Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teeeri Ahááá
Nu jo, já takový bezelstný člověk, by mě to ani nenapadlo
Stejně mám v plánu tak víno a pivo pro všechny, víno pokud možno z vlastních zásob, a tvrdé, ať si každý platí sám.
@hrdlickovam Blažejovice jsou krásné, taky o nich tak trochu přemýšlím. Ale tak vysoký rozpočet asi mít nebudu
Uvidím, jak se s nimi bude dát domluvit.
@Dreezy Ja s nima o cene jeste nemluvila, takže pokud to bude nějak moc, tak to vidím u táty na zahrade:( no proste nejdriv odrodim a pak je na rade tohle:) ja si furt ale říkám, ze to, co investujem do svatby se nám snad vrati od hostu na tu svatební cestu, takze mi těch peněz je hned o trosku min líto ![]()
@hrdlickovam
u nás je blbé, že máme rodinu na dvě strany republiky a je třeba je ubytovat.. Chjo ![]()
Taky plánuju na příští rok svatbu, chtěla bych v červnu, tak snad nám to vyjde. Neplánujete založit soukromou skupinu? U nás zatím potají kdyby to náhodou neklaplo
P.
O soukromé pomalu přemýšlím
Aspoň by tam mohl být i přehled kdo kdy a kde
a případně odkaz na inspirační profil na beremese ![]()
Tak až ji založíte, tak se ráda přidám, tam nebudu muset být inkognito
P.
Tak my jelikož máme velkou rodinu a hodně přátel počítáme tak se 100 hosty..musíme hodně šetři
t…viděla bych to tak na 100tis
hlavní problém je, že nemám ponětí kde uspořádat tu večerní oslavu…v nějakém podniku to bude zbytečně drahé, ideální by bylo nějaké místo, kde si všechno uděláme sami, jenže těch tu na praze východ moc neznám ![]()
@Dreezy no jo, tak to už se finančně projeví. Mě na těch Blažejovicích přijde vtipný, že se tam lidi můžou ubytovat ve stanech, co tam maj na zahradě. to mi přijde takový správně romantický:) ale je jasný, že takovou babičku tam těžko uložim..
Jééé už existuje diskuze svatba 2014
chvíli jsme sledovala diskuzi svatba 2013, ale tam byly holky ohodně popředu s plány přede mnou, tak tady bych mohla být tak „na stejno“
Máme vybráno datum 12.4.2014 někde v Moravskoslezském kraji, ale více zatím nemáme ani zajištěno ani naplánováno
My se taky musíme hodně krotit, chtěla bych se vlízt do 30ti tisíc. Něco málo už mám, ale ještě hodně toho chybí, navíc si chci dělat vše co půjde sama, takže nejdražší položky budou foťák, pak bysme chtěli na zámku, oblek toho mýho a asi hostina, ale nechtěla bych alkohol, stejně bude většina řídících. Taky mám problém s tím, kde uspořádat hostinu a zábavu. Zahradu sice velkou máme, ale je neupravená, všude samý hrbol, tak aby se tam někdo nepřerazil. P.
@hrdlickovam Jinak z těch Blažejovic hned odepisují, komunikace parádní a i pěkná kalkualačka. S těmi stany je to fajn, ale přímo v objektu jsou asi jen 3 pokoje, pak jsou nějaké penziony poblíž. Ty podsadové stany jsou v ceně a vlastní stany zdarma
Jako kamarády do stanů klidně
Ale příbuzenstva je přeci také jen dost :-/ Tak nevím, váhám a počítám…
Taky plánujeme svatbu na 2014,snažíme se dohodnout datum. Nám by se líbilo vzít se v září, ale moje rodina nám to dost bojkotuje. Matka tvrdí, že pokud se budeme brát v září tak na svatbu nepůjde :/
Fotografa máme domluvenýho, šaty a oblek taky, chceme dj a ten už je taky vybraný. Tak už zbývá jen obědnat sál, občerstvení.
Hostů bude cca 100.