Syn a jeho přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
30.12.21 20:10

Z úvodního dotazu mi nevyplynulo, z čeho má zakladatelka vlastně strach. Z toho, že u syna v pokoji / u nich v bytě bude spát přítelkyně, nebo že by syn s ní mohl mít sex (jak tu většina lidí reaguje)? Mně přijde super, že se Vás přišel zeptat, třeba opravdu jen jde o přespání, třeba jen tulení a mazlení, je otázka, jak daleko v intimnostech došli, ale je možné, že spolu jen chtějí trávit společný čas. Nevím, jak máte uspořádaný byt či dům, nakolik budou mladí mít absolutní soukromí, ale pokud bydlíte ve standardním bytě, tak se s dívčinou potkáte v koupelně, v kuchyni u snídaně apod., takže úplně izolovaní asi nebudou a nějakou rámcovou kontrolu nad jejich chováním mít budete ;). Spíše je otázka, jestli Vám obecně nevadí přítomnost cizí osoby v bytě, mí rodiče si třeba běžně zvali své známé (a bylo normální, že třeba mámina kamarádka spala u mě v pokoji a já musela spát na matraci u bratra v pokoji), ale když jsem si na VŠ pozvala na noc kamarádku já, nemohli mi to zapomenout, co jsem si to dovolila zvát do JEJICH bytu cizí osobu. Beru-li to podle sebe, tak bych to přespání povolila, i proto, že na tom synovi očividně hodně záleží a je to pro něj důležité. Třeba to i prolomí ledy a budete moct probrat témata, která Vás jako rodiče trápí. (Pamatuji si, jak jsme jako skauti kolem 18 let jeli na tábor přes celou republiku a kamarádce tatínek při odjezdu kladl na srdce „hlavně bezpečný sex!“ Ona to tehdy nesla poměrně těžce a s rozpaky, protože chlapce neměla a nic takového jako sex ji ani nenapadlo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
30.12.21 20:13

🤣 🤣. Vsak je mu 19, tak jako co resis?

Neni to uz zadne dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.12.21 20:18
@Miroslava123 píše:
Ahoj, mám problémy se synem. Je mu 19 let, všechno zvládá, učí se dobře, všechno, dělá sport, vše mu jde, ale jde o to, že je hodně uzavřený. Má teď první holku a rád by ji pozval k nám. Minulý týden už jsme ji viděli, je to moc pěkná a šikovná holka a moc mu to přejeme, ale on by to chtěl tak, aby u nás mohla přespat. Nevíme s manželem, jestli mu to máme povolit, pořád si říkáme, že je na to ještě moc mladý, půjde na vysokou, a děti teď nee, byl navíc vždy hodně uzavřený a mluvit s ním o takových věcech moc nešlo.
Byli jsme vždycky spíš přísnější, je to naše jediné dítě a on k nám nemá teď tu potřebnou důvěru. Je to vidět, že ho to taky trápí, pořád na ni myslí, kudy chodí a my nevíme, co s tím. Děkuji.

Je mu 19. Je dospělý. Ocenila bych, že si ji chce vzít domů. A ne někam jinam, abyste to nevěděli. Případně početí, to se stane ve vteřině a opravdu klidně úplně jinde než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.12.21 20:21

Chci mít sex až po svatbě. Dobře tak mi zavolej až se vdáš :mrgreen:
Se divím že vám ještě neutekl z domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.12.21 20:29

Myslím, že sex už měli všude, jen ten děcák ještě na seznamu odrškrtnutý nebyl.

Můžu mluvit jen za sebe, že já bych tam holčinu spát nechala. Myslím, že to s ní bere vážně, jinak by vás o to nežádal a tím, že mu zakážete pozvat ji na noc k vám, mu ji z hlavy nevyženete. Můžete dohodnout třeba přespávání z pátka na sobotu…to se učit stejně nebude :nevim:

V opačném případě je větší pravděpodobnost, že se na školu vybodne jen proto, aby mohl platit podnájem a bydlet s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.12.21 20:32

Mně osobně by nevadilo, že spolu spí, ale vadilo by mi, že budu poslouchat, jak syn šu. ká za zdí. Je to divnej pocit. Já třeba nevím, jak ostatní, ale já jsem nikdy na přespávací návštěvě nesexovala. Připadá mi to divný a ani bych si to neužila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 20:39

Mi to prijde jako troll. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.21 20:40

Vše, vše je super a zalité sluncem u kluka. Jen si našel kudlanku sexu chtivou🤣. Zavři ho doma do pokoje a rok minimálně nepouštěj.
Proboha. Je to dospělý chlap. Co řešíš? Jestli to není provokace trolla. Tak jste oba rodiče minimálně 100 let za opicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.12.21 20:45

Nechte ho bejt v jeho 19, je dospělej, vy už jste svoji práci (ne)odvedli tím, že k vám nemá důvěru. To by mě jako rodiče trápilo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.21 20:48
@Anonymní píše:
Naopak. Bylo mi 26 let, po vysoké. Rok 2006. Manžel nebyl můj první. Jen jsem je holt netahala domů. Ale mám i věřící kamarádky, kde byl sex opravdu až po svatbě. V těchto letech. Žádné dvacet a více let zpět.
Nevím, kde žiješ. Taky bývalo.
Když si vybavím moje a sestry spolužačky a kamarádky. Které patří do hodně věřících rodin. Část vdaných do 20r., část později a všechny musely do chomoutu. Nebyl sex až po svatbě 8).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.21 20:52

@Miroslava123 twl.. je mu 19, je dospělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.12.21 21:05

Ježíš to je zase zpátečnické chování. Kdybyste byli co k čemu rodiče, tak ho poučíte o tom co je třeba a případně doma nastavíte pravidla o tom co je v rámci hluku přijatelné a co už ne. Snad jste nevychovali pako, aby zbouchnul první frndu na kterou napadne. Já měla s manželem proshukán už dobrý rok než jsme se dostali vůbec někam do postele… Moje máma se mnou šla pro HA, poučila mě o pohlavních chorobách a přidala poučku o tom, že když se nechám zbouchnout, tak ona se o to starat nebude… Tím jsme skončili. A jak škemrala, když mi bylo 30cet, že už by chtěla vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:15

Dovolit??? A co říkáte na to že spousta 19letych už doma ani nebydlí, tudíž jim prespavani návštěv nikdo nedovoluje, když už pracujou nebo když odejdou na VŠ? Já v 19 šla na kolej a samozřejmě si tam dělala co chtěla a spala s kým chtěla. Nebo byste mu to chtěli povolovat nebo zakazovat i na dálku nebo jak :D? Bydlí ještě u vás, pokoj je jeho, je slušné samozřejmě návštěvu ohlásit a neměl by tam být průchoďák, ale povolování mi přijde úplně mimo.

• Citovat
  • Upravit
2085
30.12.21 21:16

Váš dospělý syn vás pouze žádá, zda by u vás mohla přítelkyně přespat. Nic víc. Proč by jí hned měl dělat děti? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
30.12.21 21:21
@Lelanda99 píše:
Je mu 19 let, ne 15. Co jsi dělala ty v 19? Nevím, co je špatného na tom, aby tam přespala. Chudák kluk, dejte mu trochu volnosti, jinak se vám pak může vzbouřit tak, že budete civět jak sovy. Pokud ve vás nemá důvěru, tak je to blbý. Ale to jste pohnojili vy. Tak mu věřte, dodejte potřebnou volnost a uvidíte.

No já si hned říkala, jestli on není takový zakřiknutý a introvertní právě protože ho rodiče celoživotně až moc řídí a dělají si o něj přehnané obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí