Syn se chce ženit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
16.6.20 14:51
@ka2ka píše:
oni nejsou naštva na syna ale na slečnu že mu nerostáhla nohy a chce svatbu :nevim:

No to je pravda. :palec: nejdříve jí měla zakladatelka ráda a potom když nechtěla sex tak je ona ta špatná, nad tím jsem se taky pozastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
16.6.20 15:05
@Netopirek píše:
@lea79

Někdo tu kopíroval že zákona, že když jsou manželé, tak vyzyvovaci povinnost rodičů zaniká. A vzniká vyživovací povinnost manželů :think:

Takže jak?

Pokud jsou oba studující, tak trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
16.6.20 15:11
@Jdani píše:
No to je pravda. :palec: nejdříve jí měla zakladatelka ráda a potom když nechtěla sex tak je ona ta špatná, nad tím jsem se taky pozastavila.

Ja uplne kulila oci jak vsichni resej syna, ale co jeho rodice?! Co ze zakladatelky vypadlo za perly, to se jen tak nevidi. Holka kdyby ho mela rada, tak se vykasle na svou viru, se kterou vyrustala odmalicka, a roztahne nohy at je klid? To vazne? Manzel jede na prvni setkani s rodici a nez se staci privitat tak na nej vyjede a vulgarne ho ocastuje, nez ho zakl. odtahne… No to je pecka. Tady to nebude uplne objektivni popis situace zda se mi… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 15:29
@ka2ka píše:
oni nejsou naštva na syna ale na slečnu že mu nerostáhla nohy a chce svatbu :nevim:

To není pravda, do nedávna mi nevadila, ale nezlob se na mě rozešli se, kvůli tomu, že kluk ji chtěl sundat tričko, doma byl jak tělo bez duše, trápil se, slečna pískne a je vše zas zalité sluncem a hned svatba. Máš ty vůbec dítě? Chtěla by jsi tohle pro svoje dítě? Navážíš se tady do nás, jenže mi na rozdíl od druhé rodiny nesouhlasíme se svatbou, u nás se první dodělává škola. Oni dají holku cizímu klukovi kterého neznají, my ji alespoň trochu známe, oni ne a souhlasí se svatbou, jen proto, aby neporušili slib k té sektě. Pro nás je na prvním místě spokojenost dětí, když to tak necítím, nebudu je v tom podporovat. Nevadila by mi svatba jako taková, vadí mi ty okolnosti a ten důvod. Kolik ty si vychovala dětí? Já nevím jak u tebe, ale u nás to bylo s nejstarším tak, že se vyučil, založil firmu, celou tu dobu měl jeden vztah, který jsme podporovali od šestnácti let, pak se vzali, koupili si byt a až potom se jim narodily dvě děti. Školu vyšel v 18 a první dítě se mu narodilo ve 24,ted půjde do školy. Celých šest let s naši pomocí budovali, aby něco před dětmi měli. Teď staví barák. Druhý syn měl přítele, my mysleli, že je to kamarád, taky se znali déle i když byl z daleka, po maturitě se k sobě sestěhovali do studentského bytu, oba studium zdárně dokončili, pak šli do podnájmu, teď už mají vlastní bydlení i když na úvěr, jsou spolu nějakých sedm let a svatbu měli loni. Hodí se k sobě, mají na důležité věci stejné názory. Nesnáší ty pochody, gay bary, nesouhlasí s adopci děti gay páry, jsou prostě za jedno. Mají dva pejsky a jsou šťastní. Dcerka má svůj druhý vztah od 17ti let, příští rok oba končí vysokou školu, mají stejné plány a ideály. Nikdo z těch tří není do větru, všichni to jsou slušní lidé, vychovávali jsme je, aby si vážili dobrých přátel, partnerů, všichni fungují dlouhodobě ve vztahu a nejstarší je skvělý táta. Vždy jsme byli mírní rodiče, snažili jsme se dětem vyjít vstříc, ale i my za to něco chtěli. Náš nejmladší je taky hodný a šikovný kluk, ale nemá rozum. Není to žádný chlípník, co jí chtěl znásilnit, ani žádný nevěrník, jen chtěl zřejmě vztah po dvou letech někam posunout. Já u toho nebyla, ale stačilo mi, jak trpí. Tak z nás nedělej žádné zrůdy a tvůj argument, že jsme měli děti učit náboženství, bych chtěla vidět kdo z steistů to dělá. Fakt mi to nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
12805
16.6.20 15:34
@Villanelle píše:
Ja uplne kulila oci jak vsichni resej syna, ale co jeho rodice?! Co ze zakladatelky vypadlo za perly, to se jen tak nevidi. Holka kdyby ho mela rada, tak se vykasle na svou viru, se kterou vyrustala odmalicka, a roztahne nohy at je klid? To vazne? Manzel jede na prvni setkani s rodici a nez se staci privitat tak na nej vyjede a vulgarne ho ocastuje, nez ho zakl. odtahne… No to je pecka. Tady to nebude uplne objektivni popis situace zda se mi… 8o

já jsem taky zírala, že se má holka nechat vošukat, aby byl klid. A syn tu holku nemiluje, jde mu jenom o to jedno. Tatík sprostě napadá rodiče jeho vyvolené. 8o Zajímali jste se, co je to za církev.?
Jen tak dál, zakladatelko. Nechceš, aby se ženil, ale děláš vše pro to aby ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27712
16.6.20 15:35
@Anonymní píše:
To není pravda, do nedávna mi nevadila, ale nezlob se na mě rozešli se, kvůli tomu, že kluk ji chtěl sundat tričko, doma byl jak tělo bez duše, trápil se, slečna pískne a je vše zas zalité sluncem a hned svatba. Máš ty vůbec dítě? Chtěla by jsi tohle pro svoje dítě? Navážíš se tady do nás, jenže mi na rozdíl od druhé rodiny nesouhlasíme se svatbou, u nás se první dodělává škola. Oni dají holku cizímu klukovi kterého neznají, my ji alespoň trochu známe, oni ne a souhlasí se svatbou, jen proto, aby neporušili slib k té sektě. Pro nás je na prvním místě spokojenost dětí, když to tak necítím, nebudu je v tom podporovat. Nevadila by mi svatba jako taková, vadí mi ty okolnosti a ten důvod. Kolik ty si vychovala dětí? Já nevím jak u tebe, ale u nás to bylo s nejstarším tak, že se vyučil, založil firmu, celou tu dobu měl jeden vztah, který jsme podporovali od šestnácti let, pak se vzali, koupili si byt a až potom se jim narodily dvě děti. Školu vyšel v 18 a první dítě se mu narodilo ve 24,ted půjde do školy. Celých šest let s naši pomocí budovali, aby něco před dětmi měli. Teď staví barák. Druhý syn měl přítele, my mysleli, že je to kamarád, taky se znali déle i když byl z daleka, po maturitě se k sobě sestěhovali do studentského bytu, oba studium zdárně dokončili, pak šli do podnájmu, teď už mají vlastní bydlení i když na úvěr, jsou spolu nějakých sedm let a svatbu měli loni. Hodí se k sobě, mají na důležité věci stejné názory. Nesnáší ty pochody, gay bary, nesouhlasí s adopci děti gay páry, jsou prostě za jedno. Mají dva pejsky a jsou šťastní. Dcerka má svůj druhý vztah od 17ti let, příští rok oba končí vysokou školu, mají stejné plány a ideály. Nikdo z těch tří není do větru, všichni to jsou slušní lidé, vychovávali jsme je, aby si vážili dobrých přátel, partnerů, všichni fungují dlouhodobě ve vztahu a nejstarší je skvělý táta. Vždy jsme byli mírní rodiče, snažili jsme se dětem vyjít vstříc, ale i my za to něco chtěli. Náš nejmladší je taky hodný a šikovný kluk, ale nemá rozum. Není to žádný chlípník, co jí chtěl znásilnit, ani žádný nevěrník, jen chtěl zřejmě vztah po dvou letech někam posunout. Já u toho nebyla, ale stačilo mi, jak trpí. Tak z nás nedělej žádné zrůdy a tvůj argument, že jsme měli děti učit náboženství, bych chtěla vidět kdo z steistů to dělá. Fakt mi to nenapadlo.

děti mám o to se bát nemusíš, ale přečti si co jsi napsala, starší syn dojel a dal tomuhle před hu.bu protože se nechoval jak si představujete, tvůj manžel není s její rodinou schopný ani mluvit, takže o nich víte pr. d. Holka je špatná protože neroztáhne nohy, tvůj miláček věděl že chodí s dívkou co věří a tohle určitě probrali to že neví nic o víře je vaše chyba, a ted píšeš jak jste staršího podporovali asi i finančně a tohohle nebudete protože neskáče podle vás :nevim: jako vysvětlit základní pravidla víry je snad všeobecné vzdělání a když jste věděli že ona je věřící měli jste to s ním víc probrat než se starat jestli spolu spí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42593
16.6.20 15:35
@Uslava píše:
A co uděláte? Necháte ho zavřít do vězení? Jinak si on udělá co bude chtít a vy přijdete o syna totálně. Nemůžete Nic dělat, jen povídat do zdi. I když máte pravdu, nic to neznamená, pokud to nedojde do jeho mozku, který má momentálně jinde.

Přesně, i když rodiče chápu, syn si udělá své. I za cenu odcizení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 15:36
@Jdani píše:

Ne tady nejde o to, že nechtěla sex, tady jde o to, že se kvůli tomu s ním rozejde, pak se ozve jakoby nic a chce svatbu, to není úplně běžné. Já teda nevím, ale on je prostě normální zdravej kluk a jestli ji to vadí, má ho nechat být, ne mu motat hlavu svatbou, proto se lidi neberou. Kdyby se nějak usmirili, domluvili, vyříkali si to, dobře, maji se rádi, ale, že hned přijde se svatbou, to by mě nenapadlo a už vůbec, že ten náš moula potom skočí jak slepice po flusu.

• Citovat
  • Upravit
314
16.6.20 15:38
@ka2ka píše:
děti mám o to se bát nemusíš, ale přečti si co jsi napsala, starší syn dojel a dal tomuhle před hu.bu protože se nechoval jak si představujete, tvůj manžel není s její rodinou schopný ani mluvit, takže o nich víte pr. d. Holka je špatná protože neroztáhne nohy, tvůj miláček věděl že chodí s dívkou co věří a tohle určitě probrali to že neví nic o víře je vaše chyba, a ted píšeš jak jste staršího podporovali asi i finančně a tohohle nebudete protože neskáče podle vás :nevim: jako vysvětlit základní pravidla víry je snad všeobecné vzdělání a když jste věděli že ona je věřící měli jste to s ním víc probrat než se starat jestli spolu spí nebo ne

Tak takhle totalnim zpusobem prekroutit slova zakladatelky, to se vidi jen na emiminu. Kazdy argument, co jsi napsala, jsi prekroutila, aby ti to pasovalo na vypad proti zakladatelce. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
16.6.20 15:39

Zaplatit synovi prázdniny v cizině, pozná nové prostředí, nové lidi a možná i novou holku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 15:41
@ka2ka píše:
děti mám o to se bát nemusíš, ale přečti si co jsi napsala, starší syn dojel a dal tomuhle před hu.bu protože se nechoval jak si představujete, tvůj manžel není s její rodinou schopný ani mluvit, takže o nich víte pr. d. Holka je špatná protože neroztáhne nohy, tvůj miláček věděl že chodí s dívkou co věří a tohle určitě probrali to že neví nic o víře je vaše chyba, a ted píšeš jak jste staršího podporovali asi i finančně a tohohle nebudete protože neskáče podle vás :nevim: jako vysvětlit základní pravidla víry je snad všeobecné vzdělání a když jste věděli že ona je věřící měli jste to s ním víc probrat než se starat jestli spolu spí nebo ne

My celou dobu nevěděli, že je věřící, já už jsem to psala v úvodu, mysleli jsme si, že je tichá, stydlivá, že má přísné rodiče, ale ne, že je v tom víra. Ona nechtěla, aby nám to řekl, z něho to vylezlo, když se rozešli a ani on sám to že začátku nevěděl, je taky trochu stydlín, nejspíše se ze začátku jen oťukávali a ona mu to řekla, až nějak po půl roce kdy zdravému klukovi prestavalo stačit vidění za ruce. Sama to přiznala. A připadá ti jako podpora, to, že u nás můžou žít a studovat, ale bez svatby, to je málo? Opravdu bych tě chtěla vidět.

• Citovat
  • Upravit
27712
16.6.20 15:43
@JensonB píše:
Tak takhle totalnim zpusobem prekroutit slova zakladatelky, to se vidi jen na emiminu. Kazdy argument, co jsi napsala, jsi prekroutila, aby ti to pasovalo na vypad proti zakladatelce. :potlesk:

přečti si všechna vyjádření zakladatky a uvidíš snadno to dohledáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
16.6.20 15:45
@Anonymní píše:
Ne tady nejde o to, že nechtěla sex, tady jde o to, že se kvůli tomu s ním rozejde, pak se ozve jakoby nic a chce svatbu, to není úplně běžné. Já teda nevím, ale on je prostě normální zdravej kluk a jestli ji to vadí, má ho nechat být, ne mu motat hlavu svatbou, proto se lidi neberou. Kdyby se nějak usmirili, domluvili, vyříkali si to, dobře, maji se rádi, ale, že hned přijde se svatbou, to by mě nenapadlo a už vůbec, že ten náš moula potom skočí jak slepice po flusu.

podle tebe je ta holka najednou ďábel. Jak se jmenuje ta jejich sekta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.6.20 15:45
@ka2ka píše:
přečti si všechna vyjádření zakladatky a uvidíš snadno to dohledáš ;)

Cetla jsem zakladatelku, ale ten tvuj prispevek, co jsi napsala, mi nedal. Vytrhla sis z kontextu, co jsi potrebovala, a totalne prekroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
16.6.20 15:49
@JensonB píše:
Cetla jsem zakladatelku, ale ten tvuj prispevek, co jsi napsala, mi nedal. Vytrhla sis z kontextu, co jsi potrebovala, a totalne prekroutila.

přečti si všechny příspěvky zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová