Svědectví pro policii a moje anonymita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15179
5.1.20 14:10

U nás kdysi taky zvonili policajti a vyptavali se na souseda. (nejspíš prodával trávu) a bohužel vše co sme řekli se mu stejně doneslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
5.1.20 14:11

A čeho se bojíš? :think: Řekla jsi snad pravdu. Co na tom, že sousedka zjistí, jak vnímáš její chování? Svědčila jsem takto vícekrát, z toho 2× proti zlodějům jako jedna z poškozených, na toho posledního byla před odsouzením uvalena dokonce vazba. Nikdy se mi nikdo nepřišel mstít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
11.7.20 12:04

Kdo může nahlížet do spisu?

Ahojte, chci se zeptat, jestli tady někdo víte, kdo má právo nahlížet do spisu na policii. Přítel podal trestní oznámení pro podvod na jeho bývalého kamaráda a člověk, který v tom také figuruje tvrdí, že si četl přítelovu výpověď na policii. Přijde mi to divný, dyť by podle toho mohl obviněný upravit svojí výpověď :think: nevíte někdo zda na to má někdo právo když případ ještě není uzavřený? Jen podotknu, že policistka je známá obviněného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
11.7.20 12:06
@MKSP píše:
Ahojte, chci se zeptat, jestli tady někdo víte, kdo má právo nahlížet do spisu na policii. Přítel podal trestní oznámení pro podvod na jeho bývalého kamaráda a člověk, který v tom také figuruje tvrdí, že si četl přítelovu výpověď na policii. Přijde mi to divný, dyť by podle toho mohl obviněný upravit svojí výpověď :think: nevíte někdo zda na to má někdo právo když případ ještě není uzavřený? Jen podotknu, že policistka je známá obviněného.

Nesmyslne mi to neprijde. Pri autonehode daval spravni organ vinikovi take nahlednout do spisu behem vysetrovani, zatimco my jsme nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.7.20 09:05
@MKSP píše:

A kdo je „člověk, který v tom taky figuruje“? Jiný obviněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
13.7.20 15:02

@Bábrdl nene pouze svědek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie