Syn se chce ženit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59392
7.7.20 15:35
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald Nene, syn tam je, moc se nám neozyvá, volal jednou za tu dobu, odpoví jen na sms, to ano. Volat mu nechci, aby si nemyslel, že jsem matka stíhačka, ale mám každý den tendenci vzít telefon a zavolat. Vždycky se ale přemluvím, že počkám, až zavolá sám, jednou jsem se dočkala. Zakl.

A jak se mu tam líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.7.20 18:23

Nezmizely tady nějaké příspěvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
7.7.20 18:33

@šerifka No,docela dost, myslela jsem, že je chyba u mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42404
7.7.20 23:18

@šerifka @boball Taky jsem hledala a nenašla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
8.7.20 08:13

Holky..a příspěvky zakladatelky nebo konkrétní osoby?
To by mě taky zajímalo…

Myslíte, že to maže admin? To by se mi nelíbilo..stačí, že samovolně mění název diskuse. I to mě zvedá ze židle.
Přijde mi to jako cenzura za totáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 19:34

Ahoj všichni, protože vím, že hodně z vás se ptá jak to pokračuje, tak vás chci jenom informovat, že už máme mlaďase doma :potlesk: :palec:. Jsem moc šťastná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2612
12.7.20 19:40

Prozřel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
12.7.20 19:47

No, tak to mě zajímá. Copak se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 19:53

Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.

• Citovat
  • Upravit
34473
12.7.20 20:01
@Anonymní píše: Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.

Ať ho vezme táta na pivo, to bude dobrý. A blahopřeju ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
12.7.20 20:19

To se dalo čekat :lol:. Uvidíte co bude dál, ale je dobře že zjistil že tam bydlet nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
12.7.20 20:26
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, protože vím, že hodně z vás se ptá jak to pokračuje, tak vás chci jenom informovat, že už máme mlaďase doma :potlesk: :palec:. Jsem moc šťastná :kytka:

No nekecej!!!podrobnosti sem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.7.20 20:26

To čtu ráda. :hug: Pošlete ho někam k moři na prázdniny. Třeba si tam užije a bude v pohodě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16412
12.7.20 20:29
@Anonymní píše: Říká, že si uvědomil, že to není život pro něj, kdybych věděla, že to bude takto rychlé, tak jsem si mohla ušetřit hodně nervů. Včera se prý pohádal s tátou slečny a šel na vlak. Byl ještě u kamaráda a v noci přišel domů. Jsem moc ráda, ale dobré to není, slečna mu chybí a je z toho nešťastný.

Takže 14 dní. Gratulovat ti nebudu, ještě není úplně vyhráno, ale je na dobré cestě se z jejich vlivu vymanit, jinak by domů nešel. Věřím, že rodičovská láska mu konečně přijde vhod :lol:. Klukovi to přeju, snad se omluví bráchům a oni to pochopí. A zbude jen děsivá historka, kterak se chtěl stát sedlákem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
12.7.20 20:31

Bude to muset přebolet. Ale to je otázka času. Nemůže třeba někam vyrazit s kamarády?
Ještě bych v koutku duše počítala s tím, jestli se něco nehne ve slečně.
Každopádně bych mu teď nechala prostor to odtruchlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová