Syn se chce ženit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8290
25.8.20 15:16
@tulipán píše:
Studenti musí dostudovat a pak se můžou trhnout, podle libosti.

koho chleba jis,
toho pisen zpivej,
souhlas, byt podminecny, s fanatikm se neda jednat, viz soudruh Hitler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.8.20 21:16

Dočetla jsem celou diskuzi a teprve závěrem jsem se přiklonila na stranu zakladatelky. Nelíbilo se mi jak celá rodina „násilím“ chtěla syna donutit fungovat dle rodiny bez otevřenějšího přístupu. Ale myslím si, že i kdyby mu dali modré z nebe, stejně by nepřiznal v čem je zakopaný pes. Chtěl to zkusit vyřešit sám a neuspěl a je neskutečně úžasné, že přes všechny nervy jste to jako rodina ustáli a drželi poté při něm. Držím palce aby následné kroky byli už co nejasnadněji a klobouk dolů, že jste vydrželi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
30.8.20 08:04

Mě by zajímalo, co se děje dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42420
30.8.20 08:54
@Liška2014 píše:
Mě by zajímalo, co se děje dál ;)

Mě taky, zakladatelko, ozvi se a dej nám vědět, jak se to u vás vyvíjí, je nás tu pár, co na vás myslíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
31.8.20 04:13
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, protože vím, že hodně z vás se ptá jak to pokračuje, tak vás chci jenom informovat, že už máme mlaďase doma :potlesk: :palec:. Jsem moc šťastná :kytka:

Zakladatelko, narazila jsem na tuhle diskuzi až včera, zhltla ji jedním dechem a jsem moc ráda, že jsem se nakonec dočetla tohle. Museli jste být na mrtvici. Jaká je aktuální situace? Jak syn zvládá odloučení od přítelkyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.11.20 01:25

Taky se mi to zdá divné

Tak rozmluvit to určitě nepůjde, jedině mu sehnat jinou slečnu :-) a když si s dotyčnou nerozumíte, nestěhujte si ji domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 13:40

Zdravím, mám stejný problém jako měla zakladatelka. Syn má devatenáct let, před 2 týdny přišel s tim že se budou se svou přítelkyni brát. Žádný pořádný důvod mi k tomu neřekl, jen to že to oba chtějí. První co mě napadlo, je že je jeho přítelkyně v jiném stavu, ale to syn odmítá. Otec syna můj exmanžel ho v manželství podporuje, dokonce mu sehnal prsten. Kontaktovala jsem i její rodinu, její otec z toho taky není nadšený, ale její matka je také podporuje a pomáhá jim s přípravou na svatbu. Vůbec se mi to nelíbí a hlavně nechápu proč to vůbec chtějí. Vím že s tim nic moc neudělám, ale trápí mě to. Asi mi moc neporadite jak jim to rozmluvit co?

• Citovat
  • Upravit
Neilika
14.6.21 13:45

Mne to prijde hezky. Lidi se prece muzou brat i jen z hluboke mlade lasky a muze jim to manzelstvi vydrzet celej zivot. Lepsi nez spousta chlapu v mem okoli, kteri nejsou schopni vzit si ani matky svych deti. Nemusi ho to vubec nijak omezit, jestli se bojis toho, ze nevystuduje apod. Pokud budes proti a budes jim tu svatbu zneprijemnovat jen proto, ze ti prijde, ze jsou moc mladi, tak ti to tvuj syn nikdy nezapomene.

• Citovat
  • Upravit
2513
14.6.21 13:48
@Neilika píše:
Mne to prijde hezky. Lidi se prece muzou brat i jen z hluboke mlade lasky a muze jim to manzelstvi vydrzet celej zivot. Lepsi nez spousta chlapu v mem okoli, kteri nejsou schopni vzit si ani matky svych deti. Nemusi ho to vubec nijak omezit, jestli se bojis toho, ze nevystuduje apod. Pokud budes proti a budes jim tu svatbu zneprijemnovat jen proto, ze ti prijde, ze jsou moc mladi, tak ti to tvuj syn nikdy nezapomene.

