Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald Nene, syn tam je, moc se nám neozyvá, volal jednou za tu dobu, odpoví jen na sms, to ano. Volat mu nechci, aby si nemyslel, že jsem matka stíhačka, ale mám každý den tendenci vzít telefon a zavolat. Vždycky se ale přemluvím, že počkám, až zavolá sám, jednou jsem se dočkala. Zakl.
A jak se mu tam líbí?
Holky..a příspěvky zakladatelky nebo konkrétní osoby?
To by mě taky zajímalo…
Myslíte, že to maže admin? To by se mi nelíbilo..stačí, že samovolně mění název diskuse. I to mě zvedá ze židle.
Přijde mi to jako cenzura za totáče.
Ahoj všichni, protože vím, že hodně z vás se ptá jak to pokračuje, tak vás chci jenom informovat, že už máme mlaďase doma
. Jsem moc šťastná ![]()
Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.
@Anonymní píše: Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.
Ať ho vezme táta na pivo, to bude dobrý. A blahopřeju
![]()
To se dalo čekat
. Uvidíte co bude dál, ale je dobře že zjistil že tam bydlet nechce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, protože vím, že hodně z vás se ptá jak to pokračuje, tak vás chci jenom informovat, že už máme mlaďase doma![]()
. Jsem moc šťastná
No nekecej!!!podrobnosti sem ![]()
To čtu ráda.
Pošlete ho někam k moři na prázdniny. Třeba si tam užije a bude v pohodě. ![]()
@Anonymní píše: Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.
Takže 14 dní. Gratulovat ti nebudu, ještě není úplně vyhráno, ale je na dobré cestě se z jejich vlivu vymanit, jinak by domů nešel. Věřím, že rodičovská láska mu konečně přijde vhod
. Klukovi to přeju, snad se omluví bráchům a oni to pochopí. A zbude jen děsivá historka, kterak se chtěl stát sedlákem. ![]()
Bude to muset přebolet. Ale to je otázka času. Nemůže třeba někam vyrazit s kamarády?
Ještě bych v koutku duše počítala s tím, jestli se něco nehne ve slečně.
Každopádně bych mu teď nechala prostor to odtruchlit.