Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky a jste registrované na beremese.cz? Tam se diskutuje snad o všem na různá témata, tak si myslím, že info o cenách apod. by šlo dobře vyzkoumat tam ![]()
@ivulk tak 3 tis? zalezi z ceho chceš mít svoji kytici a jak narocnou vyzdobu budeš volit na stoli ![]()
@Dreezy nejsem ale nakukuju tam
už je listopad to hrozně letí ![]()
Ahojky holky, tak já se taky hlásím do klubu…jsem zoufalá a v koncích
Chceme se vzít příští rok srpen- září ale máme zádrhel už jen na místě…:D
@Lucik pucik Ahoj, my to máme stejně.. taky nevíme ještě vůbec nic a svatbu plánujeme na srpen
Ale uvažujeme nad tímto http://www.svatby-blansko.cz/…retum-krtiny ![]()
Ahojky, taky se přidavám ke skupině. Plánujeme se vzít přiští rok tak na podzim, to je zatím jedine co máme
říkám si, že je ještě čas, ale nevíme vůbec místo, vlastně vůbec nic ![]()
My plánujeme svatbu na přelomu února/března. Chtěli jsme taky až na jaře, ale koncem května se nám narodí první děťátko, tak jsme to museli trošku uspíšit. Problém je s obřadem, protože v zimě nás jen tak někde neoddají. Uvažujeme o zámku ve Slavkově nebo Bučovicích.
Na úřadech musejí oddat, ale jsou místa, kde v zimě kvůli obřadu nezatopí. Třeba na některých zámcích. Koukala jsem se na Slavkov u Brna, svatební obřady jsou možné až od 1.3.
Holky, a jak řešíte šaty? kupujete, pujčujete nebo nechate si šít?? ![]()
Snad se mohu přidat my se původně chtěli brát 14.2.2014 nyní jsme se shodli bud´13.4. a nebo 13.6.Láká mě ta 13ka.
@VercaV píše:
Holky, a jak řešíte šaty? kupujete, pujčujete nebo nechate si šít??
Já hodlám kupovat ale možná že si jen pujčím. Ale myslím že je lepší koupit a pka prodat třeba a nebo schovat ![]()
@ardnas3 Taky se mi moc líbil ten pátek
Ale my už to letos asi nestihnem, leda bychom se dost hecli
Nu, kdo ví
Už tak se mé představy oproti původním dost posunuli, přece jen s prckem už to bude jiné ![]()
Ja mám v patek v srpnu..holky blíží se to závratnou rychlostí… Chtěla bych TM. Modré střevíce s nízkým podpadkem a zatím to vypadá, že asi neexistují ![]()
@Peczka A kde to budeš nakonec mít?
14.6. je opravdu oblíbené datum
My to měli původně proto, že by to byl rok od žádosti ![]()