Synechie - máte někdo zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
595
27.10.10 13:13

Jen ze zajimavosti jsem zacala cist tenhle prispevek, netusila jsem co to ta Synechie je. Jsem v soku. I kdyz malou myslela jsem ze dostatecne myji a natiram, nevim ci nezacina nabeh na srust. Nevim ci jde o neco vazneho, jelikos jeji male stydke pysky jdou jeste otevrit, ale u spoje tak asi 3mm uz ne. Nevim ci to tak ma byt ci ne. Bohuzel zijeme v zahranici, kde gynekologie pro me je naprosto nedostupna, ne tak pro malou, takze uvitam, kazdou radu, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.3.11 19:19

Tak naše Lucinka byla v září na rozrušení v Motole kdy jí bylo 15 měsíců.Bohužel výsledek vydržel přes veškeré mazání pouze 6 týdnů.Dnes ji má opět celou srostlou a to ji každé přebalení poctivě mažu.Opět máme problémy s močí,zůstávají tam bakterie.Teď se rozhodujeme jestli jet zase do Prahy na další rozrušení pod narkózou.Jestli už budeme mít potom pokoj a už se to neslepí.Starší dcerce jsou 4 roky a ta má naštěstí pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.3.11 19:50

Starám se o obě stejně.Spíš bych řekla,že o tu mladší více a té se synechie vrací.Tu starší otřu olejem tak jednou za dva dny a ta má pokoj.V Motole mi říkala doktorka,že tam mají holčiny,která jezdí každý půlrok a to jí jsou 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.5.11 12:50

Tak jsme se včera vrátili z Motola,kde jsme byli na rozrušení v narkoze.Bohužel se to nedalo rozrušit ambulantně.malá měla 24 hodin cévku z močáku a bylo mě řečeno,že při tom prvním rozrušení se to nerozrušili celé,proto to zřejmě znovu srostlo.Nyní jdeme na kontrolu za 14 dní,tak uvidíme.Jo a ještě mě doktor řekl,že při používání jednorázových plenek jsou k tomu větší sklony,že to sroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
14.7.11 14:27

Zdravím maminky, dcera měla po narození cystu ze stěny dělohy, kterou jí odoperovali, dnes jsme jeli na kontrolu jako každý měsíc, je jí 5 měsíců a doktorka mi řekla, že má srostlý malý pysky, naštěstí jí to oddělila sama a malá o ničem ani nevěděla, ale řekla, že ji mám pečlivě mýt, jak kdybych nemyla:( a roztahovat a mazat olejíčkem, ale jakým to už nevím? prosím o každou radu, děkuji a tím olejíčkem se mají mazat ty vnitřní pysky?nebo jen vnější, měli by se asi mazat ty vnitřní, aby nestrostly, já jsem jak magor:D já jen, že sama jsem se dole ničím nikdy nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.7.11 15:18

Ahojky,takže já jsem koupila v lékárně slunečnicový olej.Dcerka už byla na rozrušení dvakrát v narkóze.Nám žádné mazání nepomáhalo.Až teď nám nová gynekoložka poradila,že večer pořádně umýt ruce.Manžel malou drží a já si namočím malíček do oleje.Rozevřu jí dole pipinku a ten malíček strčím opatrně do dírky.Takto to dělám každý večer a zatím máme po porblémech.Zní to drasticky,ale opravdu to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
14.7.11 16:10

takže se má mazat ta dírka? no trošku drasticky to zní, ale pokud to malou nebolí a pomáhá to, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.7.11 21:56

My když jsme mazali jen okolo tak to srůstalo pořád dokola.Takže nám naše nová dětská gynekoložka poradila opravdu pořádně rozevřít,namočit malíček do oleje a opravdu strčit prstík do dírky a promazat i okolí.Děláme podle nové rady a opravdu už nám nic nesrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.7.11 21:56

My když jsme mazali jen okolo tak to srůstalo pořád dokola.Takže nám naše nová dětská gynekoložka poradila opravdu pořádně rozevřít,namočit malíček do oleje a opravdu strčit prstík do dírky a promazat i okolí.Děláme podle nové rady a opravdu už nám nic nesrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
15.7.11 16:50

zatím malou nemažu, pokud ale uvidím, že to má tendenci srůst, nebo se to trošku slepí, tak to začnu promazávat, děkuji za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
15.7.11 20:38

Ahojky,mě právě povídala ta nová gynekoložka,že jako pravenci před slepením každý večer řádně omýt a promazat.Já bych po našich zkušenostech mazala.Mám starší dcerku a když jsme to zjistili u té mladší,tak tu starší preventivně ob den taky mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.7.11 11:48

aha, po zkušenostech se nedivím, jen manžel moc nesouhlasí, abych ji tam mazala, tak uvidíme, za měsíc máme jet na kontrolu na gynekologii, tak uvidím, co mi Mudra řekne. A jinak ten slunečnicový olej v lékárně, bych měla říct, přímo na co to chci? nebo je ten olej na víc věcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.7.11 13:40

Ne,jen řekni v lékárně,že chceš slunečnicový olej.U nás v lékárně už to mají přímo navážené ve skleničkách.Jinak já bych alespoň roztahovala stydké pysky a promázla alespoň to.Pokud už vám jednou rozrušovali,tak se tp může znovu opakovat a měsíc je dlouhá doba,to může do té doby znovu srůst.To je jen má rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.7.11 16:58

v pondělí zajdu do lékárny a aspoň okolo jí to promažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
19.7.11 21:14

tak jsem včera ten slunečnicový olej koupila a malou každý večer po koupání pro jistotu promazávám, ale všimla jsem, je mi to takový trapný se ptát, ale nejsem si jistá, jestli nemá trošku přilepený vnitřní pysky k vnějším :nevim: mají ty vnitřní pysky vést až dolů okolo celé pipi? malá to má totiž jakoby jen zvrchu dírky a okolo jen tak do půlky, až dolů jí to nevede, jako že by ty pysky lemovali dírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí