Syn ADHD je agresivní,zlý a neposlouchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.18 07:41

Mám dlouholeté zkušenosti s dětmi s ADHD a nejsem si jistá, že se u vašeho syna jedná jen o to. 1000 doktorů = 1000 názorů a bohužel tak to je i u psychiatrů, takže já být vámi bych hned nedala na první názor. Znám lidi, co mají děti, kterým ADHD diagnostikovali a brali několik let léky, pak se zjistilo, že ADHD vůbec neměli.
Zajděte ještě jinam. Co hodně pomáhá u dětí trpících agresivitou, tak bojové sporty. Syn známé se často rval i doma byl agresivní, samé konflikty a byl z toho moc nešťastný. Známá ho dala na bojové umění a během krátké doby se účastnil i mistrovství ČR, což je pokrok, naučil se agresy ovládat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.1.18 20:10

@Ano Andromeda ráda bych dala syna do kroužku bojového umění, problém je, že neuznává autoritu a bojím se problémů s trenérem????Děkuji za tip. Synovci bude šest tak se pozeptám a třeba od září to dá ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.1.18 20:20
@dajka16 píše:
@Ano Andromeda ráda bych dala syna do kroužku bojového umění, problém je, že neuznává autoritu a bojím se problémů s trenérem????Děkuji za tip. Synovci bude šest tak se pozeptám a třeba od září to dá ????

proč zrovna bojové umění? to není moc dobrý nápad
pro děti s ADHD je naopak lepší nějaký kolektivní sport který by je bavil aby se naučily spolupracovat, pravidla kolektivu a příčinu + následek - jiná autorita než rodiče + škola kde platí pravidla
vím o čem mluvím - mám syna ADHD zkoušeli jsme judo - nebylo to dobrý ted je na fotbale a super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 20:27

@jdukolem Můžu se zeptat, jak třeba reaguje, když někdo jinej dá třeba gól? Ten můj vzteklík se hroutí, i když prohraje v prší. Já teda taky chci, aby hodně sportoval, ale mě přijde, že ve všech sportech naráží na lepší/horší… on to vůbec neumí zvládat a obě psycholožky i paní z PPP mi řekly, že je to běh na hooodně dlouhou trať a že nemám mít velká očekávání. Je to prý povahový rys.
Anonym kvůli synovi, díky

• Citovat
  • Upravit
49159
18.1.18 20:37
@Anonymní píše:
@jdukolem Můžu se zeptat, jak třeba reaguje, když někdo jinej dá třeba gól? Ten můj vzteklík se hroutí, i když prohraje v prší. Já teda taky chci, aby hodně sportoval, ale mě přijde, že ve všech sportech naráží na lepší/horší… on to vůbec neumí zvládat a obě psycholožky i paní z PPP mi řekly, že je to běh na hooodně dlouhou trať a že nemám mít velká očekávání. Je to prý povahový rys.
Anonym kvůli synovi, díky

to víš že těžce, ale o tom to je my s ním doma hrajeme často hodně moc a vůbec ho nešetříme a zkraje byla vyhozená figurka v člověče nezlob se o půlhodinovém záchvatu a rozmetání celé hry.. no tak se uklidnil musel to posbírat a ted už prohrává nerad ale unese to.. je to o čase o nácviku a tom, že je to občas na hlavu.. spojit si, že sport je takový, hra je hra, že život je takový, že nejde vše jen jak bychom chtěli ale musíme se naučit zvládnout i to co přijde.. a snadný to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
23.1.18 08:23

Prosím je tu někdo z Kroměříže? A jak probíhá vyšetření u psychiatra? Jsme objednání do Zlína. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová