Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JensonB píše:
Cetla jsem zakladatelku, ale ten tvuj prispevek, co jsi napsala, mi nedal. Vytrhla sis z kontextu, co jsi potrebovala, a totalne prekroutila.
ona nepsala že starší syn dal tomhle přes pusu? ona nnepsala že musela manžela odtáhnout od vrat jinak byto špatně dopadlo? ona nepsala že slečna se jí znechutila protože nechce spát se synáčkem? ona nepsala že jsou to pánbíčkáři a ted je to najednou sekta?
@Anonymní píše:
Ne tady nejde o to, že nechtěla sex, tady jde o to, že se kvůli tomu s ním rozejde, pak se ozve jakoby nic a chce svatbu, to není úplně běžné. Já teda nevím, ale on je prostě normální zdravej kluk a jestli ji to vadí, má ho nechat být, ne mu motat hlavu svatbou, proto se lidi neberou. Kdyby se nějak usmirili, domluvili, vyříkali si to, dobře, maji se rádi, ale, že hned přijde se svatbou, to by mě nenapadlo a už vůbec, že ten náš moula potom skočí jak slepice po flusu.
Ty jsi četla celou komunikaci mezi nima? Podle mě se rozešli protože on zašel daleko jí to nebylo příjemné. Pohádali se rozešli se. Třeba by ona s ním byla i bez svatby, ale i bez toho sexu to mu, ale nestačí. A třeba se mu ozvala ne aby si ji vzal, ale protože se jí to rozleželo a miluje ho a chtěla to vyřešit tak to vyřešili.
@ka2ka píše:
ona nepsala že starší syn dal tomhle přes pusu? ona nnepsala že musela manžela odtáhnout od vrat jinak byto špatně dopadlo? ona nepsala že slečna se jí znechutila protože nechce spát se synáčkem? ona nepsala že jsou to pánbíčkáři a ted je to najednou sekta?@ka2ka píše:
ona nepsala že starší syn dal tomhle přes pusu? ona nnepsala že musela manžela odtáhnout od vrat jinak byto špatně dopadlo? ona nepsala že slečna se jí znechutila protože nechce spát se synáčkem? ona nepsala že jsou to pánbíčkáři a ted je to najednou sekta?Ne, fakt to takhle, jak to ty prezentujes, nenapsala. Ani situaci se starsim synem, ani znechuceni nad holkou, protoze nechce spat s mladsim synem, z manzela ji delas nasilnika bijiciho druhe lidi, rodina pritelkyne klidne sekta byt muze. Schvalne pises tak, abya shodila zakladatelku. Ale ja se s tebou do dalsich argumentacnich trenic uz poustet nebudu, jelikoz vidim, kam by to vedlo. Jen jsem mela potrebu zareagovat na ten tvuj puvodni prispevek.
@Anonymní píše:
My celou dobu nevěděli, že je věřící, já už jsem to psala v úvodu, mysleli jsme si, že je tichá, stydlivá, že má přísné rodiče, ale ne, že je v tom víra. Ona nechtěla, aby nám to řekl, z něho to vylezlo, když se rozešli a ani on sám to že začátku nevěděl, je taky trochu stydlín, nejspíše se ze začátku jen oťukávali a ona mu to řekla, až nějak po půl roce kdy zdravému klukovi prestavalo stačit vidění za ruce. Sama to přiznala. A připadá ti jako podpora, to, že u nás můžou žít a studovat, ale bez svatby, to je málo? Opravdu bych tě chtěla vidět.
Zakladatelko, co je to prosím za víru?
@ka2ka
Tak starší bratr na něho, ale vyjel pravém. Důvodem napadení bylo urážení, že je starší ostuda rodiny a bůh ví co dalšího. Jen kvůli tomu, že je gay. A tyhle homofobní kecy má stejně nejspíš od ní
@Netopirek píše:
@ka2ka
Tak starší bratr na něho, ale vyjel pravém. Důvodem napadení bylo urážení, že je starší ostuda rodiny a bůh ví co dalšího. Jen kvůli tomu, že je gay. A tyhle homofobní kecy má stejně nejspíš od ní
ale ona neví že je gay
Viděla bych problém, jak ve věku, tak hlavně v tom, že jeden je z absolutně nevěřící rodiny a druhý z urputně věřící. Nebude to dělat dobrotu. ![]()
@Netopirek píše:
@ka2ka
Ten nejstarší není gay. A ona to neví, že má dalšího bratra gaye.
@Meredithx píše:
Ten nejstarší není gay. A ona to neví, že má dalšího bratra gaye.
Ona to ví, neřekla to doma. A ano nejstarší není gay, zastal se bratra, taky s tím nesouhlasím, nemají se co mlátit. My je nikdy nebili a samotné mi to vadí, ale když jsem četla jak ho tam urážel, vulgárně, tak se ani nedivím. Přitom brácha mu to vysvětloval moc pěkně, je mezi nima větší věkový rozdíl a kluci si nejmladšího brali na výlety, do Prahy na diskotéku s ním šli, ja jsem se ho v 15 bála pustit do Prahy do nějakého klubu, nezná to tam a měla jsem strach. Kluci s ním šli, vždycky se k němu chovali hezky a on ti samé. S orientací problém neměl. Abych se zastala slečny, nemyslím si, že ona ho proti nim navádí, spíše ho jen poprosila, aby to nkkde nezmiňoval, to ona ráda tento styl. No a náš mladej, aby zapůsobil, tak má homofóbní řeči. Takže i když to neschvaluji, zasloužil si to.
@Náměsíčná píše:
Ty jsi četla celou komunikaci mezi nima? Podle mě se rozešli protože on zašel daleko jí to nebylo příjemné. Pohádali se rozešli se. Třeba by ona s ním byla i bez svatby, ale i bez toho sexu to mu, ale nestačí. A třeba se mu ozvala ne aby si ji vzal, ale protože se jí to rozleželo a miluje ho a chtěla to vyřešit tak to vyřešili.
To ne, já u toho nebyla, to je pravda, možná to tak opravdu je, ale stejně se to dá řešit jinak, než hned svatbou, jestli se tak miluji, že je to na sňatek, tak tady mají zkoušku, jestli to vydrží.
@Anonymní píše:
Ne tady nejde o to, že nechtěla sex, tady jde o to, že se kvůli tomu s ním rozejde, pak se ozve jakoby nic a chce svatbu, to není úplně běžné. Já teda nevím, ale on je prostě normální zdravej kluk a jestli ji to vadí, má ho nechat být, ne mu motat hlavu svatbou, proto se lidi neberou. Kdyby se nějak usmirili, domluvili, vyříkali si to, dobře, maji se rádi, ale, že hned přijde se svatbou, to by mě nenapadlo a už vůbec, že ten náš moula potom skočí jak slepice po flusu.
Holka je věřící, z věřící rodiny. A ano, prostě to někdo tak má, že sex až po svatbě a je třeba to respektovat.
A vy jste se tedy při prvním setkání s rodinou zrovna dobře nepředvedli.
@Anonymní píše:
Ona to ví, neřekla to doma. A ano nejstarší není gay, zastal se bratra, taky s tím nesouhlasím, nemají se co mlátit. My je nikdy nebili a samotné mi to vadí, ale když jsem četla jak ho tam urážel, vulgárně, tak se ani nedivím. Přitom brácha mu to vysvětloval moc pěkně, je mezi nima větší věkový rozdíl a kluci si nejmladšího brali na výlety, do Prahy na diskotéku s ním šli, ja jsem se ho v 15 bála pustit do Prahy do nějakého klubu, nezná to tam a měla jsem strach. Kluci s ním šli, vždycky se k němu chovali hezky a on ti samé. S orientací problém neměl. Abych se zastala slečny, nemyslím si, že ona ho proti nim navádí, spíše ho jen poprosila, aby to nkkde nezmiňoval, to ona ráda tento styl. No a náš mladej, aby zapůsobil, tak má homofóbní řeči. Takže i když to neschvaluji, zasloužil si to.
Doma to nerekla, ptz by bylo coro moro, ze? Jako verici musim rict, ze vase situace se synem by me taky trapila. Desilo by me, ze se neznaji po sexstrance. Nenadelala bych nic, jen mu sdelila uskali.Je mozne, ze v zoufalstvi bych provarila jeji rodine, ze dalsi syn je gay, at se pak deje vule Bozi ![]()
@ka2ka píše:
ona nepsala že starší syn dal tomhle přes pusu? ona nnepsala že musela manžela odtáhnout od vrat jinak byto špatně dopadlo? ona nepsala že slečna se jí znechutila protože nechce spát se synáčkem? ona nepsala že jsou to pánbíčkáři a ted je to najednou sekta?
Prosimtě ovládej se trochu nebo si dej něco mokrýho na hlavu, diskuze neni o tobě a tvým poštěkávání na kdekoho tady. Totálně jsi akorát všechno překroutila, co ta zakladatelka napsala, já jsem nic takovýho, co tu blábolíš, nečetla. ![]()
@Sworley píše:
Prosimtě ovládej se trochu nebo si dej něco mokrýho na hlavu, diskuze neni o tobě a tvým poštěkávání na kdekoho tady. Totálně jsi akorát všechno překroutila, co ta zakladatelka napsala, já jsem nic takovýho, co tu blábolíš, nečetla.
@ka2ka píše:
ale ona neví že je gay
Ona ano. Ale její rodiče to nesmí vědět. To je jedna ze lží ke kterým jo ona nutí