Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, mě se teď tak ulevilo. Budu moct zaplatit poplatek za obřad na zámku 5200 a 1500 za hostinu a i udělat jarní nákupy. Vrátí se nám korunky z daní.
Ahojda holky, mohu se k vám přidat? Svatbu plánujeme tento rok. čekám až mi napíší volné termíny a jeden si vybereme ![]()
Holky takhle když je tu otevřená skupiny, tak nejde nějak napsat na nástěnku, třeba kdo kdy tu svatbu má a tak že? ![]()
jak je nás tu víc, tak se už v tom moc neorientuju ![]()
@Miškynka určitě můžeš ![]()
Ahoj holky, já jsem fakt nadšená, právě jsem volala farářovi, který nás má oddávat a 13.7.2013 tam nikoho nemá. Už jsem tomu nevěřila, protože tento termín má dost lidí, ale naštěstí pro nás dva, kostel už moc lidí nebere… ![]()
Nebylo by marně udělat uzavřenou diskuzi, i tak mám někdy strach aby mi tady necumakoval někdo kdo bude na svatbě, proto tu spoustu věci nenapisu ![]()
Já jsem pro, my to zatím tajíme, tak mě doufám, nikdo ještě neodhalil ![]()
Klidně se může uzavřená udělat, jen kdo se toho chopí?
@Miškynka vítej ![]()
@Ivulenka ano ano to je krásné datum, také ho máme ![]()
@Bunnies píše:
Holky, mě se teď tak ulevilo. Budu moct zaplatit poplatek za obřad na zámku 5200 a 1500 za hostinu a i udělat jarní nákupy. Vrátí se nám korunky z daní.
@catherine100 píše:
Já to neumím, takže je to na vás dámy
Holky, kdy budete posílat pozvánky? Mám je připravené a tak si říkám, že bych je mohla poslat…
@Bunnies já je posílat nebudu, chceme každého pozvat osobně…tím, že bude mít prcek narozeniny se nám hezky všichni sejdou
a bude to pro ně překvápko ![]()
@Bunnies Budeme je rozvážet osobně asi 3 týdny před svatbou i s koláčky, jen asi 3 ks budem posílat ale všichni o svatbě vědí tak není potřeba velký předstih ![]()
My je budeme taky rozvážet… většinu máme blízko, budem posílat jen asi 2… Ale všichni už o tom budu vědět předem takže 2 nebo 3 týdny předem…