Tak jde i o to, zda maji kde bydlet, dokazi se zabezpecit apod. Ono se rekne, nezneprijemnovat jim to, ale kdo pak bude resit nasledky, az zatukaji u rodicu s tim, ze nemaji penize, kde bydlet a nedejboze dite na ceste? A za me, v 19 je fakt brzo..nechapu proc se do toho tak zenou, muzou spolu nejdriv zkusit bydlet..taky bych nebyla nadsena..ale jestli se zvladnou o sebe postarat, jejich vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.6.21 13:49
@Anonymní píše:
Zdravím, mám stejný problém jako měla zakladatelka. Syn má devatenáct let, před 2 týdny přišel s tim že se budou se svou přítelkyni brát. Žádný pořádný důvod mi k tomu neřekl, jen to že to oba chtějí. První co mě napadlo, je že je jeho přítelkyně v jiném stavu, ale to syn odmítá. Otec syna můj exmanžel ho v manželství podporuje, dokonce mu sehnal prsten. Kontaktovala jsem i její rodinu, její otec z toho taky není nadšený, ale její matka je také podporuje a pomáhá jim s přípravou na svatbu. Vůbec se mi to nelíbí a hlavně nechápu proč to vůbec chtějí. Vím že s tim nic moc neudělám, ale trápí mě to. Asi mi moc neporadite jak jim to rozmluvit co?

jak jako důvod?
pracuje a živí se sám nebo ho živíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
14.6.21 13:49

A proč by se nemohli vzít? Nenapsala si žádný důvod. To že se ti to nelíbí jim bude asi jedno. Já se vdávala ve 20 a letos budeme slavit 8 let manželství, máme 2 děti a nic nám nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 13:53

Já se vdavala také ve 20, a to už jsme spolu dlouho byli. 😂 byl to můj první kluk 😁
Teď jsme spolu přes 14 let.
Bydlet jsme spolu začali už před svatbou, já pracovala u školy, manžel byl už po.
Já v tom nevidím nic spatneho.

Jo a tehotna jsem nebyla 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.21 13:54
@Anonymní píše:
Zdravím, mám stejný problém jako měla zakladatelka. Syn má devatenáct let, před 2 týdny přišel s tim že se budou se svou přítelkyni brát. Žádný pořádný důvod mi k tomu neřekl, jen to že to oba chtějí. První co mě napadlo, je že je jeho přítelkyně v jiném stavu, ale to syn odmítá. Otec syna můj exmanžel ho v manželství podporuje, dokonce mu sehnal prsten. Kontaktovala jsem i její rodinu, její otec z toho taky není nadšený, ale její matka je také podporuje a pomáhá jim s přípravou na svatbu. Vůbec se mi to nelíbí a hlavně nechápu proč to vůbec chtějí. Vím že s tim nic moc neudělám, ale trápí mě to. Asi mi moc neporadite jak jim to rozmluvit co?

To že se chtějí brát, neznamená, že se budou brat hned zítra, ne? Mě manžel požádal o ruku v jeho 20ti, jeho rodiče měli taky pocit, že mu to musí rozmluvit. Přeci dělá chybu, proč tak mladý atd… Hodně se i rozhadali. Nakonec tchan spolkl hrdost a přijel se omluvit. Jsme 7 let manželé 11 let spolu a spokojení a brali jsme se „jen“ z lásky. 1. Ditko se narodilo skoro 2,5 roku po svatbě.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.6.21 13:57

Já se vdávala v 19ti ;) Kupodivu máme kde bydlet, a máme spolu dvě děti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53190
14.6.21 14:00

A co přesně ti na tom vadí? Že ti syn vylétne z hnízda, že bude patřit k někomu jinému, než k tobě, nebo..? :nevim: Nenapsala jsi moc okolností - pracují? Mají kde bydlet? Kolik je slečně? Podle mě je to hezké brát se z lásky a ne jen proto, že už chci děti/hypotéku apod. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová