Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
24.1.13 15:07

@marinka5 Jasně vítám tě Tak už mám další bod ze seznamu hotový dnes jsem objednala svatební oznámení s pozvánkami ke stolů. Teď se musím zaměřit na ty šaty a v sobotu jdeme do restaurace kde chceme mít oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
24.1.13 15:08

@Iveta2012 děkuji za přivítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.1.13 15:38

Já jsem si včera dělala seznam toho, co už mám a co mi ještě chybí. Něja jsem si myslela, že jsme toho už hodně sfoukli, ale ten seznam mě trochu vyděsil.
Mám dotaz, budete se u dodavatelů spoléhat na ústní dohody nebo si necháte předem podepsat objednávky? Já mám nějaké zkušenosti s pořádáním akcí a hodně jsem si pročítala zkušenosti nevěst na beremese a asi budu chtít ty podpisy. Aby bylo předem jasný, co si objednávám a kolik za to zaplatím. Potom už bych se s nimi asi těžko dohadovala. Takhle to budu mít aspoň písemě. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.1.13 15:58

Jé, takové pěkně datum, já už chci taky! Jistě že se můžeš přidat, vítáni jsou všichni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.1.13 16:05

@Housa na všechno bych chtěla podepsanou závaznou objednávku…člověk nikdy neví… :nevim:
ale my to budeme mít v restauraci, tak to neřeším…

jinak já mám objednaný obleček pro synka, no a toť vše, nějak se mi do toho nechce, furt si říkám, že mám dost času :lol:…kecám a ještě zamluvenou radnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.1.13 16:11

@Housa ahoj, já si to určitě nechám všechno podepsat, už jsem se několikrát spoléhala na ústní dohodu a pak byla nemile překvapena, takže za mě určitě podepsat. Ale přemýšlím, jak s výzdobou stolů, jestli aranžérku, personál restaurace nebo vyzdobím tabuli sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.1.13 16:13

@Verunka93 Já jsem si dekoraci koupila sama a nechám to na personálu, aby mi to naaranžovali já myslím, že budu mít na starost víc věcí tak to přenechám zkušenějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
24.1.13 17:15

@Verunka93 já si taky výzdobu koupím a nechám na lidech co mi budou dělat catering..

a co prstýnky? co se vm líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.1.13 17:25

Já to udělám stejně jako Iveta. Svatba bude fuchsiová, je to má oblíbená barva. Tak koupím nějakou organzu na prostředek stolu, ubrousky a do obyčejných váz z Ikea (půjčí mi je kamarádka, má je schované ze své svatby) dám tulipány v této barvě.
Pokud se vzmůžu, budu vyrábět takové ty pom poms (nebo jak se to jmenuje).

Prstýnky jsme objednali na svatebním veletrhu ve zlatnitcí Rýdl.

Neporadíte, kde koupit šaty na družičku? Vel. 128 a 74. Díky za tipy na bílé nebo fuchsiové šatky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
24.1.13 17:28

Ahoj holky, tak se přidávám, jestli můžu :-) Svatbu budeme mít zřejmě 6.7.2013, místo předběžně zamluvené, dle mého názoru krásný rodinný pension - statek :-) Prstýnky, šaty, oznámení atd. na to vše se vrhneme teď v únoru až nám přijede malou hlídat moje mamka, přeci jen s 18ti měsíčním prckem se v klidu těžko něco vybírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
24.1.13 17:29

@Housa kamarádka koupila krásné přes e-bay z číny za 300kč i s poštou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.1.13 17:42

Díky za tip, hned jak malá usne, tak začnu hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.1.13 17:43

To je zajímavé, ale já nějak na tom e-bay neumím nakupovat a to umím dobře anglicky, ale stejně nemám k tomu nějak důvěru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.1.13 19:12

@Housa jo, fuchsiová, parádní :) mě by se líbila ještě fialová švestková. Hlavně ne ta světlouká fialová. V Ikee by neměly být ale ani ty vázy tak
drahé, ne? Já jen že když nemám nikoho, kdo by mi je půjčil… :D
Prstýnky chci jednoduché, zlaté, maximálně kombinaci bílého a žlutého zlata ale s převahou toho žlutého a s nějakým zirkonem. A půlčočku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.1.13 19:17
@Verunka93 píše:
@Housa jo, fuchsiová, parádní :) mě by se líbila ještě fialová švestková. Hlavně ne ta světlouká fialová. V Ikee by neměly být ale ani ty vázy tak
drahé, ne? Já jen že když nemám nikoho, kdo by mi je půjčil… :D
Prstýnky chci jednoduché, zlaté, maximálně kombinaci bílého a žlutého zlata ale s převahou toho žlutého a s nějakým zirkonem. A půlčočku. :D

já budu mít tyhle: http://www.ikea.com/…ts/37067100/ potřebuju jich jen pár, cca 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný