Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tulipán píše:
Takže 14 dní. Gratulovat ti nebudu, ještě není úplně vyhráno, ale je na dobré cestě se z jejich vlivu vymanit, jinak by domů nešel. Věřím, že rodičovská láska mu konečně přijde vhod. Klukovi to přeju, snad se omluví bráchům a oni to pochopí. A zbude jen děsivá historka, kterak se chtěl stát sedlákem.
Tulipánku, ale nemáš nic proti sedlákům, že ne?
Zakladatelko, vidíš, ani to dlouho netrvalo, chlapec poznal na vlastní kůži, co by ho asi tak čekalo. A myslíš, že se chystá rozchod ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tulipánku, ale nemáš nic proti sedlákům, že ne?Zakladatelko, vidíš, ani to dlouho netrvalo, chlapec poznal na vlastní kůži, co by ho asi tak čekalo. A myslíš, že se chystá rozchod
To víš, že ne, co myslíš, co byli mí prarodiče a kde jsem trávila s motykou své mládí. A těším se přece na kopce a býky
. Ale tenhle pantáta sedlák, co chtěl syna zakladatelky do stáda, byl spíš guru Jára a děsil mě i na dálku.
@tulipán píše:
To víš, že ne, co myslíš, co byli mí prarodiče a kde jsem trávila s motykou své mládí. A těším se přece na kopce a býky![]()
. Ale tenhle pantáta sedlák, co chtěl syna zakladatelky do stáda, byl spíš guru Jára a děsil mě i na dálku.
Tak to jo, vše odpuštěno
![]()
@Anonymní píše: Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.
Mladý dneska nic nevydržej
Ale dobrý, výplach mozku se nekonal. ![]()
At vyráží ven s kamaradama. Syn bude asi hodny a zamilovany, ale lepsi at je nekde v kolektivu a treba se objevi nejaka Vendulka utesitelka.
No a rozešli se nebo jen odjel pryč protože to tam nezvládl a nechce tam být? jestli se nerozešli tak vyhráno nemáš ani omylem
@ka2ka píše:
No a rozešli se nebo jen odjel pryč protože to tam nezvládl a nechce tam být? jestli se nerozešli tak vyhráno nemáš ani omylem
Nerozešli, ale to jsem nikdy netvrdila, že bych chtěla, mě stačí, že má kluk svůj rozum a bude žít normálně, jestli s ní nebo bez je už na nich. Já bych jim to moc přála, oni se opravdu milují, ale čeká je velmi těžká cesta, nikdo neví jak to dopadne.
@Anonymní píše:
Nerozešli, ale to jsem nikdy netvrdila, že bych chtěla, mě stačí, že má kluk svůj rozum a bude žít normálně, jestli s ní nebo bez je už na nich. Já bych jim to moc přála, oni se opravdu milují, ale čeká je velmi těžká cesta, nikdo neví jak to dopadne.
Však ať se mají rádi, to jim nikdo nebere. Ale aspoň ať to není už na tajno. A že pochopil, že to co si vysnil není schůdná realita. Bylo to site moc horkou jehlou. Můžou spolu chodit dál, dostudovat, osamostatnit se, vzít se..ale už budou vědět s čím mají tu čest ( její víra a rodina).
@Anonymní píše:
Mně hodně zajímá, co se tam dělo…řekl ti něco? Byla naše intuice správná, že to není úplně normální rodina?
@Liška2014 píše:
Mně hodně zajímá, co se tam dělo…řekl ti něco? Byla naše intuice správná, že to není úplně normální rodina?
Jen z čiré zvědavosti, čemu říkáš normální rodina? ![]()
@bertoldina píše:
Jen z čiré zvědavosti, čemu říkáš normální rodina?
To ráda čtu, ono ho to přebolí, ač to bude třeba trvat, ale určitě už se nepožene bezhlavě do svatby