ale nevim, jestli nemam změnit cviky a td..jestli na to svaly už nejsou zvyklé nebo něco takoveho..nebo mám normálně tahat to predtim a i tak to neberu zpatky? dekuju za odpoved předem